Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én annak örültem volna a legjobban, ha az ős-Doomot csináljál meg 2016-os kiadásra, mindenféle változtatás nélkül, mai grafikával.

-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Érdekes, hogy eléggé lehúztad, szinte minden szinten kifejezed az elégedetlenkedésed, mégis végigjátszottad.
Egy olyan game, ami belőlem ezt hozza ki, amit a Doom belőled, elakadt volna az első pár pálya után.
Mondjam a véleményem?
Szerettél volna egy olyan véleményt, vagy kritikát alkotni,, amit még más nem írt.
A zene és a hang pl az egyik legütősebb a mostaniak közül. A látványra megint nem lehet panasz.
Amibe bele lehet kötni, az a multi, és a történet.
Ebből, a történet, konkrétan nem okoz semmi veszteséget, a multi tényleg nem a legkidolgozottabb, és én hiányolom a coop módot.
Amit írtál, én arra egy tizes skálán, max 3-ast adnék
-
Ragnar_
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"Ha azt nézem hogy itt az újrajátszási faktor a nehézség feljebb húzásában merül ki, akkor azt mondom, nem éri meg az árát a játék, 2016 van."
Melyik mai játéknak jobb az újrajátszási faktora Campaign módban a műfajon belül ?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én mondjuk pont azok közé tartozom akik jobban örültek volna ha a Doom 3-féle vonalon folytatódik a sorozat,
Itt a hiba akkor

Ennek a műfajnak bőben elég ez a sztori, még szerintem jó is... Ha végig követed a beszélő kövek mondókáját is, akkor kirajzolódik.
Ezt a két pálcás kifejezést eddig csak csajokra hallottam használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Gurulunk, WAZE?!
- DUNE médialejátszók topicja
- Egérpad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dior Sauvage Eau de Parfum 200 ml
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest