Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Garaskodás
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #352 üzenetére
Lehet attól függ, hogy "friss" telepítés vagy alpha update?
-
s912
aktív tag
válasz atidzsiforc #330 üzenetére
azért "erősen" látszódik, hogy használja is az egeret az illető (nem csak előre-hátra, mint JOYSTICK esetében)
-
s912
aktív tag
válasz atidzsiforc #303 üzenetére
2 csaj nagyon béna.. marketing, hogy kell oda csaj is? mindegy..
mintha gyorsabb lenne az alpha-hoz képest, nem?
effektek is szebbek.az lehet, hogy a színesbőrű csávó PC-n, míg valamelyik csaj konzolon játszik? vagy csak az egyik bill+egérel, míg a másik .. JOYSTICK-al játszik?
szerk: a 2 csaj azért kell oda, mert egyrészt bevonzza a "közönséget", másrészt pedig akik "noob", azok is lássák, hogy Ők is tudnak majd játszani
(#312) Godlike79
szerintem igen, mivel nem publikus. De a játék elején úgyis figyelmeztet 1 percig[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #310 üzenetére
jó lesz azoknak, akik Marine-t akarják "csinosítani"
Taunts-ok hatalmasak (mindigis bejöttek id karakteranimációi) -
s912
aktív tag
-
s912
aktív tag
-
s912
aktív tag
Sajnos anno sem lehetett tudni, hogy a beta single vagy multi lesz. Csak reménykedtünk, hogy single lesz (mivel az alpha multi volt).. Tény, hogy a multi az időtállóbb és az is tény, hogy ha DOOM, akkor single..
Az is tény, hogy snapmap-el lehet majd kreálni single-s map-eket is.. Megawad-okat ide De az is lehet, hogy "awesome" lesz a single és azért "rejtegetik" ![ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
válasz atidzsiforc #212 üzenetére
ahogy látom az alpha-n belül "lock"-olták ki..
spider mastermind yeeeeeeeeeeköszi az infot Ati
Szent Mária.. baroon szétkapja rendesen marine-t..
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
Single 17 pálya
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
-
s912
aktív tag
Arachnotron, Pain Elemental, Archvile és Spider Mastermind, amik még hiányoznak a single-ből (az eddigi látottak alapján)..
Ha Archvilet kihagyják, örök harag -
s912
aktív tag
Most munkában vagyok, nemtudok linket adni Tegnap este rákerestem steam-en az id software által fejlesztett játékokra és a 2016-os doom-nál láttam.. Akkor EUR volt az ár, bocs, nem USD. Viszont 10 percig "neeee"-ztem, mire asszony megkérdezte, mi bajom
Nem látsz semmi "extrát"? A leírásnál nyitottam le valamit és ott írta, hogy mik a pluszok.. 12" Revenant..[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #126 üzenetére
pinky nekem nem tetszik.. túl "gyurmás".. de ez még változhat (és fog is, remélem)
gépágyú esetén pedig másodlagos tüzelés az, amit láthatunk (szerintem)
(#131) orichalcos
igen, de a Te általad linkeltben több jelenet van -
s912
aktív tag
-
s912
aktív tag
Tud valaki arról bármi infot, hogy lesz-e Arch-vile az új doom-ban? Abból kiindulva, hogy a megölt enemyk holtteste nem tűnik el.. reményt ébreszt bennem ahogy remélem Arch-vile is "ébreszti" a megölt enemy-ket
-
s912
aktív tag
innen:
https://www.youtube.com/watch?v=4r_Rzum8db0[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
válasz atidzsiforc #98 üzenetére
neee, ez komoly? tényleg kell "benzin" a láncfűrészbe? anyááám
-
-
s912
aktív tag
válasz atidzsiforc #94 üzenetére
Ki az a Certain Affinity és Escalation a fejlesztőknél? Nem csak id csinálja? Lehet, hogy a single az id-é, míg a multi az előbb felsoroltaké?
uuu, kispisztoly is ott van
ááá, lost soul is
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
Valami nem oké (twitteren is írják - https://twitter.com/DOOM/status/673245710154878976)
Connecting van .. -
s912
aktív tag
isteni a Revenant
-
s912
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=y5sgdyKPMJM
gyorsan, gyorsan, amíg le nem szedik
-
s912
aktív tag
Tudja bethesda is, meg id is, hogy a pár órás single-vel semmivel sem lesz több ez a DOOM, más játékoknál.
Ki tudja, milyen elemekkel fűszerezik meg a single-t, hogy kitolják a játékidőt. Mindenesetre már egy personal teleporter is ku**asokat tudna adni a single-hez (legalábbis nekem)
De már eleve ott van a double-jump (barangoláshoz, ismeretlen helyek felfedezésére).Bár a Hell pálya nem tűnt túl "bonyolultnak", de a heatwave az többszintes lesz. Simán bebarangolható.
De ez függ attól, hogy valaki végigfut a pályán, vagy esetleg időzget és nézeget/keresget.
Én ráteszem a "kalapomat", hogy nem csőFPS-t fogunk kapni, mégha a DOOM-ot sokan annak titulálják (akkor CoD és társai mik?)
személy szerint annak is örülnék, ha nehézségi fokozatok esetén változna a megszerezhető medkit és egyéb nyalánkságok száma. Az továbbra sem tetszik, hogy kipotyog az enemy-ből. HARD fokozaton nem kérek ebből. Na majd fel is vetem a hivatalos fórumon (meg gondolom más is, mert külföldi oldalakon sem rajonganak ezért a kipotyogó dolgoktól)
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
Steam\steamapps\common\DOOM Closed Alpha\base\video mappában van 3 file. Abból 2 intro, egy pedig map intro
mp_heatwave.bik
The RAD Video Tools-al meg lehet nézni
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
Elindult, csak még offline. puskákat lehet nézegetni
-
s912
aktív tag
-
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #49 üzenetére
Pénteken meló. Fuck. De délutántól már mehet a menet
Ha FullHD-hez ez kell, remélhetőleg a single sem eszik "többet" (kivétel a HDD hely):
64-bit Windows 7/Windows 8.1
Intel Core i7 @ 3.4GHz or better / AMD FX-8350 @ 4.0GHz or better
8GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB or more VRAM) / AMD Radeon R9 280 (3GB or more VRAM)
6GB HDD space
Steam account
High speed internet connection -
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #47 üzenetére
Recommended Spec: 6GB HDD space
most akkor nálunk pénteken, hajnali 3-kor kezdődik?
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #45 üzenetére
Ja Te már most töltöd?
-
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #43 üzenetére
Juhééé: You're Invited to the DOOM Multiplayer Closed Alpha!
-
s912
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
válasz kriszpontaz #29 üzenetére
DOOM Beta <doombeta@bethsoft.com>
címzett: ÉN
dátum: 2014. május 20. 18:51 -
s912
aktív tag
Most akkor jól értem, ha a WtNO-t előrendeltem, és megkaptam hozzá a beta-hoz tartozó kódot (és aktiváltam is), akkor nincs más teendőm, sorsolás alapján az alpha-ra is jogosult vagyok?
Ez pedig jól hangzik: Personal Teleporter /csak tudnám, melyik másik id játékból való.. irónia /
-
s912
aktív tag
Ejj de messze van még június 14. Remélem nem zárt ajtók mögött akarja megint Bethesda mutatni a gameplay-t (mint tavaly). Az akkori "elbeszélések" szerint Brutal doom lesz az új doom (játékmenetben), id tech 6.66 motorral. Tartani fogja az old-school játékelemeket (nem lesz health regenerate; nem csak 2 fegyvert vihetünk magunkkal; lesz double-jump; különböző kivégzéseket helyeznek előtérbe (opcionális), de NEM cutscene formájában)
"A bemutatott demo-ban a játékos egy halott tengerészgyalogos karját szakította le, hogy biometrikus azonosítóként használva kinyisson egy ajtót"
"A hordók rendkívüli mértékben robbantak"
"A játékos mozgása lassan kúszó és nagyon gyors. Lassabb, mint a doom 1-é, de sokkal gyorsabb, mint a Doom 3-é"
"A láncfűrész, pisztoly, shotgun, dupla shotgun, raktéta és plasma fegyverek lesznek. Nem volt újratöltés vagy másodlagos tüzelés."
"Mancubus rendkívül kegyetlen halált halt, belének darabjait nyomta le torkán a játékos"
"A játékos az ellenség "fejére/tetejére" ugrott /többnyire IMP-ekre/ és brutális közelharci támadásokat mutatott. Fején trappolt, végtagjait szakította, 4 vagy 5 féle, különböző láncfűrészes kivégzést láthattak. Dupla shotgun szó szerint cafatokra tépte (IMP jobb felét). Volt olyan is, hogy az IMP karját felemelve próbálta magát védeni a láncfűrész ellen, de a játékos kegyetlenül karját átvágva, majd teljesen félbevágva ölte meg "
"A közelharci támadások nem lassították a játékmenetet"
"Grafika nem úttörő, de sokkal jobban néz ki, mint a Rage és lényegesen jobb, mint a Wolfenstein - The New Order. Viszont a fény és árnyék lehengerlő"
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
Brutal Doom + doom "reveal" teaser-es grafika + oldschool játékmenet.
Ennyi nekem elég isRevenant with jetpack meg hab a tortán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL, 1x bekapcsolt gyári állaptban!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEK2-32
- Hitachi 43HAE4252 Full HD Smart LED Tv/Hdr/Wifi/Android/Garanciàlis/
- be quiet! Pure Power 11 600W CM 80 Plus Gold félmoduláris tápegység
- Sapphire NITRO+ RX 580 8GB 256bit Special Edition RGB Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest