Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Ahogy előttem is írja Segal, van benne bőven tartalom.
Nekem tulajdonképpen nem a master level, nem a megszerezhető skinek, nem a multiplayer, nem a horde mód illetve nem a rengeteg event jelentette a szórakozást, hanem maga a robosztus játék menet, méghozzá olyannyira,hogy 850órát pakoltam bele. (Ez csakis az egyjátékos mód.)
Szerintem a Dark Agent megjelenésig még jó párszor végig szántom a démoni hordát.
Mostanában a Doom2016al szoktam felváltva tolni az Eternalt. -
Segal
veterán
Akkor utána kezdheted a master level pályákat
Viccet félretéve a végigjátszás után is van élet, mert sok mindent lehet gyűjtögetni, újra lehet tolni az extra life acsi (meg úgy összeségében az acsik végett). Ott vannak a slayer gate-k, horde mod stb. Tulajdonképpen bármi csak a multi nem
-
Segal
veterán
Ha csak azt nézzük hogy a 2016-os és az eternal megjelenése közt 4 év telt el, akkor tutira nem egy doom lesz a következő.
Adott lenne a téma hogy csináljanak egy kampánnyal is rendelkező, de inkább multira kihegyezett Quake játékot. Én tutira dijjaznám egy vásárlással az ötletet
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő