Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Igen az anyaságra gondoskodásra, akartam utalni én is.. a pasikat is ez jellemzi, hogy inkább tovább mennek azokkal a reakciókkal, amit írtál.. Bár több esetett és akár magamból kiindulva is éltem már meg, ahol mi férfiak ugrottunk elsőnek (pl tavaly én vettem észre elsőnek, hogy egy lány fuldoklik a tengerben-> majd mentettem ki és segíteni is nagyobb fáziskéséssel férfiak jöttek.. amikor már látták, hogy kezdek én is bajban lenni életmentői hiányosságaim révén)
De tény, hogy a nőket jóval fogékonyabbaknak érzem segítség nyújtásra.
Bár ez összetettebb gondolat menet: vannak a feminin férfiak, aki férfiasak stb, viszont vanank vonásaik, amelyek érzékenyebbé/gondoskodóbbá.. akármivé, teszik bizonyos szituációra.
És ott vannak a férfias nők is. Szintén tulajdonságokra gondolok akár.
Nem tudom kikből kerülki az a bizonyos szűk réteg, akik a testükből adnak, de becsülöm Őket! Amiért kicsit másabb a szemlélet módjuk, mint az enyém/mienk akik nem teszik ezt meg (ezzel nem érzem magam kevesebbnek, büntüdatből meg nem lehet csinálni..).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest