Hirdetés

Aktív témák

• DonElvis

aktív tag

Faszom kivan komolyan.

Kedves kollega sunyin gúvad a monitoromra, hogy vajon netezem-e. Ugyanis az előző héten valaki jól befújt a főgórnénál, hogy egész nap netezek. Ha már bizton tudom (mer ugye most csak 99%-ban vagyok biztos benne) akkor egy jó kis bozótvágó kést helyezek a 4. és 5. csigolyája közé kb ütközésig.
    Sajna a gyopár agyilaggyenge vérfaszoid középvezér, hamár máshogy nem tudja bizonyitani a főmuftinak hihetetlen agyi képességeit (azaz bizonyította már csak éppen annak teljes hiányát) akkor jön a másik módszer: árulkodni kell. Mindenki tudja, hogy jó patkány kell mindenhová.
    Vajh hogy tud az ilyen pára aludni nyugodtan otthon? Mi járhat maradék 3 agytekervényének zegzugos útvesztőjében? Szánalmas. Eddig nem volt divat az iylen stilus a cégnél, s tettem róla hogy ne is legyen. Magyarul nem nyúltam az ő módszereihez, ahogy várta, hanem egész egyszerűen nem csináltam semmit. Én nem fújom be őt...pedig mindenkinek vannak stikliei. CSak egész egyszerűen gerinctelennek tartom az ilyen jellegű kitűnést. Engem a munkám igazol, és annak amit idáig leraktam az asztalra, annak köszönhetem azt a pozíciót és elimerést ahol most tartok.

Néha de nagyon tudok undorodni az emberektől.

Aktív témák