Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Faszom kivan komolyan.
Kedves kollega sunyin gúvad a monitoromra, hogy vajon netezem-e. Ugyanis az előző héten valaki jól befújt a főgórnénál, hogy egész nap netezek. Ha már bizton tudom (mer ugye most csak 99%-ban vagyok biztos benne) akkor egy jó kis bozótvágó kést helyezek a 4. és 5. csigolyája közé kb ütközésig.
Sajna a gyopár agyilaggyenge vérfaszoid középvezér, hamár máshogy nem tudja bizonyitani a főmuftinak hihetetlen agyi képességeit (azaz bizonyította már csak éppen annak teljes hiányát) akkor jön a másik módszer: árulkodni kell. Mindenki tudja, hogy jó patkány kell mindenhová.
Vajh hogy tud az ilyen pára aludni nyugodtan otthon? Mi járhat maradék 3 agytekervényének zegzugos útvesztőjében? Szánalmas. Eddig nem volt divat az iylen stilus a cégnél, s tettem róla hogy ne is legyen. Magyarul nem nyúltam az ő módszereihez, ahogy várta, hanem egész egyszerűen nem csináltam semmit. Én nem fújom be őt...pedig mindenkinek vannak stikliei. CSak egész egyszerűen gerinctelennek tartom az ilyen jellegű kitűnést. Engem a munkám igazol, és annak amit idáig leraktam az asztalra, annak köszönhetem azt a pozíciót és elimerést ahol most tartok.
Néha de nagyon tudok undorodni az emberektől.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest