Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kocsonya
tag
válasz
Fifthelement #1 üzenetére
Hali!
http://dolby.custhelp.com/cgi-bin/dolby.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=*N3Pr87h&p_lva=&p_faqid=136&p_created=1015027785&p_sp=cF9zcmNoPSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NzQmcF9wYWdlPTE*&p_li=
Csak ra kell keresni!:) -
kocsonya
tag
válasz
Hali!
www.dolby.com
Knowledgebase
Csak ra kell keresni!:)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hyperion
senior tag
válasz
A helyzet az, hogy a prologic2 sztereóban szólaltatja meg a surround hangszórókat mig a sima prologic ezt monóban teszi..Igy elméletileg 5.1 csatornás hangzást élvezhetsz dpl2-ben míg dpl-ben csak 4.1-et...
Bár ez csak egy imitált 5.1 közel sem olyan jó minőség mint egy DD, vagy DTS hangzás...Ha most akarsz vásárolni házimozit, akkor szerintem tegyél le a video cd nézegetésről..arra bőven elég lenne a tv beépített hangsugárzója... -
Fifthelement
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy ide írok,de sehol máshol nem kaptam választ a kérdésemre.Ti pedig biztosan tudjátok:DD
Szóval egy olyan kérdéssel fordulok,hozzátok,ami után már régóta kutakodom kisebb-nagyobb sikerrel:
A kérdés egyszerű: Mi a különbség a címben említett Dolby Pro Logic és Dolby Pro Logic 2 között? Mint írtam,nagyjából már utánna jártam a témának,de nem kaptam sehol 1értelmű választ.
Azt tudom,hogy a Pro Logic 1: 4 csatornás és frekvenciában is van különbség a Pro Logic 2 -höz képest,de hallottam már olyan válaszokat is, hogy az 1-esnél a hátsó hangfalak MONO-ban szólnak,ellnben a másikkal,ahol sztereóban...:F
Hangzásban nagyon nagy a különbség?
Egyébként azért lenne fontos tudnom,mert rengeteg SVCD-t néz(nék)ek és éppen Házi mozi vásárlása előtt állok. Szóval kiváncsi lennék a hangzásra.
Ha valaki tudna nekem segíteni,az nagyon jó lenne. Válaszotokat előre is köszönöm. Balázs
Aktív témák
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- Horgász topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro kerestetik
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest