Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
trebrona
üzenetére
Köszi, kipróbáltam, valóban rá tudom küldeni végre!

Viszont akad, iszonyatosan.
A chip Rockchip RK2928, speckó szerint 1080/60-at tud dekódolni, de még egy 720/60 sem folyamatos.
Miért? Úgy tudom mindkét eszköz támogat N-es wifit, a videó bitráta pedig mindössze 10mbit.
Két eszköz egymástól 1m-re.. -
törölt tag
válasz
trebrona
üzenetére
értem akkor a legolcsóbb megoldás ez: Measy A2W Miracast HDMI stick
de a leírásánál nem egészen értem hogy hogyan lehet beállítani hogy a routeren lévő usb pen tartalmát lássa és a tv lejátszójával lejátsza (mert gondolom ennek kéne történnie)
nem akarok telefonról streamelni, meg kivetítetni stb... sőt nem is tudnék..tehát a fenti eszköz bedug a tvbe és utána? mert nem világos hogyan fogja látni a router usb portját.
a lényeg hogy csak a tv távirányítót kelljen használni!!!! -
suste
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Szerintem is a TV-vel van a baj.
Vagyis jobban mondva a TV DLNA szoftverével.
Nálam a régebbi samu tv-met meg tudtam piszkálni, és így kezeli a SAMBA-t is, és azon keresztül már simán megy minden, ami DLNA-n problémás. Már a betöltés is sokkal gyorsabb.
Kár hogy a DLNA mellett nem választható a SAMBA a tv-ben (hiszen csak szoftver kérdése). Igaz hogy kevesebb + szolgáltatást tud, viszont normál fájlmegosztásban sokkal jobb. -
m0ski
aktív tag
válasz
trebrona
üzenetére
Itt a lényeg a transcode használaton van. Ha a Serviio-ban nem engedélyezed, és a TV-nek megfelelő profilt választod, akkor ugyanazokat nem fogja lejátszani DLNA-n keresztül, mint amiket USB-ről se játszana le.
Ha engedélyezed a transcode-ot. akkor valóban mindent visz. -
tutucs
csendes tag
válasz
trebrona
üzenetére
Hali.
Próbáltam minden infót leírni, mégis sikerült rosszul fogalmaznom.
Nem a progit frissítettem, hanem a megosztott könyvtár tartalmát. Tettem bele filmeket, F5, majd gondolkodik, és lefagy. (Vagy nem vártam eleget). Uninst, inst, és ezek után futottam le a kört, amit előzőleg leírtam.
Mégis hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi már ez is előre lépés a pedrive-hoz képest