- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
suste
veterán
nem igazán értem
az androidos stick ami a lejátszást végzi, csak a tv-n jelenik meg, nem?
ha így van, akkor jó az én megoldásom, hiszen a stick dekódolja ahogy írtam, és a képet küldi a tv-nek
a stick és a tv HDMI-n van összekötve gondolom (vagy hogy?)szerk: ja meg van, megnéztem ezta stick-et, és most már gondolom, hogy ez csak egy DLNA-t ismerő eszköz, így nem megy amit írtam
szerintem kár volt ennyire megbonyolítani, elég lett volna egy db androidos kütyü, aminek van HDMI kimenete, és akkor ment volna az általam felvázolt módszer
csak az imediashare-rel nekem sem ment a felirat, akárhogy próbálkoztam
Nálad ez a dupla átviteli variálás miatt elég esélytelen szerintem.
Talán akkor menne, ha a stick tudna megnyitni közvetlenben feliratot, és azt mellé tenné a képnek... -
suste
veterán
Nálam ez tableten így működik:
-fent van az "imediashare" nevű dlna progi (4.4 és nem újabb!)
-fent van az"MX player"
-fent van a totalcommander
-szerveren fut dlna (minidlna) és hálózati megosztás is (samba)TC megnyit, megkeresem a filmet, rányomok, kiválasztom a felugró ablakban a "Lejátszás (előtérben)" lehetőséget, felugrik egy újabb ablak amiben az imediashare és az MX player közül lehet választani, én az MX player-t választom, elindul a film és rajta a felirat (ha benne van ugyan abban a mappában, mint a film és ua a név-szóval a szokásos követelmények).
Lehet nem kell az imediashare, mert csak sima SAMBA vonalon megy a lejátszás, de ezt nem vizsgálgattam mivel jól működik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged