Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• surami

tag

válasz Cancer #12 üzenetére

Eddig így áll:
    - DollyShield DIY Kit + Arduino Duemilanove USB kábellel + szállítás: ~ 25000 Ft
    - Igus WS-10-40-1600 + Igus WW-10-40-15 + szállítás: ~ 28000 Ft
    - Motor + szállítás: ~ 17000 Ft

Érdemes a cuccokat cég nevére venni, így az ÁFA-t vissza lehet igényelni (vagy egyáltalán nem kell fizetni, valami ilyesmi dolog létezik) + költségként elszámolható + reméljük a vámon átcsúsznak a dolgok. :)

A vámról amúgy kinek van infója? Valahol olvastam régebben, hogy adott értékhatár alatt vámmentes a behozatal, jó lenne tudni hogy mi a helyzet. Egyébként amit még szoktak csinálni, hogy ha a cég belemegy abba, hogy gift-ként (ajándékként) feladja, akkor a vámosok nem foglalkoznak vele, netán ha ez nem működik, akkor van egy olyan járható út is, hogy egy kint élő ismerős megrendeli magának és ő adja fel gift-ként. ;]

Ami még nagyobb összeg ehhez majd hozzácsapódik, az a teleszkóp fej és valószínűnek tartom, hogy emiatt a 10-40-es sínnél masszívabbra lesz szükség (16-60-as), ebben még informálódni kell és úgy érdemes tervezni. Ha masszívabb kell, akkor a sín költség eléggé megnőhet ahogy néztem.

Ha azt nézed, hogy a Stage Zero Dolly teleszkóp fej nélkül szállítással együtt (650 Font a Dolly + 30 Font a szállítása) 200 ezer-ből van itt Angliából, akkor elég jól néz ki eddig szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés