- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
zooly
aktív tag
Még egy valami, van olyan divx decoder codec, ami tud SMP-t?
-
acer_
aktív tag
Azért vannak igényesebb csapatok is (nagy kedvencem a pnd /panda/), akik rendesen megcsinálják a filmeket.
Ha én csinálok itthon dvdrip-et, akkor 2 napig ez megy.. 3-4szer újratömörítem, mire azt mondom, hogy jó.
A témához szólva:
régebbi filmeket néztünk 366os celeronon is..
400-as k6-2-vel pedig egész szépen tudtam filmet nézni anno... :) Úgyhogy szerintem 500assal mennie kellene. -
PeliScan
addikt
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=11737&start=0[/L]
-
zooly
aktív tag
Köszi az infókat.
Akkor végülis egy PIII-500 megteszi valami oldie 3D-s kártyával. -
Sipi
addikt
A neten keringő filmek nagy részét (főleg a hivatalos bemutató előtt kiszivárgottak) sorozatmunkában gyártják egyes csoportok. Alapbeállítással, csak a mennyiségre törekedve adják ki. (Náluk az számít, hogy leírhassák, mi már x nappal a megjelenés előtt kiadtuk ezt meg ezt, bibí, én már 3000 filmet adtam ki, bibí.)
Nem optimalizálják, az időszűke miatt nem vacakolnak azzal, hogy szép legyen a tömörítés.
Emiatt kockás, csíkos, gagyi minőségű lesz. (Ahhoz, hogy pöpecre megcsináld, akár egy napot is elszórakozhatsz.)
Sipi -
Mizo
tag
Nekem 366-os cerkán Windows alatt Bsplayer-el elment pár régi film. Az újabbaknak az élvezeti értéke azonban elenyésző volt:))
-
[Kovi]
tag
Én játszottam le divx filmet 400-as k6-2-n.. windows alatt akadt rendesen pontosabban elcsúszott a hang a képhez képest.. de linux alatt MPlayerrel.. tökéletes volt :))
-
Christoph
aktív tag
Szerintem egy ilyen gép kevés, de azért próbáld ki az ffdshow codec-t, kicsi a processzorigénye, de ne várj csodát.
Upgrade segít!!! Vagy egy Sigma X-Card!!! :)) :)) -
Fenyő
őstag
Faterka gépe pont k6-2 500-as (tnt2 vanta 32 mb, 256 Mb sd-ram (pc100), via mvp3 chipkészlet leggyorsabb memidőzitésekkkel + via memory interleave enabler) és mindeféle divx meg vele. Az oprendszer winxp prof., dx 9.0b + gordian knot kodec pack 1.6 (van benne fddshow, ami gyengébb procikhoz lett kitalálva + legszükségesebb kodecekek (divx, xvid, ac3)), bsplayer 0.86501... :C
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Az MPEG4-es kódolóknak vannak olyan beállításai, hogy ha ilyennel kódolsz egy filmet, szinte akármilyen gépet meg tud fektetni. Ilyen szempontból nincs minimum gép.
Egy átlagos, script kiddie-szerű lények által gyártott ótvar DivX-es filmet (mint amilyen a neten keringő lopott filmek többsége) egy PII-vel már le lehet játszani. PIII-al pedig tutira bírja.
Itt egyébként elsősorban nem a felbontás számít. Minimumkövetelmény ugyanis egy normális, 3D-gyorsításra képes videokártya. Elég egy régebbi is, akár egy RivaTNT, a lényeg, hogy tudjon overlay-módot. Így a CPU-ra csak a kikódolás marad.
Egyébként gyengébb gépen Windows-zal elég nehéz DivX-et rendesen nézni...
Sipi -
zooly
aktív tag
:(
Milyen gép kell minimum ahoz, hogy bármivel megbírkózzon?
(jó, azért nem HDTV felbontásúval :) -
zooly
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy AMD K6-2-es procival lehet-e akadásmentesen nézni DivX filmet? Tehát mondjuk egy 500MHz-es bármilyen kódolással megbirkózik?
Aktív témák
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS notebook topic
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari