- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
corlagon
senior tag
Miként az #valahány-ban írtam, a mpeg egy multimédia-tömörítési eljárás (-család), szóval a mpeg2 biztosan tömörített.
A DV-avi nyersen kb. 217 mega/perc, vagyis kb. 13 giga/óra. A 4 giga/óra lehet mpeg2, de nagyon gyenge (=magas minőségű) tömörítéssel.
Összehasonlításul divx-ben én 10-12 mega/perc körül szoktam kódolni, ez 6-700 mega/óra. Ennyi tv-n vagy monitoron való nézéshez bőven elég. -
corlagon
senior tag
Nekem a régi gépem (cel 700) 2 órás filmet kétszer 5 órán át kódolt 2-pass xvid avi-ba, az 10 óra össz
Belöktem éjszakára, oszt kódoljon nyugodtan, a DC-t nem zavarja.
Te döntesz, ha neked az mpeg2 jó, akkor úgy csináld.
Ez az uninstall utáni elkenődés amúgy furcsa dolog, hibátlanul kódolt videóval és jól telepített codecekkel nem szabadna, hogy jelentkezzen. -
p-rolee
tag
-
p-rolee
tag
Jó, jó én sem úgy dondoltam, hogy a végeredmény divx legyen, de csak úgy tudsz jó minőséget produkálni, ha nagy bitrátával felveszel, aztán többmenetben mpeg2-t csinálsz, de itt mindent megtalálsz: Bővebben: link
-
fokukac
nagyúr
nemtom, miért csinálja, talán az ffdshow-t hiányolja.
Egyébként ne megagigakodekkpakkot tegyél föl, hanem rakd föl inkább a Gordian Knot kodek-csomagot, amely külön-külön kezeli a kodekeket, és külön-külön eltávolíthatók lesznek később is...
Tehát Gordian Knot ::
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest