Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
brabax
csendes tag
UP!
-
brabax
csendes tag
Sajnos biztosan nem... Ha van bent kártya, amin van hely, akkor arra rögzít rögtön. Tegnap kipróbáltam, hogy kiveszem a kártyát, és a kiürített memóriába írok, a 32 megából kb. 16-ot foglalt el. PC-re áttöltve ugyanaz a jelenség, azaz a Winamp szerint a felvétel hossza több mint 1 perccel kevesebb... (a pontos számokra nem emléxem sajnos...)
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez valami kodek gond. De akkor mit lehetne tenni?
HELP! :O
ui: Számoltam kicsit. Az egyik fájl - ami most itt van nálam - 18'107'977 bájt hosszú. A Winamp szerint 73:24, azaz 4404 másodperc hosszú. Ez a 32kbit/s-es rátával (megint a Winamp azonosította ennyinek) 17'616'000 bájt lenne. Fél mega lenne a fejléc??? :F -
brabax
csendes tag
UP!
-
brabax
csendes tag
Az lenne a gondom, hogy ha a Diva mp3 playerrel hosszú (40-60 perc, vagy több) felvételt készítek, akkor azt a PC-re áttöltve lemarad a felvétel vége. Természetesen több lejátszóprogrammal is próbáltam, sőt a GoldWave-et is ráengedtem, a probléma maradt. Viszont amennyiben a Diván hallgatom vissza az anyagot, akkor bizony ott van a vége is!
Van valakinek valami ötlete erre? Merthogy persze PC-n kellene továbbszerkeszteni az anyagot, és mivel ezek interjúk, nagyon idétlenek az utolsó mondatok nélkül...
Lehet ez esetleg valami kodek probléma? Annyit kiderítettem, hogy ADPCM-mel kódol a kütyü, dehát van a PC-n hozzá dekóder, különben le se játszaná, nem?
Vagy csak a Diva órajelgenerátora nem pontos?
:F
Előre is köszi minden 5letet!
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest