Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
értelmertlen ez a topic mindenki csak találgot ennek nemlátom semmi értelmét
ehez képest egész szép számú hozzászólást generáltál a hasraütés szerű ''információiddal'' amiket ráadásúl olyan magabiztossággal adtál elő mintha nemcsak a Crysis fejlesztőcsapatában lenne oszlops helyed hanem az nVidia fejlesztőivel és marketingeseivel is együtt kávéznál naponta.
-
keIdor
titán
A topic találgatásra és információ megosztásra tökéletesen jó.
Azaz, ha találsz egy olyan pletykát, hírt, amit én az elöbb kitettem, akkor azt te is tedd ki, mert én pl. szivesen elolvasom...
Erre jó ez a topic!
(viszont flame, off, viták nem kellenek, arra ott az MSN és a privát üzenet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azaz, ha találsz egy olyan pletykát, hírt, amit én az elöbb kitettem, akkor azt te is tedd ki, mert én pl. szivesen elolvasom...
(viszont flame, off, viták nem kellenek, arra ott az MSN és a privát üzenet)