Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri6
csendes tag
Szia!
Bocsi, amit USB sticknek írok az valójában egy Vodafone MiFi router. SIM kártya van benne és wifin szórja a netet, egyszerre max 10 készülékre.
Az én masinám nem tudom milyen márkájú nincs semmi felirat vagy logo rajta. Az eleje ahol a tieteken a Digoo logo és felirat van az enyémen üres. Kis füzetecskét kaptam hozzá ami a beállítás menetét és a szükséges programok neveit tartalmazza. A hátulján lévő reset gomb nem mindég működik, megnyomásakor hangjelzést nem ad. A technikai adatait sem tudom, gondolom a Digooéval azonos.
A Banggod honlapján sikerült megtalálnom a beállítási leírást. Ez alapján az AP módban is megpróbáltam csatlakoztatni (kamera szórja a wifit). Ez addig működik, míg a routeremre át nem akarom "adni" a kamerát.
Gyuri
-
Upo
addikt
De akkor is a kipróbált appal kéne próbálni, az a biztos. Pl. a Foscam is hasonló klón, az appja is ugyanúgy néz ki, stream url-ek is ugyanazok, mégse megy a foscam a digoo appjával és fordítva, mert az azonosítójuk más kódolású. Hiába V380 klón, ha átírtak egy konstanst a dekódoló rutinban akkor már nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 6960 / 9575 / 14600 / 10900 expoval )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő