Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Nem tudom, hogy van e erre konkrét könyv.

Mivel ez elég sok területet átfogó téma.
Kell hozzá ismerni a Fizikát, Mechanikát, Mechatronikát, Elektronikát, és talán még hálózati ismeret sem árt...Ha ez irányban akarsz érdeklődni, javaslom a BME villamosmérnök képzését, azon belül lehet szakosodni robotikára ha jól tudom. Elég felkapott szakma mostanság és szerintem jól is fizet!
Szóval hajrá!

-
murdoc34
újonc
Sziasztok !

Szeretnék tanácsot, javaslatot kérni a nálam tapasztaltabb fórumozóktól !
A Téma pedig a : Digitalizáció+Automatizálás+Robotika
Bízom benne nem kerülte el a figyelmem, ha máshol van ilyen téma akkor sorry....
Szeretnék tájékozódni a fenti témákban, elméleti oldalról, viszont nem találtam erre alkalmas könyvet, tanulmányt vagy hasonlót. Cikkeket, híreket, illetve konkrét cégeket találtam akik a fentiek adott területre való bevezetésével foglalkoznak.
Van esetleg ötletetek merre érdemes elindulni a keresgélésben? Libri és hasonló könyvesboltok nem tartanak ilyen típusú könyveket (legalábbis én nem találtam), maximum az ipar fejlődésének lépéseinél megemlítik a témákat.
Egyetemisták feltöltöttek néhány rövid szakdolgozatot, de igazából egy hivatalosabb, szakember által írt könyvet vagy tanulmányt keresnék.
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!

L.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Yoga 260 -12,5" Érintős - I5 6300u - 4Gb - 256gb ssd
- Lenovo Thinkpad T470- I5 7. gen - 16Gb - 256Gb ssd- Több darab érkezik
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest