Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu
tag
válasz
-=MrLF=- #854 üzenetére
Szia!
Vettem az említettből pár darabot. Saját alkalmazást szerettem volna használni és mivel ez Tuya kompatibilis reménykedtem benne, hogy sikerül megoldani. Az még kérdéses volt, hogy mi történik áramszünet után, vissza kapcsol-e, Wifi-vel mit kezd ilyenkor stb., de szerencsére jól vizsgázott.Így osztottam el az ingatlanba:
- 1db, smart tv, smart box, router
- 1db, hűtő
- 1db, 2 pcA saját app-ja és az én általam összesített mérések majdnem azonosak, az app azt hiszem tizedesre kerekít, az eltérés ebből fakad. Hogy ezek valójában mennyire pontosak az jó kérdés, főleg, hogy a fejlesztői integrációban felbukkanó paraméterezés szerint, lehet valamennyire kalibrálni, szóval nem tippelném 100%-ra.
Beüzemelés gyors, áramba be, kell egy mobil és az app, wifire felkapaszkodva egyből egymásba szeretnek. Onnét semmi teendő, csak ha időzíteni, stb. akarsz. Az app rendben van, tudja amit ilyen kínai okosotthon app-tól ellehet várni; scene-k, szobák, valamennyi paraméterezési lehetőség, stb.
Ha nem gond neked, hogy küldi Kínába az adatokat, akkor nagy csalódás nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest