Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piaci szereplőknek csak 2025. júniustól kell hogy elfogadják a dáp aláírást. Addig még van idő.
Akkor én itt most eltévedtem... A DÁP nem egy minősített aláírást létrehozó megoldás? Mert ha igen, akkor mi ez a júniusi határidő? A minősített aláírási minőségen belül mennyiben különül el a DÁP? (Nem illene neki...)Van ahol papírt vagy érintőkijelzőn ujjal való aláírást is elfogadnak pedig azt még az aláíró se ismeri meg.
Ez régi nagy kedvencem. Ha valaki elfogadja, lelke rajta, de tényleges joghatást kétség esetén legfeljebb külön bizonyítási eljárás alapján érhet el, amit gyakorlatilag esélytelennek látok. Nem szabályozott elektronikus aláírás, csak egyszerű.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest