Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
andrás47
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Üdv ! Mobil internet forgalom 1 db hó, nap 01-31 ig 0 Ft, mobil telefon forgalom szintén 1 db 0 Ft összesített híváslista, ,hálózaton belüli hívás, belföldi hívások mind 0 Ft
Fizetési határidő 2022.12.31 Számla értéke 0 Ft nagyjából ennyi meg a szokásos amelyek a számlán szoktak lenni. -
andrás47
senior tag
válasz
Red product
üzenetére
Ügyfélkaput hogyan lehet megszüntetni ?
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Digi-ről ,számhordozással átmentem másik szolgáltatóhoz, három hónapja kaptam végszámlát azt rendeztem is , azóta is kapom a 0 Ft-os számlákat. Ilyen esetben be kell mennem a Digi ügyfélszolgálatra kijelenteni van valami teendőm, vagy megszűnik úgyis majd idővel... ?
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Visegrádi, illetve Mártélyi felhasználó van itt esetleg vagy jár-e valaki az említett helyekre, hogy Digi térerő tekintetében mire lehet számítani ?
-
andrás47
senior tag
Számhordozás megtörténik rendben akkor is, ha nincs a telefonban behelyezve a SIM kártya, azaz utána van csak beletéve a mobilba ?
-
andrás47
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor lesz a jogsi+lakcím ,
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Digi mobil előfizetést kellene vennem de pár napja lejárt a személyim, most ez van érvényben: Tájékoztatjuk, hogy a 2020. november 4. napján életbe lépett veszélyhelyzet ideje alatt lejáró személyazonosító igazolvány a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig érvényes.
Ezt az új érvényességi időt a nyilvántartásba nem kell bejegyezni és az okmányon nem kell feltüntetni.
Esetleg tudja valaki elfogadják-e ott, vagy Vezetői engedély is megteszi, most nem szeretném intézni az új személyit, de feleslegesen sem szeretnék várakozni a Digi ponton.
Köszönöm -
andrás47
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Üdv ! Hivatalosan lefedett helyen vagyok, más szolgáltató előfizetését át tudom vinni a Digi-hez, illetve ha csak előfizetést szeretnék és regisztrálok ügyfélkapun el tudom intézni személyes megjelenés nélkül ? Köszönöm
-
andrás47
senior tag
Üdv! Van valakinek információja Kiskunfélegyházán milyen a Digi mobilnet milyen ott a lefedettsége, sebessége ? Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest