Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• MDanny

senior tag

válasz #48231525 #19712 üzenetére

Mert nyilván a telefonodon "túllépett" már a dolog, egy másik közegben támadt probléma, amiről a telefonod nem tudhatott, ezért nem váltogatott. Az ő szempontjából nem volt sikertelen a hívás, csak nem volt elérhető a másik játékos.

Tegnap beírtam, hogy ne lepődjön meg senki, mert nyilván nem pont M. Dániel magyar állampolgár személye ellen jött létre probléma, hanem általános probléma következett be. Az ilyen közleményt le sem pottyantja senki, max. rámszólnak, hogy jelentsem be, ami ugye ebben a közösségben alapnak kellene lenni és már több írásomban is közöltem szerintem, hogy be szoktam jelenteni a problémákat, maximum kioktatnak, hogy hulladék készülékkel ne csodálkozzak. De nem, szolgálati közleménynek itt semmi értelme, itt csak a "mibe dughatom az izémet" téma merül fel kétnaponta, meg hogy szar ez a rómingplusz. :D :D :DD

Ami viszont fontos lenne az az, hogy attól függetlenül, hogy nem sűrűn üzemelnek be új tornyokat pl. Budapesten, de legalább foglalkoznak azzal, hogy a meglévő szektorsugárzók pozícióján állítanak, így helyenként jelentős minőségjavulást lehet elérni. Ma Budán találkoztam egy ilyennel, meglepődtem, hogy megcsörrent a telefonom ott, ahol nulla térerőm volt kb. 1 hónapja, most épületen belül majdnem fullos. Rá is néztem a Cellmapper-re és ugyanaz a cella volt, ami korábban fél háztömbbel arrébb volt látható. Ilyen van még bőven, remélem folyamatosan csinálják.. Arra bezzeg nem reagálnak, amit javasoltam, ezért csatlakozik az én készülékem inkább egy 3400 méterre lévő toronyra, mert rossz felé néz az 1600 méterre lévő, azonos irányban egy szintén közelivel, amik kietlen területet remekül lefednek, míg a sűrűbben lakott terület árnyékban van. Sebaj, majd rájönnek, nem vagyok türelmetlen, csak a ház felében nincs térerő, így jó a VoWiFi.

Aktív témák