Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ayrton
tag
sziasztok!
Köszönöm a megerősítést, azügyben , hogy kihivtam a digiseket és valóban az ő hibájuk miatt volt "csak" 100-as a net, az 500 helyett. minden érpárra szükség volt. igy az uj értékek: 536 le , 212 fel

ez igy már rendben van. Fritzbox 7490-el 5 méter távolságból 10cm-es tégla válaszfal, igy is jön 330 lefele, 170 fel. -
ayrton
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis help. diginet500-at rendeltem de csak a 80-90 mbit jön akár routeren, akár rögtön laptopra téve. a házig /sorház/ optika jön, onnan pedig utp a 4 lakásba. Padlásra fel és a saját osztatlan utp kábelemet szintén az eszközeimre kötve a sebesség ugyanaz. Ezt követöen telefon 1272. ott készségesen ránéztek a végpontjaimra. Az eredmény annyi, hogy azt mondták hogy az eszközeim / router, laptop/ 100mbit-esek, ami nyilván badarság. Az ügyfélszolgálatos mondta, hogy nagyon szivesen felveszi hibának, de ez a fajta "hiba" ami nálam áll fenn, az általában az ügyfél azaz az én hibám... hozzátette, hogy elképzelhetö hogy az ö eszközüknél /gondolom a házunknál használt/ van a gond, de ha mégis nálam akkor bizony kiszállási dij engem terhel. A lényeg hogy megerösitést kérnék töletek, hogy ugye hogy hivjam ki a " szakembereket" ?
előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Fűnyíró topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Jogász topik
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest