- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Stylerr #108400 üzenetére
De a játékok esetében gondolom külföldi szerverekre csatlakozol, warzone esetében biztos. Ezzel a digi nem fog foglalkozni, mert ha jól emlékszem 1-2 éve az ászf-be is belekerült, hogy 100ms ping és pár % packetloss megengedett a net esetében
Ezek mellett országon belül nincs gondod, csak országon kívül, amivel eleve nem szoktak foglalkozni a szolgáltatók, mert országon belül garantálják az értékeket.
Bridge módot kipróbálnám, ha még nincs meg a router, akkor a nélkül, feltéve ha pppoe kapcsolatot lehet beállítani az xboxon.
Illetve ha vannak ismert játék szerver ip-k, akkor azt is pingelheted pc-ről, hogy akkor mi a helyzet. -
adika4444
addikt
válasz
Stylerr #108351 üzenetére
Nem. Sem router sem switch módban.
#108354dchard
Nem az első és nem is az utolsó problémás Fiberhome user. Igaz, log nem rémlik korábbi esetekből,de MikroTik, ASUS routerekkel is megvolt ugyanez az anomália, szóval a szerelőket sem értem teljesen, miért ragaszkodnak hozzá, hogy ez a vacak menjen az user-nél. Az biztos - ahogy írod is -, hogy a log alapján a DIGI kezdeményezi a bontást, ebből azért levághatná a szolgáltató, hogy nem felhasználó oldali a gond, bármennyire is szeretnek a saját eszközre mutogatni mint problémaforrás. -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Stylerr #107688 üzenetére
Hibásak ezek mind. ( Na jó....talán nem mind )
Nálam mikor kint volt a szerelő csak annyit mondott, hogy kb 20 db hibás van most is az autójában....nem lehet resetelni vagy ha lehet is , akkor sem engedi be a menübe stb...
Cseréltetni kell....addig amíg nem kapsz egy stabilan működő példányt. Na akkor azt kell Bridge-be rakatni és egy saját routerre bízni a hálózatot. -
Trailbreaker
tag
válasz
Stylerr #107661 üzenetére
Most leteszteltem az én Huawei HG8147X6 ONT-m jelszó ügyileg és simán megtudom változtatni, illetve ha le resetelem akkor is be enged a gyári felhasználó névvel (root) meg a jelszóval és újra betudom állítani a saját jelszavamat illetve kilépés után újra betudok lépni.
-
cof
veterán
válasz
Stylerr #107672 üzenetére
Nem az eszköz hibás, hanem ilyen a szoftver ami rajta van. Nem a gyári hanem digis. Most erre újra kéne tenni a digis szoftvert mert kiakadt. Csak az ügyfélszolgálat lát rá távolról, de nekik más jogosultságai vannak.
Amúgy sok ilyen eszköznél még az a gond, hogy nem látják egymást a gépek, nas, laptop stb... a belső hálózaton mert ez is korlátozva van. Szóval a saját router elengedhetetlen.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Stylerr #107661 üzenetére
Igen, találkoztam már ilyennel.
Nálam a 3. eszköz volt ilyen....
A szerelő berakta, bekapcsolta, belépett a menübe.
Akkor ott az első amit tett, hogy megváltoztatta a jelszót.
Restart és nem tudott belépni....
Cserélték és azóta is megy egy régebbi , 2 részből álló szett.
Tehát nálam a 4. készülék hozta el a STABIL működést.A legjobb ha stabilan megy az ONT....akkor átrakatni BRIDGE módba és egy normális , saját routert hadrendbe állítani.
-
Stylerr
addikt
válasz
Stylerr #107656 üzenetére
Reseteltem, aztán beengedett az alap jelszóval, azonban hiába változtattam meg a router jelszavát, most megint nem enged be semmivel, se a hátoldalon lévővel, se az én általam beírttal. Ez mi? Valaki látott már ilyet?
Elég sok routerrel volt dolgom, de ilyen hányadékot még nem láttam.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest