Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsroli #93384 üzenetére
Miért nem kérted át a Digis ont-ot bridge módba, és a saját routerrel építed fel a kapcsolatot? Akkor talán nem lenne kettős nat a hálózatodban...
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsroli #93388 üzenetére
Ha van egy gigabitet routolni tudó routered (van), akkor a Digi eszközét (ont) bridge módba kérjük a telefonos ügyfélszolgálaton, és a saját routerünkben állítjuk be, hogy a pppoe felhasználónevünkkel és jelszavunkkal az internet kapcsolatot felépítse.
Ha nem így teszünk, akkor a routerünk esetleg a Digi lan-ját tovább natolja esetleg ugyanabba az alhálózatba, ami aztán már totál rossz lesz. -
MODERÁTOR
válasz kovacsroli #93403 üzenetére
Üdv!
Szerintem próbáld meg egyenként felcsatlakoztatni a WiFi eszközöket, először csak egyet, aztán ha azzal OK, akkor mehet egy másik is, vagy akár külön csak egy másik, és így tovább, hátha valamelyik kliens a hibás. Egyébként nem került mostanában új eszköz a hálózatra? Telefon, tablet, akármi...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kovacsroli #93403 üzenetére
Egyébként wifin ez rohadt sok mindentől függ ám, eleve, hogy milyen csatornán (frekin) vagy, az mennyire terhelt, vagy pl. ha csak mondjuk csak 40MHz-re van állítva a router sávszélesség 80 helyett, (vagy akár a wifi kártya) akkor nem nagyon lesz gyorsabb annál amit írtál. Amikor csatlakozol a routerre a linksebesség mennyi amit kiír?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kovacsroli #93407 üzenetére
Akkor az advanced opciók közt lesz. Olyan nincs, h nincs.
The Truth is out there...
-
mpo
veterán
válasz kovacsroli #93419 üzenetére
TP-Link oldalán itt az emulátor.
Gyakorolhatsz vele.
Lehet állítani.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
MadMancs
veterán
válasz kovacsroli #93419 üzenetére
Smart wifit kapcsold ki. Akkor elérhetővé válnak a részletes beállítások. Smart nak az a lényege hogy ugyanazon SSID/User/pass al kezeli a 2,4 és 5Ghz és sávokat, autó beallit magának mindent, csatlakozó klienstől függően saját maga beállítja mi a jó szerinte. Igazából ez jó dolog is lehetne, kipróbáltam én is, de nem az igazi a működése.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz kovacsroli #93424 üzenetére
Eszköz függő. Nem tudjuk eszközeid mit támogatnak. Nekem minden wifin csatlakozó kliens támogatja 80Mhz et, ez ezért így tökéletesen működik, ~600/320 átmegy wifin (bőven elég szerintem). Próbáld ki 80Mhz, azt ha valamelyik eszközöd nem tud csatlakozni menj vissza 40 re. Csatorna, legtöbb eszköz auto 40re lövi be, így nálam az telített de a 48 az csak én használom pl.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Lackooo84
nagyúr
-
TeeJay
félisten
válasz kovacsroli #93427 üzenetére
2,4GHz
N-only ha van ilyen mód
fixáld 20MHz-re ha sok szomszéd wifi van és 40MHz-re ha kevesebb
és 1-13 között fix csatornára tedd ne AUTO-ra
wifi analyzer mobil app segít megnézni melyik csatornán van sok szomszéd wifi5GHz
N/AC mixed mód vagy hasonló legyen
fix 80MHz-re tedd
és itt is 3 darab 80MHz-es blokk közül választhatsz (Asus esetén) TP-link lehet nem engedi a DFS csatornákat így marad a 36-os neked
Ha engedi akkor 36 vagy 52 vagy 100-ra állítva tudsz tesztelni de utóbbi kettő DFS már így ha radar van simán visszamehet 36-raMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsroli #98200 üzenetére
Nincs. Mi értelme lenne? A kábelt ugyanúgy el kell vinni egyik helyről a másikra, majdnem mindegy, hogy az optika vagy koax...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest