Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Criton

veterán

válasz #29810560 #58205 üzenetére

Több routerral és beállítással is próbálkoztam, de közvetlen a ZTE-re kötve a gépet szintén az van, hogy elindul 970Mbps a letöltés majd egy idő után 400Mbps-ra is leesik és utána visszakúszik 600-700Mbps, de van, hogy tartja mondjuk stabilan végig a 880Mbps-at. Több locationt is néztem, mindenhol ugyan az, DIGI sebsségmérő oldalán a letöltés a 310Mbps éri el letöltésre és feltöltésre meg 115Mbps-t. Ha ezt le jelentem, akkor kiröhögnek, és közlik hogy a garantált megvan. Ha meg kijönnek mint egyszer, akkor közlik, hogy én itt még az életben nem mérhettem 300Mbps feletti sebességet....és az eszközeim rosszak. Több mint 8 évig dolgoztam a T-nél, annak is a német részlegénél mint hálozatos, programozó stb.... és utálom mikor olyasvalaki jön ki akiről rögtön leír, hogy nem ért a dolgokhoz és megpróbál kioktatni.

Valamint az ügyintéző kishölgynek is elmagyaráztam, hogy ezt a hibajelenséget nem tudom csak egy sima screenshot megoldással elküldeni.

Mondjuk az ELMÜ nem olyan régen volt kint, és ellenőrzött minden oszlopot ahol a DIGI van, a munkájukat ellenőrizték, de ha ezt is mondom, akkor hülye vagyok, ennek sincs köze. Mert a kizáró okokat miért is nézzük végig ugyebár.

T koax is be van kötve, 250Mbps net és az stabil, de a DIGI jó lenne, de ennyit még nem szívtam mint most.
    2db AC88U router van, tudja a Dual Wan opciót, és ha átváltok csak a T-re, az meg teljesen stabil, néha még gyorsabb is a kelleténél.

Mivel itthonról dolgozom, ezért is van két szolgáltató és a Dual Wan, ha az egyik elmenne, akkor a másik még megy.

Ez is egy teljesen friss mérés, és közvetlen a ZTE-re kötve a MacBook Pro.

Speedtest

Ez meg a DIGI-s mérés:

Aktív témák