- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BoSSanCS
aktív tag
Kezdjük ott, hogy április 1-től vagy március 1-től már a upc-nek sincsen korlátja az elméletben, a gyakorlatban viszont van, de sokkal kedvezőbb már, mint korábban volt. Mindenesetre a upc továbbra sem ajánlatos, mert most olyan híreket olvastam róla, miszerint lassítani fogják a peer 2 peer letöltés és feltöltéseket priorizálással, ami nem túl jó hír annak, aki warezol.
A diginél egyik csomagnak sincsen se letöltési, se feltöltési korlátja, hogyha nálatok is switchel fogják kialakítani a netet, akkor 1/1, 2/2 vagy 4/4 csomagot is tudsz már rendelni. A 2/2-es nettel semmi gond nincs csak úgy, mint a többivel, mind sávszélesség, mind késleltetés terén nagyon jók, viszont néha számolni kell kisebb kimaradásokkal, amik szerencsére egyre ritkábban fordulnak elő, és amúgy sem érintenek több napot, csupán pár óra hosszára megy el a net, vagy éppen csak bizonyos oldalak nem jönnek be, de lehet akkor éppen otthon se leszel, tehát szerintem ez még belefér.
Ha viszont modemes lennél, azt nem igazán ajánlom, mint ahogy szerintem mások se, mert egyrészt a sávszélessége se közelíti meg a 2mbit le, 512kbit fel sebességet, másrészt elég sok kimaradás is van, tehát ebben az esetben semmiképp se rendeld meg a digit, ha viszont switches kialakítású területre esel, akkor érdemes főleg, hogyha sokat töltesz le és fel. Egyébként van már 4/4-es csomag is, ami csak egy ezressel drágább a 2/2-esnél, szerintem azt érdemesebb megrendelni, korábbi hozzászólásokban megnézheted, hogy a gyakorlatban mit is teljesít, én azt tudom mondani, hogy stabil 500kb/s letöltési és 450-550kb/s közötti feltöltési sebesség várható nálad is, ezt a 4/4-es netet viszont csak switches rendszeren lehet megrendelni.
Ha egy kicsit visszaolvasol, akkor a #867-es hozzászólásomban találsz 3 linket, azok a digi jelenleg érvényes prospektusának scannelt képei, érdemes megnézed őket, hogy milyen árakon van most a net, de én azt mondom, hogyha switches területre esel, akkor mindenképp érdemes megrendelni, jobb, mint egy upc szerintem.
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA® driverek topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest