Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
andarejja
újonc
Sziasztok!
A hócipőm tele van már a magentával láthatatlan e-számlák és következményeként fellépő hibás számlázások miatt. Szeretnék váltani, igen jó lenne már a digi mobil, amiről csak hírek keringenek. Láttam ezt a nomadikus telefonálást, ha igénylem, kb. mire számítsak? Tényleg tudom majd használni mobilról, tabletről, stb.? A saját hálózat 0 ft az azt jelenti, hogy digis számokat tudok ingyen hívni csak? Mondjuk a percdíjak se vészesek. Vágom, mi a VOIP, de a gyakorlati részét nem annyira ismerem. TV nem kell, csak ha muszáj, egyébként az alap digi netem van 2225 jó magyar forintért. Stabil, megbízható, olcsó, szóval vinném hozzájuk a telefonálást is. Ma bemegyek az ügyfélszolgálatra, de azért érdekelne a szakvéleményetek, hogy megéri-eKöszönöm!
Aktív témák
Társtopikok:
● 4iG (DIGI) internet
● 4iG (DIGI) kábel TV
● 4iG (DIGI) Mobil
● 4iG (DIGI) műholdas TV
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest