Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Scooby
üzenetére
gz

Bowa szakértők: Mit tegyek Lycanderbe (mákoltam) ha likasztom? Eleve gyors, gondolom shael felesleges... Illetve lootoltam kisérőnek Hone Sundan bökőt... Abban van 3 lik, abba mit érédemes (Shael + 2 PSkull?)? Még csak 40-es szinten gagyizok... Gearem effektív nincs, mert üresből kezdtem ugye...
Illetve érdemes a Langer Briser-t lecserélni (likasztva, shael)? 42-n nyílik a Lycander! Elég jó ez a knockback... (ezt is mákoltam)
(Van egy talált leapes csimma, az szépen hozza vissza manát, strafelek) -
zsirfecske
addikt
válasz
Scooby
üzenetére
én sokkal jobban szeretem a d2 loot system-jét, bár d3-mal többet játszottam, de utólag csicskának tartom az egészet. túl könnyű, túl tápolt, túl buta. így a personal loot is. mi az hogy párhuzamos valóságok futnak? dögöljön meg a boss, és essen belőle pár cucc, amit mindenki lásson. osszuk el, ez az ami tanít valamire és ami reális.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Scooby
üzenetére
én nyitott vagyok rá (#10210 ncc1701-re is választ), csak sajnos eléggé összevissza érek rá.
de bejelöllek téged is, mert őszintén én level 83-ig full single-ben nyomtam, nem véletlenül. már d3 alatt is gyűlöltem, hogy ismeretlen barmokkal kell küszködni, és az open game-ek arra voltak jók, hogy akik pár game után normálisnak bizonyultak, azokat fel lehetett venni és onnantól velük játszani zártan. és ott még ugye personal loot miatt nem volt a cuccok elhappolása sem probléma, mégis utáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest