- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
mikromanus #6087 üzenetére
PvP karira miért tenne bárki eth armort? Ha magatalálós, ha nem, szerintem teljesen felesleges ennél jobb armor csicskára. Ha talál valaki jobbat, akkor lecserélheti, igazából teljesen mindegy, hogy 985 def, vagy 1044, mint a tied. Nem oszt, nem szoroz, nem azon a 60 defen múlik.
Mivel ez az armor csicskára megy, ezért tök mindegy, hogy 80 str kell hozzá, vagy 200, ha elbírja, akkor rajta lesz.
Ugyanúgy lehet bele rakni forty-t pl, mint egy 1.1k defesbe, vagy 1.2k defesbe. Ez kb olyan, mint amikor valakinek 15ED-es AP kell eninek, hacsak nem gyúrsz extrém módon defre, kb semmi értelme annak a 15ED-nek, azon felül, hogy megdrágítja az itemet. 500 defre rátesz még 75-öt, woáááá, az aztán kemény...
Max PvP-nél van értelme szőrözni az ilyennel, de akkor is csak akkor, ha mindened max defes, és a lehető legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest