Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
sto1911 #13305 üzenetére
Eddig átkerültek 2-ben is, sztem átmennek most is max újat nem tudsz csinálni (már ha ragaszkodik még mindig ehhez a Blizz de ki tudja)
#13307Peddy789 Nem tom most ezen miért hadakozol, amúgy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz. Fölösleges kifordítgani minden kifejezést, az ilyen hogy "egy perc" nem mindig 60 másodperc, lehet hogy 87, de ált perc alatt meg volt (nekem az MF karin a gamblis bow ott volt szem előtt). Amúgy meg most még könyebb, úgy hogy kvázi fix marad a gamblis oldal és nem kell refreshelned (bejön egy ahol van pl amu+ring+circ és mehet a bal klikk míg tele az inv). Régebben jobban rá volt állva az agyam, kb egy fél sec-es pillantás elég volt hogy tudjam, hogy del e, de most sem tart sokkal tovább kiszúrni az abszolút god rollt.
Ugyanakkor senki nem mondta, hogy 1,5M-ből kifog jönni akármi, ha olvasol rendesen látod, hogy az áll ott, hogy lehet, ahogy az is ott áll, hogy ladder második felében - végén (amit most qwára nem tudsz, hogy hogy áll, kvázi nem azok az árak mérvadóak).
Másik, nem mindenki fog goldfind barbozni, én sem nyomtam szinte soha, de ami lóvé összejött az MF karival azt gambliba toltam mindig és anno egy egy sűrűbb szezonomban a 30M nagyon sokszorosát lőttem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest