Hirdetés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JohnyMilan #11683 üzenetére
en is hasonlo mod vagyok. engem szemely szerint a loot minosege nem zavar. talan egyetlen dolog. egyszeruen nem talalok cannot be frozen itemet. nem hogy hasznalhato, hanem semmilyen se esett meg.
magaval a jatekkal pacsolatban pedig egy "aprosag" tud csak elkedvteleniteni. az pedig nehany mob, illetve bizonyos szintek mob osszetetele. ilyen volt pl nihlatak temploma hellen. az a sok kopkodos kis geci. fuuu hogy en mennyire utalom oket. ahogy a kis csonti szarokat is, amik Mephi elotti szinten vannak es egy utesbol pillanatok alatt kepesek megformeszteni. ja es az ijaszok, legyen szo barmelyik tipusrol. utalom oket kergetni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
a Retro mod egyebkent valahol meg elerheto?
diablo paholyert kar volt, bar a vege fele mar tenyleg kb kihalt a forum.
-
zsirfecske
addikt
válasz
én is az elfogult rajongók táborába tartozom
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Incott G23 v2
- Marantz Model M1 hálózatos sztereó erősítő eladó
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest