- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
#21346560 #11566 üzenetére
Azon gondolkozom,hogy többet nem mentek,mert nem indítom el.
Kb.13e-ért vettem.Maga ajáték/élmény,ettől nekem jóval többet ér (utólag azt mondom,hogy ha tudom ilyen lesz,25-30-at ért volna nekem),de ez a bug,hogy nullázza közel egy napi játékomat,ez annyira elvette a kedven ettől a szartól,hogy törlöm és hagyom egy ideig.
Nagyon bosszant,hogy ilyenre kell figyelni egy sok-sok éves játéknál.Nem egy újonc gagyi csapat csinálta...
Részemről ennyi volt.
Több játékom van amit még el sem indítottam,több jó játékom van amivel pár percet játszottam csak kíváncsiságból,aztán ment pihentetésre,mert éppen benne voltam egy másikban,szóval nem esem kétségbe,de azért ezt nagyon sajnálom..ez a játék nagyon tetszett.Köszönöm a sok segítséget!!!!
Nektek további jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest