Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Annyi még, hogy a tombrunokat szoktak act2-ben csinálni, de semmiképpen nem lvl40+szintekig. Az idegtépő lenne, talán durvább, mint az endgame farmolások hellen.
lvl 22-23 szintig szokták csinálni, az még elviselhető. Utána segítséggel (vagy walkolva) gyorsba letolni ACT3-at és 4-et (és ha itt nincs meg a lvl24, akkor még lehet farmolni kicsit a tomb-okat act2 végén. Amint megvan a lvl24, jöhetnek az ancientek act5-ben, azok pont annyi xp-t adnak, amivel meglesz a lvl25, utána meg már a baalrunok is jól adják az xp-t. (lvl25 alatt baalrunon is nagyon kevés xp jön szerintem.) Mondjuk ha singleben nyomod, ez pont nem érvényes, de talán megjön a kedved a multihoz emiatt. Sokat tud dobni a játékélményen, ha elakadsz, és egy parti átránt.Ha bowazonnal vagy, akkor az tényleg elég szívás, talán az egyik leggyengébb karakter lehet belőle, nincs nagyon favorizálva a játékosok között sem pont emiatt (mondjuk nekem is van egy, tegnap pont vittem night act2-5 között). HELL Boci pályán szoktak vele villogni a multishot miatt, de nem tudom, ott hány playerig életképes. Nightmare fokozaton baal minionjait már én sem tudtam leszedni tegnap, pedig azt hittem, azért menni fog. Talán ha sikerül a csicskát életben tartanod, aki tankolja egy kicsit durielt, akkor cold és fire váltogatásával lehet esélyed. Ami lényeges, hogy cold sebzést rendszeresen kapjon, mert az lassítja, ami meg növeli a túlélés esélyeit neked is, meg a kísérőnek is. Ha bárhonan van bármelyik cuccodon +cold dam, vagy esetleg találtál olyan charmot, ami +cold sebzést ad, az már hasznos, és akkor tolhatod neki fullba a fire nyílvesszőket, amelyik éppen a legerősebb. Egy dolgoban nem vagyok bizotos, de remélem a gyakorlottabbak majd most engem is felvilágosítanak:
Durielnél a knockback okoz-e valamennyi stun effektet?
Mert akkor valahonann azt is kellene szerezni az íjjászodnak. -
D4v3
őstag
Minden zónának van egy szintje, azok függetlenek a te szintedtől. Nem jársz jól ugyanabban az Act-ben farmolgatva XP ügyileg, lásd: [link]
Amazon szintezéshez ez egy teljeskörű leírás lvl 75-ig: [link]
Amúgy meg Duriel-hez érdemes venni thawing potion-t a városban és kevesebb cold damage-t kapsz be tőle (csak igyál el 2-3-at a harc előtt egymás után).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert akkor valahonann azt is kellene szerezni az íjjászodnak.