Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #10971 üzenetére
pont ilyesmire hajtok csak wind druidhoz (+3tornado/hurricane/bear), végül azt építek és nem fury druidot. épp azon gondolkoztam, hogy ha van tarcsiban 5 imbue quest-em, a lev87-es karival megéri-e ellőni őket valami druid sapira. tudom hogy lev94 kéne a max rollokhoz, meg hogy diadem-eket érné meg amúgyis benyomni (főleg alacsonyabb szinten), de lehet nem várnék, illetve fehér diadem-ből még egyet se találtam (tiara és coronet a max amim van félretéve).
szóval ti hogy imbue-oltok? illetve van valakinek jó find-ja a fenti druid sapihoz hasonlókból? ugye fenti képről a normal resek/life és fcr/fhr/mf ami hiányzik.
wm2:
ja télleg, gamble. csak fel kéne húzni egy karit levelben. max druid pelthez amúgy mennyi clvl kell? mingyá sikeresen kikeresem :)) -
wm2
őstag
válasz
shotika #10971 üzenetére
Gamblezhatók is. Én kesztyűket szoktam. Pl. 2 Java 20 ias 15 str 15 dex resist mf stb. Ladder elején ezek komoly licit tárgyai ha befigyel egy. Vagy belt 24 fhr 30 str 60 life resist stb. Három resistes str dex mana boots. Rengeteg példát lehetne sorolni. Többek közt Druidáknak a fejfedők.
Tiarak, circek castereknek. Na azok! Azokkal lehet nagy boltot csinálni. A 2 all sk 20 fcr tiarakkal. De van egy okyan magic (kék) tiara, az a kedvencem, “Artisans” néven, hogy 3 sox +100 life. Ezek az értékes dolgok. Nem az Ocu, Shako, vagy Jalals. Karakterépítés és pénzszerzés szempontjából is. Persze vannak nagyon jó unique cuccok, de egy idő után messziről fogod látni mit érdemes felkapni, és mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest