Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jah. Olcsó és szorakoztató. Mondjuk az IAS break point jobban kedvez a Palának a Fana aura / szent lassítás miatt, ugye ez így ebben az összeállításban 85 ias és Necrónál 58-86 a bp a Ward Bow-al.
Ha jól számoltam. Tehát a Giant Skullba mehet valami más jewel vagy stb. Nosferatus helyett meg Razortail esetleg. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Widowmaker (guided arrow (azaz mindig célt talál)/ignore targets defense) + bone wall + amp dmg.
A Widowmaker (+ Um rune = 25% open wounds) rohadt jó cucc. Olcsó, elite Treachery-vel. 20 ias 10% CB gloves + Gore + Giant Skull (knockback + 10% CB + 35 str + 2 sox 40/15 jewel /vagy max dmg jewel stb.). Nosferatus öv. 1 Raven + 1 dual leech ring. Maras.A “Vadőr” Palám hasonlóan fog kinézni csak “szent fagyasztás” és “szent sokk” aurával. Gyakorlatilag egy Auradin lesz “Özvegycsináló”-val.
-
wm2
őstag
válasz
savior
üzenetére
Ugye.
Pedig sokan a ladder ellen vannak, mondjuk érdekes lesz a 4 hónap. Maradhatna a 6.A 14-15k dmg Smiterrel is elérhető (Forti + Phoenix pajzs + egyéb nyalánkságok). Theoretically. Mert sohasem láttam PvP-ben ilyen Palát. Avagy nem minden az ed meg a life. Viszont egy ügyes farkas Dudu PvP-ben félelmetes tud lenni. Bohócot csinál mindenkiből. Mondjuk egy fullos Bowazon is.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
ribcrackernél meg a shael a +15 ias/dmg jewel helyett értelmetlen, sajna ez van mióta patch-elték a d2r bug-ot
És ha tennél bele Ohm rúnát? +50% ED. Úgysem ér lassan semmit. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
A Tyraelst nem sokan használják. Bowazonok többnyire 40/15 jewel társaságában. Ők ugye a robbanásokra is érzékenyebbek (slain monster rest in peace) és tudnak jobb gyűrűt is viselni vele, mint a raven frost (cannot be frozen), pl. gz crafted darabokat magas ar leech str dex-el. + 20% frw, magas def, ami indokolja esetleg a Coh cserét. Szép világoskékben pompáznak. U.i.: vagy lila?
Nem esik minden sarkon. Nagyon nem.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Voltam már szemtanúja “komoly” vitáknak. Pl. Tyraels Might. Majdnem full perf, annyi hibával, hogy “csak” 29 str nem 30. Vagy eth Gladiators Bane 20-20, de 199% ed “crap, no need ty”. BvB Barbok szeretik. Ott ez az 1% is számított.

-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Smiternél nincs olyan, hogy “low Grief”. Neki egy 20 ias kesztyűvel + fana aura bőven jó a 30/340 is. 30/390+ viszonylag olcsón kifogható. WW barnak is elég a 34 ias zerker. Ha nem lenne változó stat rajta, akkor abba kötnének bele, hogy együtt ált vagy sem a Mars a Jupiterrel, amikor kiraktad. Írtam már párszor, ha látnátok régi d2 NL-ben milyen szőrszálhasogató baszakodások mennek az itemek körül, szénné röhögnétek magatokat.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Nem egyszerű mindenki igényét kielégíteni. Ilyenkor szokott az lenni, hogy “van itt minden is.”
Más. Egy maxra boostolom, az biztos: Fendzon in D2R.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Azért Amerikában van más is, halálos kimenetelű szwattolás (ahol az áldozatnak semmi köze nem volt az egészhez). Nagyon komoly mentális stb. dolgok állnak itt a háttérben. Nem a personal loot segít ezen szerintem, hanem egy elmeorvos meg sok egyéb más, amire oda kéne mégp figyelni. Viszont jól látszik (vagy legalábbis én így látom), hogy az old school arcok (40-es átlagéletkor
) meg a fiatalok, akiket most szippantott be, teljesen mást szeretnének. -
wm2
őstag
válasz
peterxxx
üzenetére
1. Igen.
2. Nincs. Egyelőre tesztidőszakban vagyunk.
@savior: 50. És vonatkozik a CB-re is. PvP-ben mindenki maxra tolja (noha a CB ott pont nem szignifikáns, csupán 1/10) de a life után a dr a legfontosabb. Ez egy Smiternél 49% (15% verdu, 18% bered shako, 8% Eni, 8% bered Zaka).
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
“O csitítós gyűrű“
-
wm2
őstag
Régi D2 non-ladderen mindig van 1-1 aow buli nyitva. Ill. vannak pala lovagrendek is, ahol nem lehet csak úgy akármibe megjelenni. Van itt minden. :-)
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem kötekedni akartam. De 1k fg-t ne fizess érte. Egy 30-390+ grief nem tudom mennyi most, de szvsz nem lehet egetverő az ára. Lehet Ohm + add árában megkapod. Jó 20 ias kesztyűt hozzá és bőven elég az PvM Smiternek. Még sok is, ha csak überezni használod. Ha nem tetszik a Black, használj HL-t. Van vagy 40-50 fg egy 3/2-es.
És akkor a forti is megvan. De te tudod.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
De ugye tudod, hogy “%ED on weapon does not add damage to Smite.” Zealot Pala tudja kamatoztatni. Ugyanez az IAS. Mondjuk egy lvl32-es fanával. Felesleges abban hinned, hogy a 40-es Grief hozza el a plusz megváltást számodra. Felesleges pénzkidobás Smiterrel a 15% ED PB + 40 ias Grief.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
A jelenlegi béta helyzetben az eth 39@ Vortex nagyon jó áron ment el. Zéró MF-el. Nyomom tovább hátha esik vmi ritkaság még. Javelinekre vagyok ráizgulva. Magic, rare, eth stb. De a craftolást sem adtam fel.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nagyon jó!
Nem kell oda frw sztem. Használj egy 1-% MF Gc-t.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jah. De ezt sokan írják is jsptől kezdve, reddittig tele van elégedetlenkedőkkel.
Olvasgatom a karikat amiket kinéztem. Meg nézem az árakat. A Ranger nem lesz vészes, de nem is komoly. Treacheryben az is el lesz, mint a befőtt. A többi akkor lesz képben, ha látom mit értenek balance alatt. Spear Ama viszont drága. A tiarak, circek, diademek, jewelek nem egy zsák paszulyért mennek. Tartják az árukat. Physical Bowa, ami még nem vészes. Ezt akarnám is tesztelni, de ma elég sokszor levágott és meguntam. Szerencsére pont nem akció közben volt.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én annak örülnék, ha tudnék játszani, de ma folyamatosan dobál offlinera. Ezt kellene rendbe tenni előbb.
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Voltak olyan játékbeli ismerőseim, akik nem ladderoztak. Szóltak, hogy tudnál áthozni ezt meg azt. Nem volt idejük ladderozni. Stb. Volt, hogy én is csak nl-eztem. Egyáltalán, soha nem éreztem, hogy ez megosztaná a játékosokat. Annak viszont semmi értelme, hogy gyakorlatilag lenne 2 ladder, annyi különbséggel, hogy az egyikben van 1-2 új item + 1 reset. A rank senkit nem érdekel. Meglepne ha a Blizz így gondolkodna, bár írta itt vki nagyon jól, hogy “lesz itt minden is.” Úgyhogy nem kizárt.
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
A ladder tartalmat tették át non-ladderbe addig, ameddig nem indítják el a D2R szezont, amit 4 hónaposra terveznek. (Ehhez szvsz még mindig nagyon instabil a szerver, csak ma reggel volt annyi interrupted meg egyebek, hogy inkább kikapcsoltam.) Ez a ladder tartalom érhető most el mindenki számára. Nem csak a Grief/Forti rúnaszavak, vagy olyan unique itemek, mint a Reapers Toll, hanem az uppolás is. Tudom, hogy nem lehet mindenki igényét kielégíteni, de ha így maradna, annak szerintem semmi értelme nem lenne.
-
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mondjuk új unique cuccokról nem olvastam. Vagy lehet elkerülte a figyelemem.
Presently, we’re considering four months for Ladder Seasons.
Viszont ez nem vmi hosszú. Eddig kb. 1/2 év volt. -
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Dehogy. :-) Átviszed nonba, de ott nem fogod tudni kirakni.
For the first time, players will have the chance to unlock a host of new Rune Words in the Ladder system! To be clear, these Rune Words have never existed in the game before, and they will not be accessible in non-Ladder play like the previous set of Ladder-only Rune Words in the original Diablo II experience. At the end of a Ladder season, players who successfully made these Rune Words will have their Ladder characters be moved into a “non-Ladder” version of the game.
Tehát az új rúnaszavakat is érinti. Sokan fognak maradni NL-ben. Tapasztalatból tudom. Sok mindent kiraktak most. Van minden. Csak ki fog alakulni egyfajta perfekcionizmus, ahol a perfect, vagy ahhoz nagyon közeli itemekre fog rámenni mindenki. Illetve a ladder only itemek drágábbak lesznek még akkor is ha low itemek. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Aki marad non-ladderben, az készüljön fel erre. Meg arra, hogy “some uniques can only be found in ladder (list), some runewords can only be made in ladder (list).” Viszont cserébe NL-ben gyengébbek a szörnyek. Nagy élmény az NL!
Csak PvP-zni használtuk vagy fan runokhoz, amikor heti/havi szinten pár óra adatott meg játszani. A legtöbben törlik a karaktert reset után (Hc) vagy elajándékozzák a ladder itemeket és kezdik újra (Sc).Fallen in the Blood Moor Hell:
Nonladder life: 771 bis 1696
Ladder life: 1028 bis 2261
Nonladder defense: 793
Ladder defense: 933 -
wm2
őstag
Perf Widowmaker 50 fg? Többet gondoltam. :-) Shock/Freeze hibrid lesz sztem a Ranger Pala, Um-ed Widowal. Valszeg egy ilyen nyitánnyal, hogy: "The Sigons gloves, belt, and boots combination from this set provides 30% Increased Attack Speed, 10% Life Leech, 50% Magic find and 16 slots belt." Aztán majd craftolunk neki egy knockback glovest. Vagy Windforce-val, amin alapból van kb csak qrva magas a str dex req. Sztem widow bőven jó lesz. Nightwing's Veil a fejre. 100-150 fg körül ki lehet fogni egy szépet ahogy nézem. De írhatom rúnákba is. :-) Bele facet. Lord amu. 2 db Ravenf. Vagy 1 Raven + rare/crafted dual leech. Enigma ami drága lesz. Meg a charmok. Bár ha jól tudom a guided arrownak nem kell AR, hm? Offensive charmok, ami jóval olcsóbb, mint a PC.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Úgy néz ki.
Hc-n ezért toljuk Tescos itemekben és általában vagy csinálunk egy klónt, vagy úgyis összejön valami újra. Nem egy tragédia. Fel voltam rá készülve. Csak eddig mindig jobb helyzetben dobott le, nem Travi pofozkodás kellős közepén. Így is nagyon élveztem, de most jegelem a Smitert, mert 1,5 éve semmi mással nem toltam szinte és egy picit meg is untam.Jobbak az árak Hc-n (relatíve). Érdemes itt bohóckodni. Ám közben kikerestem a Ranger Pala árakat / statokat / és stratégiákat is. De az majd Sc-n. Jó lenne együtt nyomulni, mert a walk alone sem egy nagy buli egy idő után.
-
wm2
őstag
Nem a halál az, amitől az embernek félnie kellene, hanem az, hogy soha nem kezd el élni. - Marcus Aurelius
Szerver down Travi kellős közepén.
Durván 2 Ist amit buktam. A legértékesebb item egy Um-ed Guill volt meg egy 150-es Zaka. Csinált viszont több, mint 2k Fg-t és segített egy 1-es CTA kirakásában.
Elemental, itt is megköszönném az önzetlen segítséged. Egy idő után azt vettem észre, hogy a game szinte csak Ama cuccokat dobál. El is rakosgattam, szép kis max ar life gc gyűjtemény van ott. Halála előtt még dobott egy 200-as Shaftstoppot is. Gyakorlatilag mindenem megvan egy Night kompatibilis Amához. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
haha igen, én kb. 99% hogy meleet fogok továbbra is
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mondjuk lehet maradni kéne Hc-ban és nem kapkodni, bár tényleg nagyon megjött hozzá a kedvem.
De csak hozzávetőlegesen, Lo runa Hc 1100-1000 vs Sc 380-400. Mondjuk pont nem Fg-zek, de azért van különbség. Csinálhatunk egy olyat is, ahogy indul a ladder indítjuk a karikat. Spearazon / Ranger Pala érdekes egy anti-standard combó lenne. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ha elkezdesz fmi fan chart azért szólj, mert akkor rakok el neki cuccokat!
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Szerintem is.
Kuko Shakakuval gyerekjáték a Nightmare. Hell-en már kell a matek. Majd attól függ milyen bowt sikerül szerezni. Egy ilyet uppolni pl. Kezdődik itt a karácsonyi felfordulás, de még idén elkezdem sztem.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
[link] Ez a Ranger. Ladderig semmi komoly.

-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Drága dolgok. Nem szívesen költenek rá. Hotoval elvannak.
Csinálok vmi fan karit sc-n. Megjött a kedvem hozzá. Tudunk majd tradelni. :-) -
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Én szeretem a ritka fan karikat.:-) Pl. Ranger Paladin. Több variáció van. Ice bow, Faith fana és holy shock aurával. Vagy unique itemeke közül a Kuko Shakaku vagy Widowmaker. Vagy ezzel.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
3 holy shield 5 sox (cta), 3 foh+3 convi 5 sox (foher pala), 4 sox (forti) 3 hammer / 3 concentration (hammerdin), ezek
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Igen. Egyik sem egy tucat kari. Csak a Fend bug miatt figyelni kell. Lándzsás amának nagyon drága a 3sox tiara és bele a három 40/15. Bár sokan írják nem kell ennyire túltolni, de ugye ha így szép, így jó, akkor becsípődik. Ám sajna eth 190+ ed-s Hone Sundan sem esik minden sarkon. De ha megvan, Baal-ék úgy pukkannak ki, mint egy lufi. Kicksin jóval olcsóbb. És igen. BDSM.
Korábban én is ezt írtam róla. Pöpec kis kari. -
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
Kellene csinálni egyet. Ha indul a ladder lehet belevágok. “uhh áhh” “híjjjá híííjjáá” Van egy Spearozon is tervben. Hidegen hagy meddig tart egy run. Hentelni. Gyakni. Aprítani szeretek.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Top cuccokban is meglehet unni. Régin, kicsit jobb dolgokért vagyonokat fizettünk. Pl. régi 25% fires torchert. Nem volt az már normális, ami ott ment. Vagy volt egy 19def 20 life sc-m és lecseréltem perfectre (nem írom le mennyiért, de direkt def-eset hoztam fel példának, mert tudom, hogy szereted). Nagyon begyepesedtünk már régi szerveren. Egy élmény volt D2R Hc-ban fos cuccokban rohangálni. Esküszöm, régen élveztem ennyire.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Az én a1 Mercem uppolt Kuko Shakakuval nyomja, Treacheryben. Nagy túlélő. De sajnos Amazon is. Meg akarja mutatni, hogy bátor és erős Ő is, mint egy Pala. Sajna ilyenkor behal. “Majd Faith vagy Brand Bowal édesem!” De rád se hederít.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R
üzenetére
A legjobb amu, amit craftoltam egy 2 all sk lvl89 kick assa blood amu volt brutális statokkal. Mivel nem tudtam eladni, elajándékoztam. Mindenki trappert csinált. Eladhatatlan volt. Milyen karommal nyomod? Sztem találsz majd rá jobb amut, mint a Maras. Gamble pl. Jó dual gloves sem árt neki.
Én is csak azért tartok a1 csicsót, mert sztem rohadt jó az alakja!
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Alig várom, hogy kirakjak egyet.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Czamed Tsákót! 😁
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Kurast Shield
Strength Requirement: 124
Defense: 154 - 172
Durability: 55
Chance To Block: 55%
Scared Targe
Strength Requirement: 86
Defense: 126 - 158
Durability: 45
Chance To Block: 60%Igaz. A str "picit" magasabb.
Bár torch/anni/esetleg ennivel gondolkodva eszembe sem jutna mekkora a str. Guillaume's Face is pl. 115. Mindegy. Egyiket sem tudta volna megvenni a háromból. Nem alku és vásárlási szándék vezérelte. Mindenki meg tudja mondani, mi a legjobb, de arra nincs keret, egy kicsit rosszabb meg nem kell. -
wm2
őstag
Lassan elkezdhetnék egy Bowazont:
Ezeket sem nagyon vágják a népek. Illetve "need perfect", persze amikor megkérdezed mit adna egy olyanért "I have no runes sorry, want Shako?". Majd elkezdi megmutatni a cuccait. Mivel nem érdekelnek a szaros cuccai, kezdődik a beszólogatás és a "gyere pvp-zni te rohadék". El is felejtettem milyen jó a public trade.
A Kurast Shieldet Spiritnek árultam. Bejön. Azt mondja "ez szar, a Sacred Targe jobb." Mondom "Kurast is almost as good as Sacred Targe." Válaszát már le sem írom.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
A light 5-3-ért 1 p amethyt akartak adni. Még a színe sem tetszett neki. De azért kicsikartam belőle a maximumot.

Ladder mikortól? :-)
-
wm2
őstag
Socket nélkül is jó ára van ahogy látom.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
bár nem 40+ -os, de mivel a def az max 337, nem egy csúnya darab, van még larzuk socket :-)
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Esett egy perf Loricated (744) is azóta. Szintén Pit. Diamond meg elment Pul-ért. Nagyon eklektikus a trade Hc-n. Ilyeneket láttam “O Light 37 N ist” közben Um/Mal-ért nem vagy alig kapsz clean Pc-t. De mindig ez van. Ha nem jön össze a Grief, akkor veszek egy Heavens Light-ot és így marad. Várom már inkább, hogy indítsak egy eth Hone Sundan-os Amazont.
@Elemental: jaja. Csak közben kibénáztam a képet róla.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nekem egy Lo kell. Utána egy Ber, de jól elvagyok Treacheryben. Grief + néhány skiller dobna sokat. Travi, pit, ancitunnel, shenk ilyeneket nyomok csak szólóban.
-
wm2
őstag
interrupted hegyek
esett traviban egy ládából egy tal amu, ist-ért el lehet még szórni?
Hc-ban szoktam ennyiért látni, igen. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Van itt egy szép kis lista, ott látszik mi a max. egyes armorokon. A low eth 4s AP is elmegy Pul/Um-ért Hc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A Widowmaker (+ Um rune = 25% open wounds) rohadt jó cucc. Olcsó, elite Treachery-vel. 20 ias 10% CB gloves + Gore +

Nem kell oda frw sztem. Használj egy 1-% MF Gc-t.
👍 Meg lvl2 arctic kesztyűben. Sanders riprapben angelic amu ringel. Á nagyon jó móka!