Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bahama
aktív tag
-
Madn!ght
addikt
Kérnék egy kis segítséget beárazásban. Tegnap esett egy Natalya Reflections az alábbi statokkal:
- dex 84
- int: 63
- vit: 48
- as: 9%
- fire res: 46%
- chd: 35%2,5M-tól 99M nobuyout kategóriájúak voltak csak hasonló stattal.
Köszi a segítséget előre is!
-
jcage
tag
Sziasztok,
Kaphatok egy véleményt, hogy reális/irreális áron tettem fel RMAH-ba ezt a cuccot. 45/60-on van bent most:
Thx,
J[ Szerkesztve ]
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Bahama
aktív tag
Sokat használt manticore, kíváló állapotban.
90 MKerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Gyuri27
félisten
Elvitte valaki az imo chestem. 120m-t tolt rá.
Amd - Radeon - Ryzen
-
kolbi79
tag
Ezek mennyit érhetnek vajh?
A kesztyűt az attack speed hiánya nem értékteleníti L?A gyűrűt beraktam 28,5M Buyoutra, eddig nem sok kapás van.
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Ezzel érdemes kezdeni valamit AH-ban? A legjobb fegyver droppom mióta játszom Mondjuk azért ez elég gáz.....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz ProEvoFan #10518 üzenetére
Igen, azt néztem hogy LS-el megérne pár "tízmillát".
Végül is nekem kis pénz is nagy pénz, úgyhogy kirakom 1misi kezdő biddel aztán meglátjuk. Hátha adnak legalább annyit érte......
ThxBird Köszi neked is
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
buherka
addikt
válasz Madn!ght #10516 üzenetére
120 BO bruttóban ezt a nati gyűrűt vitték el tőlem:
Majd ez lett utána 117M bidre...
Amit eladtam azt se vitték el egyből. Párszor visszapakoltam, mielőtt ráharaptak.
Az enyémen 2X annyi dex volt mint a tiéden és a vita is több.
Viszont van 3% chd difi...A tiédhez hasonlók 50-60m körül mozognak.
Többre nagyon ne számíts. De ha gyors pézt akarsz akkor rakd be 40M-ba.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
LLKobe
veterán
Lenne pár eladó itemem, akit érdekel keressen meg:
19M
19M
24M
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Jimy83
aktív tag
Írnátok árakat ezekhez ?
Vállat 20 milla körül saccolom , kardot 10 . -
F-ECT$
titán
válasz nightmare13 #10515 üzenetére
Passz. Ezek kb közepes itemek, nem vendor, de nem is 100m. Így elég nehéz belőni, hogy mennyiért viszik el őket.
Dive ever, work never.
-
Edge
veterán
válasz nightmare13 #10507 üzenetére
4,5,8 az kuka, vagy low stat vagy hiányzó stat miatt. (4+5 chc nélkül nem veszi meg senki, 8 low a chc és a stat)
A többire keress rá ahban statok alapján lődd be, nem nehéz mutatvány.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Eladó ez a kis drágaszág 13 millióért.
Minél jobb, annál jobb!
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kölcsön kérni gold-ot!
31 pirossal rendelkezem.
Ígérem nem lesz probléma.
100-300 M között szeretnék kérni.Privátban megbeszéljük a részleteket.
Üdv.
Dávid64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Myth
aktív tag
Sziasztok!
Ez mennyit érhet? Esetleg érdekel valakit?
Battletag: Myth#1775
-
DIMITRIUS
tag
Szevaaaa
Volna egy eladó övem persze ez nem túl olcsó kategória de hátha valakinek megtetszik!
Írj Pm-et ha érdekel.VW Golf 2 1.8 16v <3
-
GiP23
csendes tag
válasz Drizzt #10540 üzenetére
nem kellett volna biddel felrakni most olyan kicsi a kereslet egyelőre, hogy ha bidre rakod fel garantáltan áron alul fog elkelni. Bőven megért 100M-t, de nem baj előfordul Én egy 34%-os 10critchances stormshieldet raktam fel 30 euróért mert nem néztem jobban meg az értékét. Egyből elkelt és mikor utánanéztem kiderült, hogy 100+ eurót ért, fogtam is a fejem
-
grex4
aktív tag
eladó pár cókmók:
40M
17M
17MEzt meg legyen kedves valaki árazza be mert fogalmam sincs, partyban mindenkire dobott volna 5-10k sebzést.
Árak nem fixek, jól megindokolva alkuképes!
üdv
-
GiP23
csendes tag
Szerveznek diablo-s lottót (gold) a DiabloHungary-n, ha van kedvetek nevezzetek szerintem jó kezdeményezés. (én elsőre beraktam 50millát a nyereményalapba mert ismerem a szervezőket)
-
Drizzt
nagyúr
Patch után vagyunk nem sokkal. Véleményem szerint ettől nagyobb kereslet már nem nagyon lesz. Max. kiegészítő után. Inkább a main stat hiányára gyanakszok. Igazából mindegy, kinn volt másfél napot, s kora este járt le, úgy néz ki ennyire árazta be a piac.
I am having fun staying poor.
-
Gyíkac
aktív tag
Ennek van valami értéke?? vagy mehetek vele fát vágni?
-
Bahama
aktív tag
válasz Gyíkac #10547 üzenetére
még favágáshoz is kevés a dmg...
főleg hogy 2 kezesKerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
GiP23
csendes tag
válasz Drizzt #10546 üzenetére
Az, hogy mennyiért ment el min bid-en sztem nem reprezentálja a valós értékét. Biztosan te is snipe-oltál már le bides itemet jóval ár alatt. Én ezért nem szoktam kitenni min bidre sosem az itemeket. Ha nem veszik meg pár nap alatt sebaj, lesz majd aki hajlandó megfizetni a valós árát. Nem egyszer fordult elő, hogy drágábban raktam fel egy itemet mint amilyen áron lejárt már párszor és mégis megvették. A gyűrűdet lecsekkoltam ah-ban és többet ért. Sajnálom, semmiképp sem okoskodni szeretnék, csak megosztani a véleményem
-
Drizzt
nagyúr
Snipe-oltam már valóban, de duplánál nagyobb nyereség sose volt rajta. Nameg a dupla közeli nyereségeket is inkább tipikusan éjjel\hajnalban sikerült elérni. Persze el tudom képzelni, hogy mégis mákolt valaki, de az este 8-as sávban a legnehezebb ezt véghezvinni.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest