Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
VanDaal
csendes tag
Ezt szerintetek gold vagy RMAH-ban lenne érdemesebb eladni?
Illetve 20 Euro környéke mennyire lehetne reális ár érte? Statjai alapján kb ennyire lőném be, de nagyon kevés item van bent hasonló statokkal, szóval nem tudom, mennyire sikerült reális képet kapnom a piacról.
Diablo 3 - VanDaal #2403 / WoT: VanDaal
-
Gyuri27
félisten
Ez a szerény kesztyű egy szerényebb összegért eladó.Amd - Radeon - Ryzen
-
sunnymarcell
aktív tag
-
VanDaal
csendes tag
válasz sunnymarcell #10806 üzenetére
Köszönöm a választ!
RMAH-t nem erőltetem végül, mert ha sikerülne is eladni, úgyis aranyat vennék az árán, nem venném ki a játékból. Gold AH-ban azért remélem, legalább egy 30 M környékén sikerül túladni rajta, és azzal már elégedett is leszekDiablo 3 - VanDaal #2403 / WoT: VanDaal
-
czpitti
senior tag
100.000.000 a kicsike ha érdekel valakit.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
kolbi79
tag
Mennyit ér ez a tegez? Bár magázhatsz is! D:
Vagy ez szar volt?
Ezeken több oldalnyi affix vagymi szokott lenni, nem?[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
válasz kolbi79 #10811 üzenetére
A statok nem rosszak, viszont nem tudom ki venne ilyet.
Alap a dead man 20 AS.
Discipline sincs rajta, semmilyen skill bonus vagy reduce. És hatred regen sem.
Ha jól látom akkor 5 milliórét vann benn hasonló life%-os.
Anélkül 200k.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Face8814
őstag
Eladó "óccsóért"
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Jimy83
aktív tag
Eladó 20 m -
Muton
addikt
Ez ér valamennyit a különleges megszerzésén kívül (act3-ban a várfalon a katonák leöltek valami alja izét, mert ahogy haladtam előre, egyszer csak megláttam a földön, ahol még nem jártam)
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
-
marcyman
aktív tag
Megszabadulnék 30 millió aranytól AH ár alatt. Ha érdekel valakit írjon privátot.
-
Jimy83
aktív tag
válasz mikromanus #10822 üzenetére
Cuccok továbbra is eladók , kicsit engedhetek árakból is tán -
marcyman
aktív tag
Ha valódi és a 25 milla mondjuk grammokban értendő akkor mehet a biznic.
-
davidsz
senior tag
Nekem az is jöhet, megveszem.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
mikromanus
veterán
válasz marcyman #10824 üzenetére
Akkor maradjunk forintnál. A virtuális goldért adok virtuális száz forintos érméket. Van is pár gifem. Ha gondolod, akkor küldöm.
Na jó, nem flamelek. Amióta bebugoztam az AH-mat és nem tudom használni. azóta ideges alkat vagyok és a gold se kell. Nem tudom elkölteni. Jáj. Remélem a szerdai karbantartással kiesik a cahce-ből a beragadt szemetem. Csak így leállás előtt se tudok hiénázni. Ez olyan katasztrofálisan rossz érzés. Át is térek inkább valami másra. Pl Far Cry 3. Úgyis kell valami troll vidó már lassan. Úgy tűnik csak én vagyok ilyen lelkes posztolgató. Ha rákeresek pár foglalós ingame videóra, akkor a saját videóimat látom viszont nagy arányban. Másnak már lecsengett a FC3???
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
LLKobe
veterán
Segítenétek hogy mit érhetnek ezek? Illetve eladóak ha valakit érdekelnének:
1.:
2.:
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
Bahama
aktív tag
válasz buherka #10834 üzenetére
Szerintem dobd ki! :p
Sőt én is az vagyok mert van egy 10 disc, 5 cluster reduce, pvp-re, ami csak 19%!Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Sirandrish
legenda
válasz RockHaRD #10837 üzenetére
Pedig nagyon úgy néz ki
Ik Chest meg ice Climber...neki csak ezek esnekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RockHaRD
addikt
válasz Sirandrish #10839 üzenetére
nem pofátlan dolog amúgy
-
czpitti
senior tag
Holnapi napon déli 12 óráig várok szeretettel ajánlatokat. 100.000 huf-ért vennék goldot.KöszöntemÉrthetőbben:aki a legtöbb goldot ajánlja ezért a pénzért az kapja meg.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
SEMY
tag
Uuuu sry , eladva.
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest