Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
senior tag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Akkor a D4 még nagyobb csalódás (lesz).
-
Héraklész
senior tag
1. Hallottam a kockában ki lehet nyerni egy negyedik tárgy legendás képességét, hogy lehet arra frissíteni? Talán csak multiban van ilyen, szólóban nincs?
2. Van valami képességfa, amit multiban lehet megszerezni, de aztán szólóban is megmarad. Ehhez mit kell tennem?
Én csak szólóban játszottam eddig és csak egy rövid időre lépnék multiba, hogy ezeket a képességeket megszerezzem, ha lehetséges.
-
Héraklész
senior tag
válasz
ColdMan
üzenetére
Ezt csinálom már egy ideje, a kívánt szet darabjai messze elkerülnek helyette volt már minden. Kadalánál minden 30. darab zöld kb.
# kövi
A sárga itemeket átforgattam, amíg volt hozzá alapanyagom. Most gyűjtögetnem kell.Szóval igaza van az angolnyelvű reddit threadeknek: véletlenszerű az egész.
-
Héraklész
senior tag
Hogy milyen készletdarabokat ad a játék, az függ a nehézségi szinttől? A Crusaderhez kellene a Light set, de minden mást kapok, csak annak darabjait nem. Vagy teljesen véletlenszerű? Azt figyeltem meg, hogy egy készlettípusból 2-3, azután vált, de közben nehézségi szintet is léptem folyamatosan, így talán azzal van összefüggésben... Esetleg a Greater Rift szintteljesítésétől függ?
-
Héraklész
senior tag
-
Héraklész
senior tag
Hogyan lehet foglalatot hozzáadni a tárgyakhoz? Hallottam erről, de sehol nem találom a leírását.
-
Héraklész
senior tag
Kép 1
Mit jelentenek a bekarikázott pontok különböző állapotokban? Illetve erre angolul hogy lehet rákeresni? A 4. részen is előfordul, hogy a csíkon külön van egy pont megjelölve, annak is kettő vagy három színe lehet. -
Héraklész
senior tag
Második karakterrel (egy keresztes lovaggal) már jobb a játék számomra, gyorsabb és jobban átlátom.
Viszont a párpeszédeket át szoktam ugrani és véletlenül egy boss-fightot is átugrottam Cain megölésénél valahol az Act I-ben. Amit visszanézve nem találok, egyik questre sem írja a játék, hogy nincs befejezve. Hogy találom meg, amit kihagytam, hogy befejezhessem? -
-
Héraklész
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Tényleg nem értem. Akkor miért vannak a számok? :-)
Az alapján sebzem az ellenfeleket és az alapján van védelmem meg regenerációm, nem?
A játék még segít is az összehasonlításban, amikor zölddel jelöli a magasabb értékeket.
Egy csomó legendaryt eldobtam, mert ócskább(nak tűnt), mint a sárga cucc, és kipróbálva tényleg ócskább is, hiszen a gyengébb sebzés az gyengébb sebzés.
Nem értem azt, hogy nem fontosak a számok... -
Héraklész
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Volt jónéhány szó a hozzászólásodban, amit nem értettem. :-)
Én nem multizok, csak egyedül játszom, szóval semmi season.
A kislánynál vett receptek alapján pedig nem is 70-es szintűek ezek az ékszerek, a tulajdonságaikat tekintve pedig már most jobbak vannak nekem, amit kampány során dobott a játék. (112-szintes barbár karakterem van.)
Az Achievmentsben olvasva van olyan feladat, hogy készíttessek ilyen ékszereket, de 70-es szintűt...Például több eszközöm van, ami sárga (ritka), de nem cserélem le, mert narancssárga (legendás) is rosszabb náluk, legalábbis amit eddig láttam.
A Kanai kockájában is ha feljavítottam valami jó kis cuccomat, az bár magasabb szintű lett, összességében rosszabb lett, hiszen olyan eszközt használok, ami régóta szelektált, vagyis a sárgák közül nagyjából a legjobb mondjuk. Ha átkonvertálom narancssárgává, akkor abból meg nem a legjobb jön ugye... 100-at meg nem tudok próbálkozi, hogy szelektáljak azokból is. -
Héraklész
senior tag
Aztán rájöttem, hogy tök felesleges Hellfire amulettet meg gyűrűt készíttetni (vagy bármi mást), mert mire az ember tud, addig a dropok le is körözik a készíthető eszközöket.
-
Héraklész
senior tag
Már nem tudom szerkeszteni:
Kipróbáltam, valóban a nehézségi szinttől függ. Torment II-t próbálva egyből látszik a nyíl és kulccsal van jelölve a térképhely. -
Héraklész
senior tag
Sem az Act I-ben a Fields of Myseryben, sem a II-ben az Dahlgur Oasis-ben nem találtam meg a Keywardent. Adventure módban játszom.
-
Héraklész
senior tag
A szólójátékban hol találok a kovácsnak, az ékszerésznek recepteket? Az Act V-n tartok, de még nem találtam egyet sem.
Illetve kihagytam bizonyos dolgokat, rájöttem az Achievmentet böngészve. Ha visszamegyek a Kanai kockájáért, akkor bukom az azutáni pályákat, eredményeket? Nagyon szűkszavúan fogalmaz a játékban felugró ablak. -
Héraklész
senior tag
Köszi!
-
Héraklész
senior tag
Kanais Cube-ot single playerként meg lehet találni? Az egyszemélyes kampányban benne van?
Arról olvastam, hogy season-ban act 3-ban valami romok között megtalálható Adventure módban, de az egyszemélyes kampányra nem dob ki semmit a Google keresője (figyelembe sem veszi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest