Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
-
sto1911
veterán
-
userxy
őstag
válasz Bronco80 #4659 üzenetére
Ebbe a játékba a randomitás csak ott lelhető fel, hogy a kb randomra kiválasztanak pár ezer embert akinek lesz jó dropja aztán. x időnként újra sorlsolják,,,,,,
Én így látom ezt a nagy random dolgot.
1 hete még csak használható sárga sem esett nekm.......... pedig napi 5-10 táska 61+os sárgát kinyitok..........
-
Agro
senior tag
válasz Bronco80 #8008 üzenetére
Én az As boostról azonnal lemondtam amikor két egykezes xbowal azt láttam milyen gyorsan égeti a hatredet DH-nál, Hiába lövök gyorsan ha a sebzés hurka és hiába a 100k dps, ha ezt a dpst nagyon rövid ideig tudja fenntartani az ember. Ilyenkor szokták mondani, hogy de gyorsabban is töltődik a hatred mert gyorsabban lövöm a töltő skilleket... Igen ám de azok a skillek nem is olyan hatékony tömeggyilkoló eszközök... Én annak a híve vagyok, hogy lassan, de G@#& NAGYOT. Most is próbálom lecserélni az egyik AS-es gyűrűm CHC-sra. 4% chc a dps-ben kb 8% iasnak felel meg... drágábbak is általában a chc-s cuccok, nem véletlenül.
-
Rayner
őstag
válasz Bronco80 #25022 üzenetére
igen a refis a legnagyobb gond, ott szoktam feküdni mert néha bele bambulok a hentelésbe és elnyomom a blindet ilyenkor instant halok mert a blind alatt 477k+SW+owerrawe a dps és ha egy becritel (~500% chd) akkor nincs ami megvédrepkednek a 2-3m-s critek. még a plague+molten is gázos, na ott hiányzik a +LS.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gorneck
legenda
válasz Bronco80 #27585 üzenetére
TC-t ritkán használom (inkább egyfajta helyezkedős skillé vált ), annál már korábban írtam, hogy létezik ilyesmi, azóta cripplingél is tapasztaltam ezt...de ott ugye elég csak egyhelyben állni, hogy aprítson vele az ember.
Tegnap meg bőszen anyáztam is ts-en, hogy mifax van...vicces volt azé...Gorneck#1239
-
Zan
aktív tag
válasz Bronco80 #27629 üzenetére
Csak alátámasztani tudom a bat-ek erejét! Annyit még hozzá tennék, hogy sajnos nem minden esetben jó a bat, mert ugyebár csak a melletted lévőket sebzi (de azt nagyon), így csak tőlük lopsz életet. A maci szerintem kell mellé! Én most már szólóban [ezzel] a builddel nyomom. Elég jó a maja visszatöltésem szerencsére, ptw-t ugyebár nem használok már, a bbw is felesleges már, ha egyedül játszom. A sima trash mobnak macit kinálok, az elit meg fekszik a bat-től szerintem max 15-20 sec alatt mp8-on! Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, próbálja tok ki ezt a buildet is, amit én használok; kiváncsi lennék más véleményére is!
Minél jobb, annál jobb!
-
Gorneck
legenda
válasz Bronco80 #27736 üzenetére
Tegnap öröm volt nézni, ahogy szerencsétlenkedtem CoB-val...mindenki a DH-t akarta...engem a mobok le se szartak... Egyedül elmegy...nem megfelelő összetételű csapatba borzalom...és ahogy írtam korábban CM/Monk mellé OP.
Plague B nem rossz, bár az egyhitelő macik mellett felesleges szvsz. Te milyen builddel használtad?
Gorneck#1239
-
Zan
aktív tag
válasz Bronco80 #27736 üzenetére
Ahh, értem. Igen, azt is próbáltam, jópofa! Én nekem most így klassz, de lehet majd egy kör erejéig ki próbálom azt is! Már egyszer próbáltam, csak akkor azt tapasztaltam, hogy elég gyorsan elmegy a mana..! Tudniillik ez a skill szerintem akkor nagyon imba, ha nem kell folyamat ujra channelingelni, hanem megpróbálok helyezkedni és jó helyen tartani magamat, hogy ahogy nyomva tartom egyre nagyobbat sebezzen. De ugyan akkor, amit mondasz, hogy DoT is van rajta, azért megér még egy tesztet...!
Minél jobb, annál jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest