Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz Cray Tyler #58081 üzenetére
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek
Alkalmadtán kipróbálom én is tesómmal
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #58798 üzenetére
Érvek az egykezes ellen: sz@r
Kevesebb sebzés. Névértéken is minimum 10% eltérés, de csapásonként simán lehet 40-60%kal több a kétkezes sebzése. Emellé meg nincs hátránya. A korábbi MS bünti legalábbis már a múlté és a pajzs ad 10% extra sebzésbónuszt ha a nagyfegyveres vagy (Hellskull).[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DaveNo1
veterán
T5 ennyi dmg-vel? eléggé hihetetlenül hangzik Thunderfury max akkor lenne jó, ha full lightning builddel tolnád, amúgy csak olyan 1 kezes éri meg ami valami nagy buffot ad, például a shield dobálós 1h flail
Ma végre felment a fire dmg sojra: 3,1 millió elite elemental dmg van most rajtam , world 96 crusader
Ezt még amúgy tudom pajzsból fokozni +17% fire dmg-vel
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DioRobber
tag
hi
Én pont tegnap cseréltem le az odynsont (ami egy egykezes 20%lightingos fegyó) egy kétkezes fegyverre, mely 2,950et üt és hiába a 20%lighting+a fervor passive sokkal több dps-t nyertem. Nyilván a legjobb crusok maximus karddal rohangálnak mert abba van fire+viszonylag jó dps+láncos szörny ami azért szépen sebez ha jól kihúzod szal abban a jövő. DE ha csak az a kérdés hogy egykezes vagy kétkezes-mindenféleképpen crusnál kétkezes és hát azért hullanak elég magas kétkezesek, mint pl grandfather, vagy scourge...DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #59985 üzenetére
Benyomnál egy skillezést, meg egy maximus screenshotot ha már holyn állsz és nem a firen? Egyébként a szar fire itemek nem hiszem hogy kiváltják a topos "bármimás" itemeket.
Lassú fegyvereknél a cd-s és az "egy ütés" jellegű (vagy drága) támadások lehetnek jók. Meg persze olyan rúnák amik illeszkednek az elemi bónuszaidhoz...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DaveNo1
veterán
válasz Cray Tyler #59985 üzenetére
Én teszek a toughness-re, ha megfelelő a dps akkor nincs szignifikáns hatása annak, hogy pár ezerrel kevesebb, vagy több. 400 ezer hp-val nyomulok és t4 teljesen faceroll, de t5 sem jelent kihívást. Van egy selfheal a passive skillek között + egy túlélő skill (ha fire build akkor a passive, ha holy build akkor akarat's champion prophet rúnával).
A thunderfuryt teljesen használhatatlannak tartom, hiába a 3-4 millás proc, a class speficikus fegyverek sokkal többet adnak a játékhoz. A Gyrfalcon mellett például nem számít a wrath, és azt csinálsz amit akarsz. Fire buildnél a maximus démon petes lánc 8-10 milliókat sebez, de a többi fegyverre is elég sok használhatóbb buildet fel lehet építeni.
Tegnap amúgy elég jó napom volt, esett Gyrfalcon, Blade of Prophecy, Fate of the Fell, és egy Ice Climbers is, így hirtelen minden meglett amire 1 hónapja vadászok Kivéve a CD csökkentő crusader shield, de az elég lehetetlen kihívásnak tűnik. Már annak is örülök ha Kadala egy full körre ad valami leget a blizzard által letagodtt ninja nerf óta.
Mivel az elmúlt két napban tesztelgettem a különböző buildeket az alábbi meglátásaim vannak:
- sok targetre a holy ágas blessed shield lehet a legjobb (természetesen gyrfalconnal), de ezt ütheti a condemn build (blade of prophecy + cd csökkentő shield)
- elite packoknál nem érzek különbségek, fire és holy kb. ugyanolyan jó
- bossoknál viszont a fire sokkal jobb, single tartegre a holy szerintem feleannyi dps-t se tud mint a fire build (fire shield bash build megeszi reggelire a bossokat, holy iszonyat lassú hozzá képest)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #59989 üzenetére
Értem. Akkor a szar maximus amit használtál majdnem annyi sebzéssel bír névértéken mint az egykezesed? Így már értem. 2700 dam alatt nem is igazán fegyver a kétkezes munkaeszköz, csak max kapanyél.
Mondjuk lehet kevesebbel is jó ha maximus, de ennyivel amivel próbáltad mindenképp autobezúzás kategória. Inkább csinálj akkor már hammeredint. Lehet nem sebez olyan sokat, de olyan muris gyújtogatni a placcot. (és még spóroltunk is.)
Maximusban tényleg a tüzes lánc ami nagyon durva. Pacival, vagy fallen sword skillel simán lehet pozicionálni a láncot és onnan van a jó alapsebzéseid mellé egy OP "buff" is.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #59992 üzenetére
Átpakoltam a barbár cuccait és T4 faceroll a fire skillezéssel is. Fist of heavent használok. Pride+cinderrel szépen lehet adagolni a naftát az ellennek. Mondjuk a hullafrogató öv is megadja ami jár.
Szerintem kisebbek a critjeim mint amit írsz, de így is nagyon könnyed hepjhajkodás az egész. A fehéreknél a többség 1hit, az elitek is hamar lemennek. Akara, meg fallen sword, azt' már csak tisztogatni kell. T4 azmo is lement egy adagnyi wrath-tal. Nincs ezzel gond. Mondjuk nem tipikusan tank karakter, de inkább csak azért mert ha ütik, akkor oda az ócso-OPskill spam. Azért 1-2 beelfér így is, több meg ritkán kell.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #59999 üzenetére
Nono. T6-on azért ilyen nincsen. Ugyan lehet még überelni a cuccaimat, de ezzel is csak T4-et próbáltam. Az elég jól kezelhető. HA van alaptámadás bent, akkor kb sose lehet gond, viszont a vakítós-töltős skilles megoldásnál azért néhol volt energiagond. Mondjuk az nyílt terep volt és tripla elit + ranged dfehér tömeg volt...
T6-on azért nem egyhit semmi. Látszólag 15-20 milla körül critel a becsapódás, ami harringtonnal 30-40 milla körül lehet. Az egy hitre kevés. Mondjuk elitre még +30%, meg ottvan az Akarat ( ), ami megdobja. Meg a fallen sword sokszoros sebzés is alkalmanként. T6-ra azért picit lassúcska lehet. lejjebb viszont lehet még pakolni szerintem a védelem kárára másik law-ot is. Ugyan az AS sokat nem számít, de az aktív rúnái nagyon jól jönnek a laws of valornak (erőforráscsökkentés, vagy extra crit dam, vagy garantált stun)(#60001) DjDanee87
atzért hasznos ha van rúna. vagy mi alapján számol elemi skill bónusszal? Mindig csak az alap hatás elemi ágára jövő bónusz buffolja?[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
CsonkaImo
addikt
válasz Cray Tyler #60286 üzenetére
Egyébként ezek a beesések minek köszönhetőek? Ugyan úgy csak 2 mag/szál támogatás van mint SC2-ben directx 9-el megfejelve? Ilyen játékokban nem vagyok érzékeny az fps dropp-ra, csak érdekel mi az oka.
-
CsonkaImo
addikt
válasz Cray Tyler #60288 üzenetére
Nekem i7 2600k 4,5Ghz, 8gb ram és egy R9 290X-el is beesik ha sok az ellenség és 4-en vagyunk. Wizard effektjeinél a leggyakoribb.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Cray Tyler #60290 üzenetére
Nem tudom, annyira nem értek hozzá én se. Bf4 tökéletesen megy 90+ fps-el, szerintem a Diablo 3-hoz nem indokolt ekkora gépigény, de aztán lehet... Mind1, jó a játék, egy kis akadás nem ábrándít ki.
[ Szerkesztve ]
-
nejad
aktív tag
válasz Cray Tyler #60508 üzenetére
kösz
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz Cray Tyler #60508 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz Cray Tyler #62794 üzenetére
Nem nem értem, mivel a main statot se rollolja ki meg szerintem az affixeket sem. Miért rollolná meg főleg minek előre, hogy mi van a cubeban? Értelmetlen, felesleges+ munka lenne + lehetőseget adna némi csalásra is ez által.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
L4mie
veterán
válasz Cray Tyler #65594 üzenetére
ha sokan lesznek vele így megnövelik a sesonal "értékét" extra loot-gold-xp cumokkal, bár én nem értem, hogy pl. a láda/összekapart xp/paragon hogyan fog átkerülni normalba meg ilyenek...
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
sith7
nagyúr
válasz Cray Tyler #65594 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül
-
Gyuri27
félisten
válasz Cray Tyler #65587 üzenetére
Én magamban borítékoltam ezt mikor megláttam, hogy a kisördög ide költözött.
Mikró meg helikopter. Ez tény és fény. Az biztos, hogy uniformizálódás van. Megint.
Ez nem jó. De ez már a játék elejétől probléma. Csak a divat változik.Amd - Radeon - Ryzen
-
diegho
nagyúr
válasz Cray Tyler #65587 üzenetére
Meggondoltam, még ennyit sem reagálok rá
Mármint, hogy értsd nem akarok foglalkozni vele, el sem olvasom amit ír, mert nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Cray Tyler #65607 üzenetére
osztom a velemenyed, annyit hozzateve, hogy akinek meg kihivas azok a ver-magus jatekosok akik most ujraelik "gyerekkorukat" ..
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #65610 üzenetére
Majd diegho jól megszól hogy milyen mazsola vagy és itt írogatsz.
A season kicsit olyan mint egy jó történet: van eleje/bevezetés (lvl 70-re húzás), tárgyalás (karakterfejlesztés és érdemi játék) és befejezés ("kész" karakter és a zárás). Mindenki ugyanonnan indul és láthatod hova juthat.
A "Normál" régiós játéknak nincs eleje. Neked van, de az is csak "egy tőmondat". A tárgyalás/játék úgy ahogy van, de nincs lezárás, csak folyamatos kikopás és időszakos visszatérés egy idő után. Bekerüllsz újként, felhúznak pár óra alatt, bekerülsz a tömegbe ahol már milliószám elérték a játékosok mindazt amit el lehet érni. Nincs hasonszőrű, csak begyöpösödött kocka és bolond kisérletező. Ja, meg elszórtan a kezdők. Ez ilyen.
A seasonnak van célja és iránya. A "normál" játék csak van minden cél és hajtóerő nélkül. Egy darabig jó az is, de idővel ellaposodik. Persze ha gyakrabban jönnének az ilyen 2.1 szintű patchek, akkor azért lehetne ott is normálisabb pezsgés.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
diegho
nagyúr
válasz Cray Tyler #65604 üzenetére
A Wot offtopic-ba szoktam írni néha, de mostanában nem nagyon tolom. Szerintem ráállok a hétvégékre, ha normális event van, akkor játszik kicsit.
-
L4mie
veterán
válasz Cray Tyler #65615 üzenetére
TRON: akkor is kicsi volt az e-peened
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-FreaK-
veterán
válasz Cray Tyler #65615 üzenetére
Egészen pontyosan így vagyok vele én is, jól megfogalmaztad amit gondolok
-
Edge
veterán
válasz Cray Tyler #65627 üzenetére
Gemek nélkül nem fog menni és igen az a tegez kell. 3. Gemnek a bane of the trappedet tedd be, úgy láttam azt használják az m6 dhk.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
proci985
MODERÁTOR
XBow kene: papiron magasabb 1handdal a damod, de a csapdak az alap damod alapjan sebeznek, jobb az XBox, esetleg az Etrayu / Krider paros meg eletkepes.
a bul kato helyett nat gyuru amig nem esik tasker, esetleg coldos andariel. vagy allj at unityre ha van. nincsenek gemjeid, pedig a trapped / enforcing / uniquecsapatolosbol mind 25os kene.
aughild bracer magaban semmit nem er, addig craftolj reapert. esetleg allj at coldra, ha az amun a physt ugyis at erdemes porgetni talan socketre...
jcage: jelenleg cold tunik a legjobbnak.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MrCsiT
addikt
"+2 sentry-s tegez": szerintem menj rifteket, és kadalázz quiver-t : 5 shardsba kerül, előbb utóbb dobja kadala.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
AtHoS
nagyúr
válasz Cray Tyler #65641 üzenetére
Hasonlóan vagyok vele én is. Minden leg tegezből van már 3-4 példány (nem törtem még be őket, pedig nincs helyem ) és jóval több, mint 2k BS-t elnyomtam rá, aztán váltottam mara gatyóra kadalánál, de 2k feletti BS-nél sem adta azt sem eddig.
Mondjuk T6 A1 cache-t is monkkal kellett nyitnom, hogy RoRG essen belőle, mert DH-val 8-ból nem esett gyűrű, 9.-re monkkal esett
Tegnap viszont DH-val ismét nyomtam T4 A1 bounty-t és elsőre RoRG. Persze, mikor már van , bár CHC-s azért jöhetne belőle szóval nem anyáztam miattaAkartam korábban kérdezni, hogy leg gemekből csak 1-1 példány eshet-e, de tegnap játék közben kiderült, hogy eshet belőle több is, szóval nem kell a karakterekről átpakolgatni, ha éppen más karira kellene egy adott gem
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
userxy
őstag
válasz Cray Tyler #66319 üzenetére
Act5 zacsiból esik egy handbow HELLTRAPER vagy mi a neve meg nem probaltam de azt mondjak, hogy hamarabb lelehet dobni a sentryket vele mintha cd reducra gyurnal nekem a hetvegi program az lesz hogy tesztelem.
-
mikromanus
veterán
"Szóval másik classnak instant fröcsög a damage, nekem ~30 sec, mire elérem a maxot."
- kivéve hogy ehhez Támadni kell neki
- kivéve, hogy ehhez többnyire olyan pozícióban kell maradni ha folyamatosan teszi, ahol tudják sebezni
- kivéve, hogy miután leteszed az 5 sentryt, azután kb úgy sebzel, mint 2-5 teljes damos karakter. Az első után már majdnem megvan a full egy karakteres dam miközben kb oda cikázol ahol "Nem fáj", azaz nem sebződsz.
- a szar elitpakk elől több szobán át helyezkedsz, míg közben sebez a lerakott sentryd. Más kaszt vagy sebez, vagy halott, vagy fut és nem sebez.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
kiemelve egy reszt az irasodbol...van egy tegezem ami ad +20% cold dmg-t viszont nincs secondaryja (crt chance meg lett ra 10% egy vagyonert) akkor ezt nem lenne erdemes lecserelni a +2sentrys tegezre?
Ezen gondolkoztam, hogy ha 3-at lerakok es az nem szedi le +20%-al, akkor nem biztos, hogy az 5-re van idom (HC karakter) mint ahogy irod.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ZeroSoul
tag
válasz Cray Tyler #66378 üzenetére
Ezzel amúgy teljes mértékben egyetértek. Nemrég kezdtem a mara DH-t, és féltem hogy kicsit unalmas lesz hogy jó, lepakolok állok és majd jóság van. Ez t6on működik, meg mondjuk (eddigi tapasztalatok alapján), úgy GR 30 ig aztán jön a buli; és meg kell hogy mondjam ez pozitív csalódás.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
mikromanus
veterán
Az első problémám: gyakran a való élet és a bizonyítékok számodra csak zavaró és mellőzendő apróságok. Ettő ugyan kreatívakat írsz, de picit elszakadsz néha a földtől (i can Fly. )
Nem akarlak megsérteni, de ez a D3 topic, a trap assát pedig a DH vonatkozásában vetetted fel, mint amire inkább
aszto,asszó,aszci, következtetsz ha meglátod a karaktert. A királyi többes ugyan nagyon menőn hangzik, de ez inkább skizofréniára hajaz jelenleg, Csak Te vagy itt a témában.Harmadik problémám: keülöm a publicot. Az csak a balekoknak és a kétségbeesett játékfüggőknek való (hajnali kettő után). A csapatban vannak olyan sejtelmesen hangzó dolgok is, mint "buff", meg csapatjáték. Tudod ez azt jelent, hogy ha megjelenik egy társad és elböffent egy skillt, vagy passzív hatású skillje van a skillsoron, akkor fura dolgok történnek. Esetleg jobb lesz a védelmed, vagy gyorsabban regenerálódsz, de még az a vad helyzet is előfordulhat, hogy többet sebzel. Esetlg az ellen több sebzést szenved el. Amíg a városban meresztik a seggüket, addig az ilyen fura dolgokat figyelmen kívül hagyhatod. Másrészt ha a seggvakargató lícserek esetleg mara DH-k (nem említetted mik), akkor hihetetlen módon négyszer annyi sentry is bent lesz. Ha négyszer annyit sebzel mint egy barbár, de négy van belőled, akkor hényszorosa lesz a sebzésed a normál állapotodnak amikor simány csak az alap négyszeresét sebzed?....ööö. No mindegy. Menni fog.
Negyedik problémám: Itt villogsz mennyit tudsz menekülni miközben a petek ölnek, de afelett elsiklasz, hogy a gyökér tankjellegűbb kasztok nem ilyen fürgék. Szaladni ugyan tudnak több képernyőnyit, csak minek. Ugyanúgy beérik és leszaggatják a végtagjaikat mintha maradnának. Már a húzós pakkok. Közben meg a Dh cigánykerekezik és ha sokat csinálja elszédül. Fura...
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Vaultot melyik skill helyett használod egy ilyen felállásnál: elemental arrow, cluster, multishot, sentry, companion, smoke screen.
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66388 üzenetére
Nem, Azért lettél leszólva, mert azzal indítottad, hogy jöhetek itt a tényekkel, de attól max unalmas lesz a hozzászólásom. A második bekezdést picit átírtad, de deja vu érzésem van. Nem sokat törted magad.. Minek ctrl+V-zed be újta ha aztán csak módosítasz 1-2 szót benne? A 3-5-szörös lehet vitatható, de a "jóval nagyobb sebzés" szerintem egyértelmű. ha szerinted nem ezzel mennél. És ez nem +5% dam a javadra. A T6 rift még mindig nem kihívás semelyik kasztnak. Főként nem úgy, hogy már csapatban nyomtatok GR35-öket is. Se soloban, se partyban nem lesz nehéz.
A 4 Dh arra vonatkozott, hogy nem írtad le pontosan ki AFK-zik. Ha épp DH és ugyanazt nyomja, mint te, akkor az, hogy visszajönnek hárman és te nem raksz le sentryt, de gyorsabban haladtok, akkor az nem igazán sokat jelent. Ha nem is sebzel, akkor is elnne háromszoros sebzés ugyanattól a kaszttól.
"DH NEM LŐ" bekezdés: mégis rengeteg topos karakternél látok reapers bracit, de elég kevés mara DH-nál. Biztos kevés a hatred és nem érdemes itemből visszaszedni 25-30%-okat, mert már úgyis mindegy. vagy csak belefér az extra védelem és a +15% elit dam és ennyit megér? Ha nincs primary skilled, akkor az a te bajod. Amúgy ez most mi mellett vagy ellen akart érvelni? Nincs szükséged generatorra és a sentry rengeteget sebez, de neked rossz, mert emellett ritkán tudsz aktív skill használni, mert minden slotra támadást gyömöszölsz meg dam buffot? Ilyen rossz neki? nemááá'!
"Ebből elég világos, hogy nem a D3as DHra, hanem egy assa nevű classra gondolt. Nem baj, ha neked elsőre nem jött le, azért magyaráztam el "
Ebből világos volt, hogy D3-ról beszélünk és a DH számára inkább a D2-es trapassin utódja volt. Attól még a DH a téma. Ha Dh - Assa kapcsolat és a trap alapján hasonlítod, akkor kapcsolódhat hozzá megjegyzés. Ettől nem kell leoltani, hogy jujjdenemerről beszélek. De, a D2-D3 kaszt kkapcsolódási pontjáról beszélt, ami D3-ban a DH-s trapEgyébként meg elnézést. Nem akartalak kóstolgatni, vagy sértegetni. Ha picit támadónak tűnt, az (remélem) csak a karaktermennyiség miatt volt.
edit: azért picit fura a hangzása: A DH nem lő, mert túl soktámadó-lövész skillje van bent. Hátezzseniális. De milyen igaz.
(#66393) DjDanee87
Smoke screen vagy vault többynire(#66394) Assdak
Ne kavarj! Ha support monk, akkor ugyan lehet azonos szinten gearelve, viszont akkro hülyeség az állításod másik fele. Egy support (jól felszerelt) monk nem 3 sentry sebzését adja le. nem is ez a feladata. Meg ne szeméályeskedj![ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66399 üzenetére
Semmi gond. Majd ha rámtör a késztetés akkor lehet épp tőled kérek mara buildre tanácsot. Amúgy hogy a fenébe kanyarodtunk itt a Mara Dh erősségének-gyengeségének taglalásához vissza? Nem onnan indultunk, hogy épp mara sentry builden kívül mi az ami használható? Banyek. Ez eléggé elszabadult.
A M6-on kívüli buildeknél nem téma a gr35 solo teljesítés, tekintve, hogy a többi kasztnál se jellemző az, hogy ez könnyen elérhető lenne. Nem baj például, ha esetleg egy clusteres builddel "csak" 34-ig jutsz. No, ennyi lett volna a lényeg.
-
DjDanee87
addikt
válasz Cray Tyler #66396 üzenetére
Én a vaulttal vagyok így. Régen kis tormenten vault volt bent és M6-al váltottam át. Nekem tetszik, kevésbé mozgékony ugyan, de a heales rúnával akkor is el lehet lőni ha nem feltétlen a menekülés a cél, hanem egy kis HP regen.
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66450 üzenetére
Mikro nem is fog mara dhval gr30 fölött járni. Jó az ide illő szlogen, de mégsem:
Egyél szart! Tízmilliárd légy nem tévedhet."
Mindenmással lehetséges. Van többé-kevésbé full felszerellésem késes és cluster buildhez. Fegyvert mondjuk keresni kell, mert van ugyan kézi nyílpuska és íj irreálisan magas dammal, de az nem kell. kétkezes xbow-ra meg nincs ramalandi képes anyag. De maardok inkább a monknál. Jészül is a vidi hozzá, mert nagyon eltűntek (youtube-ról) Quasimodo utódai.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66454 üzenetére
Ja, mert monkhoz lövésed sincs. DH-val azért játszottam 1-200 órát, úgyhogy nem ugyanaz a helyzet. Az alapfeltevés még mindig az volt, hogy valaki szerint (khm) a DH szar ha nincs full mara setje és nem is lehet jó. A tény az, hogy nem szar, de a +3-8 szintnyi előnyét más kasztokhoz viszonyítva elveszti. A GR 30 meg teljesíthető nélküle is és nem top10 karakterrel. Az, hogy mennyire szar az M6 monknak, hogy szaldnia kell és képtelen normálisan pakolgatni a sentryt, mert épp szivatják, az teljességgel mellékes. Magasabb gr szinten minden kasztnak van ami szivatós lehet. Tankra kigyúrt karaktereknek kevésbé, de idővel (Gr szint emelkedéssel) azért azok is fájlalni tudnak majd 1-1 firechain effektet, vagy mást. A szintelőny meg feltételezi (mily meglepő), hogy időegység alatt az m6-sentry dh magasabb damage mennyiséget tud leadni. Azon szívózhatsz, hogy egy normálisabb más kasztos DPS karakter másfélszeresét, kétszeresét, négyszeresét sebzi, vagy csak 25%-ot, de az előny nyilvánvaló. Innen kezdve a vita értelmetlen. Lehet terelgetni, hogy "nem is négyszeres), de a másfélszeres is sok.
-
schwartz
addikt
válasz Cray Tyler #66450 üzenetére
De igen, kb. ugy csinaltam. A petek jobban birjak a gyurodest GR39-en mint a wd-m fetishei 35-on es kb ugyanugy tankolnak. Szopatos affix nekem egyedul a teleporter vortex kombo. A tobbi piskota a gearem-el.
Crossbow-val megvan az elerheto legmagasabb brackpoint igy 39-en felesleges volt meg a Custom Engineering is mert 5 sentry kb sosem volt lepakolva egy helyre. Es nem arrol volt szo, hogy szerencsesen bemakolt GR hanem azonos korulmenyek.A guardiannal meg mákod volt
Muhaha. Perdition kb az egyetlen guardian aki gondot okozhatott volna mig a WD-nek az osszes tobbi. Talan a golem meg a coldos nyomorek az ami meg GR35-on hozhato,fetish build-el, a tobbi hazavagja a riftet...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66570 üzenetére
Kiemelve a lényeget akkor nálad:
Bla-bla-bla.. .nem indítottam season karaktert mert nem érdekel a verseny - blablabla -versenyzek ahol nincs verseny - blablabla - M6 DH az isten - blablabla - aki a többi DH buildet védi az fos. A többi DH fos.DH-val GR-re leaderboardra "versenyezni" marhaság jelenleg. Már úgy hogy össz DH listaként nézzük. Ebben a felállásban M6 DH verseny van és nem igazi össz DH verseny. Egyszerűen ez ilyen elcseszett állapot most. A felvetés arra vonatkozott, hogy te/ti, mint csendes (?) többség mégis ha nem "versengő" módban nyomultok, akkor mi a fene ösztönözne arra, hogy a végtelenített listában előrébb akarjatok kerülni az egyenkaraktereitekkel? Seasonban még érteném a szándékot, de normál mód az olyan elfekvő inkább. Persze ha jó szórakozás, akkor értem és hajrá, csak a fikareflexet tarthatnád arcon belül. Vanakinek abban nincs semmi "verseny", vagy érdem, hogy a klónok közt előrébb kerüljön a listában. Mellesleg ha "verseny, akkor cspatban 8-10 szinttel, soloban meg olyan 4-6 szinttel így is le vagytok maradva. Minimum. Akkor hajrá-hajrá! VAn mit behozni.
Meg aztán ti csapkodjátok az asztalt, hogy minden nemmara dh szar. Érdekes, hogy azért fikáztok, mert "Védem" a kasztot. Bohókásak vagytok
Invis-ék lenyomták időközben a GR50-et négyes csapatban. Standard monk-wd-2DH kombóval. nem vagytok kicsit lemaradva? Sabloncsapatok előre!
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66570 üzenetére
"És mindezt csak arra alapozod, hogy ranklisten a DHk magsabban vannak néhány GR-rel mint más class. Diegho-nak (ismét) igaza van/volt."
Pontosan. A tények makacs dolgok. Ha egy adott kaszt top 1000. játékosa eredménye minden más kasztnál top10 (vagy top20) eredmény, akkor az nem arra vezethető vissza, hogy az adott kaszt olyan skilles és az ügyesek csak ott nyomulnak, míg máshol kutyaütők vannak. A néhány szint a titeket nem érintő GR magasságon átlag 4, a titeket talán érintő nehézségen (top 1000) 4-8 szint.
Veled ellentétben én nem vernyogok (vagyis te "whineolsz "). Te is olyanról papolsz amihez lövésed sincs. Se DH toplistán nem rúgsz labdába, se "más" buildhez nem értesz kaszton belül. De véded az egyszem +8 szintes buildedet. Nem tudom mire ez a fene nagy önérzet. Szerintem előbb érem el én harang monkkal a top 1000-et vagy top500-at seasonban, mint te "OP" buildeddel ugyanezt DH-ként. Pedig a harangozók élete nem csak játék és mese. Magyarán ez kb esélytelen ezzel a skill és játékstílussal. Harang és támadó skill nélkül többre mennék. csak védő mantra spammel.
Persze ha benne vagy a top500-ban, akkor papi csúnyán beégett
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66576 üzenetére
versenyzek ahol nincs verseny: M6 player ->normal régió plvl 332 (season 318 nálam. ööö, kezdem kényelmetlenül érezni magam). EZ csak adalék és háttérinfó. Ha már így belementél ki szólal fel.
M6 DH az isten: "bevallottan nem értesz az endgame mara DHhoz, mert nem játszottál magas szinten mara DH-val egy centit sem." stb stb
A tényeket a hatalmas játéktudásoddal akarod elnyomni, vagy azzal akarod hitelteleníteni, hogy olyan mondja ki, aki le se szarja ezt a buildet? Az elérhető eredmények talán azok amiket nem nagyon érdemes vitatni. De nem: "nem értesz hozzá, nem játszottál vele, ne szólj bele, a gr lvl nem adat és bizonyíték." KbNo jó, hagyjuk.
(#66578) Cray Tyler
Ja. Én is megkérddeztem egy csomó topost, de nem tudom mit válaszoltak, mert valami érthetetlen nyelven diskuráltak (angol?) Jó, ez nem igaz. Megérteném úgy-ahogy... Csak nem ér ennyit. Most komolyan olyasmiről kérsz "véleményt", ami teljesen homogén DH szelet az egészből? Kb olyan mintha egy lánykollégiumban vizsgálnád a magyar lakosság nemek szerinti összetételét és ebből vonnál le következtetést az egész országra. Persze hogy igazad van azok szerint, akik ezzel nyomulnak sok-sok órája és jó eséllyel másba nem kóstoltak mostanság, mert "nem effektív". Jobb esetben kis célraskillezés és itemezés után, rosszabb esetben két skill átpöccintése és minden változatlan állapotra ítélve.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66578 üzenetére
"az 500 top500as DHt megkérdeztem egyenként"
Nem, nem kérdezted. gyanus vagy te nekem . Nem érzem a szavaid őszintének.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cray Tyler #66624 üzenetére
hm, en 33mon lazan leszedtem. annyi a trukk, hogy ne legyen line of sight ES ne lodd, akkor annyira nem ugrik rad.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Cray Tyler #66629 üzenetére
menj be sarok moge, ugy oke
-
JSaN
addikt
-
granini
őstag
válasz Cray Tyler #66648 üzenetére
Oké nálam nyerő vagy, kijöhetsz a sarokból
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
válasz Cray Tyler #66653 üzenetére
Mérnökvicc:
"Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő ezt élvezi."Jó régi, de a szerző nem itt található.
De akkor már inkább egy programozó találóskérdés:
- Hány programozó kell egy kiégett villanykörte kicseréléséhez.
- Semennyi. Ez hardverprobléma.[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
válasz Cray Tyler #66624 üzenetére
Elbujsz hogy csak sentryt lassa, de nem nagyon messze, mert akkor radportol es lecsap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest