Hirdetés
- Egy kamionos és a múlt.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donsimon72
tag
Sziasztok!a karakterek mobok feletti élet jelet mivel lehet aktiválni(bekapcsolni)?
-
donsimon72
tag
Sziasztok!Karakterem barbár mellé keresek csapatba játékosokat [link],akinek van kedve vegyen fel,monk és wizard elönyben, de dh és barbi is jöhet!! !!Kulcsokat szeretném begyüjteni Act1-böl már meg van 1,a többihez keresek csapat társat segitséget......
-
donsimon72
tag
válasz donsimon72 #6577 üzenetére
Igazábol eddig az a tapasztalatom,,hogy eddig a monk és a vizard mellett volt a leghatékonyabb a csapat!!monk végig életet adott,damaget,...a wiz fagyasztása és tornádoi elég hatékonyak voltak plusz védőburkot rakott mellénk fölénkdh meg osztotta az igét ha volt kösztünk ,w doki- val nem sok volt a csapatban de jöhet!Eddig inkább külföldi játékosok voltak ezért keresek honfit!
-
donsimon72
tag
Sziasztok! parti játék mellé mit ajánlatok a cset mellé ,hogy beszélni is lehessen egymással,persze tapasztaltak alapján ami nem zavar be a diabloba??
-
donsimon72
tag
Sziasztok! barbárnál a 2-3% convt.. life steel fegyveren számít melyik kézben van( j v b)??és van e értelme annak hogy mind 2-ön legyen??össze adodik-e??!!
-
donsimon72
tag
ha valakit érdekelne TeamSpesk :ts.diablohungary.hu itt lehet szobát igényelni=(diablo hungary) az én szobám:donsimon D3 free day ,aki a csapatban akar játszani vegyen fel privátba
-
donsimon72
tag
Sziasztok !fegyveren mi éri meg jobban Bullchatosnál rakjak plussz 50-60 chd-ét ez kb mennyi damage lenne +?vagy life steel+2.5% ami életet adna!!??
-
donsimon72
tag
Sziasztok van egy teljes bul-khatos szettem eladó 20 milla körül egyben(2 fegyó, ruha ,nadrág,sapi ,vállas jobb ,ball,öv,cipő)ha valakit érdekel írjon!?
-
donsimon72
tag
Ha valakit érdekel :ts.diablohungary.hu/ TeamSpeak 3 ,donsimon D3 free day !!cset szobám
-
donsimon72
tag
válasz Sirandrish #11388 üzenetére
szia! ugyan ezt tapasztalom én is , azt vettem észre hogy a saját eladandó cuccaimat nem látom és vannak régebben már eladott cuccok és még mindig bent vannak expired nem törlödnek pedig már 1 naposak én reggel óta tapasztalom ezt!
[ Szerkesztve ]
-
donsimon72
tag
Sziasztok!AH hibáról tudtok valamit mikorra javítanak?Nem látható betett cuccok és expired dolgokról,nem találom aberakott itemeket és nem tudom eladni öket! ,tegnap olvastam valami kék posztot bliztöl,de többen irtak hasonlót tapasztaltatok valami vátozást mert én nem!!
-
donsimon72
tag
válasz Sirandrish #11552 üzenetére
Szia!Nekem se ment a hétvégén ,de vasárnap kíprobáltam amit itt írtak,hogy használtam meghaltam és vesztett a durabilitiböl,kesztyü,őv és naci!!ezekből az övet és a nacit vissza tudtam tenni ugy ,hogy láttam legalább öket az AH-ban,és lön szerencse el is ment az inna naci35milláért,kb 2-3 óra után,a kesztyüt nem sikerült nem is láttam ,erre ma megint felvettem, használtam ,meghaltam és kiraktam az AH-ba .!kb 2-3 órán belül el is vitték 50 milláért(persze ezt már én is láttam az AH-ban ,az ominozus túárazott(250m)páros volt,amire irtad,hogy nem sikerült neked se sokáig eladni!!,de azért igy is 85millás eladás összejött! én ezt ajánlom kiprobálni!!
[ Szerkesztve ]
-
donsimon72
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne " Monkokhoz" ,hogy elnditottam egy monkot 19 szinntnél járok most vettem két egykezes legendarit socetes mi lehet az oka ,hogy nem tudom felvenni jobb illetve bal kézbe egyszerre ?
-
donsimon72
tag
válasz ProEvoFan #12103 üzenetére
Szia!Akkor megnéztem még egyszer tényleg egyforma nevüek ,de ismerösömél mind a kettöben ugyan az van küldök képet,vagy inkább linket!Ha tudod nézd meg a monkot ,hogy mit szólsz hozzá hogy lehet![link]ez az övé,
enyimé én inkább barbárral játszok de most akarok egy monkot is:[link][ Szerkesztve ]
-
donsimon72
tag
Sziasztok!paragon 100 ,,,
Először is köszönet CherokeeZ-nek és monkjának,aki oda bassz harangjaival ahova kell,és a +dmg-nek!!
Másodszor és nem utoljára Mikó-nak( optimalizált és űber brútál )barbárjának!! ,nélkülük nem jöhetett volna létre ,és persze Páromnak Anitának türelméért! !!
ui:és még egyszer köszi Mikó ötleteidért amit tökéletesre fejlesztve:sikerült 90 Milla+ xpt összeszednem 1 óra alatt,ami nálam a rekord 99.9 milla xp / óra lett,nélküle 90 para szint feletti 10 szint nem lett volna ilyen hamar meg!!!
A másik köszi az elfogyhatatlan/halhatatlan örök jeti (WOTBT-nek)és a folyamatos átalakulásért, és furiért
-
donsimon72
tag
válasz Helmoras #22563 üzenetére
Zsolti látom sikerült az esti töltés ,rottyon lehettél ,addig nem akartam leírni míg Míkó (projekt manager ) nem tölti fel a videót
A giremben nincsen semmi különös én teljes ik szettet használtam és kb 150/180/240 dmg volt,lényeg a folytonos yeti mód!!! [link][ Szerkesztve ]
-
donsimon72
tag
Sziasztok!Találkoztatok olyan problémával,hogy a játék indításánál a checking for updates-nál nem tölt be a játék. Mi lehet a hiba és ,hogy lehet megoldani a problémát?
-
donsimon72
tag
válasz donsimon72 #32845 üzenetére
Error Code: BLZPTS0007 _Sziasztok erre tud valaki valami megoldást,???
-
donsimon72
tag
Sziasztok!Witch Doctor karakterben jártasokat kérdezném ,hogy a wd:[link]-el merre tovább skillek is meg felszerelésben mit változtassak,eddig mp3-4 ben mentem!előre is
-
donsimon72
tag
Sziasztok!wizárdomat húzom felfelé kéne egy kis segítség,50 felett vagyok át kéne lépnem hell-re ,de nincsen portom ,valaki ráérne behivna diabló kill -re elöször nightmaren donsimon72#2538,[link]
-
donsimon72
tag
Sziasztok!Segítséget kérnék ,ha van valakinek elfekvő wizard fegyvere és offhandje elfekvöben(ah-ban nem tudja eladni)kölcsönbe mig összejön nekem pár milla + mivel500k -ból nem igen megy a vásárlás donsimon72#2538
-
donsimon72
tag
Sziasztok!d3 beta új skill leírásokat tudtok linkelni!! (lehetőleg ha van magyarul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest