- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Próbálj meg legközelebb írásjeleket is használni és figyelni a helyesírásra, mert ez így szabályosan rontja a látást.(és megérteni is elég nehéz, hogy mit akarsz)
Amúgy én is próbáltam és pont az lett belőle, amire számítottam. Szép és jó, nem vitás, de a diablo-val még csak egy lapon említeni is bűncselekmény.
Egyszerűen az érződik rajta, hogy mindenben megpróbáltak többet, jobbat, hosszabbat, mint a diablo 3... Csak egyszerűen nem sikerült.
Egy cikkben azt olvastam, hogy "súlytalan". Na ez a tökéletes kifejezés.Remek játék... de ennyi és nem több.
"igaz 20. szintig nem kaptam nagyon durva targyat a monkomnak"
Nincs benne monk.
"Ami rossz az a graf mar az 1 nel sem tetszett az animes graf"
Nem rossz, sőt szép, csak teljesen más, rajzfilmes stílus. Animéhez meg semmi köze.
"es ami baj hogy nem erzem az uteseket"
Egyet értek teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest