- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
A probléma az, hogy nagyban, milliárdszámra szívják ki a goldot a rendszerből túlárazott itemekkel olyan emberek akiknek nincs szükségük a goldra és azt csak pénzért hajlandóak viszatenni a rendszerbe, amiben emiatt elfogy a gold.
Csak azért adnak el itemet, hogy aztán a goldot valós pénzért kínálják csak a gond az, hogy a valós pénzért vásárolt gold mennyisége nem korrelál az áraikkal úgy, ahogy azt remélik. Attól mert magasabbra teszik az árat nem többen vesznek aranyat hanem többen hagyják abba a játékot, mert van egy normális többség, aki elvből nem vásárol goldot vagy eleve nincs is paypal-ja meg RMAH-ja.
Ha a csóri sorstársam az összes goldját rákölti egyetlen itemre, akkor már nem veszi meg a droppom hiába jobb egy picivel annál, mint amit hord. Neki sem maradt goldja, nekem sem jutott gold, de mégtöbb gold vár gazdára pénzért így mégjobban lemegy az ára a goldnak így akik pénzt keresni akarnak mégmagasabb goldos árakat szeretnének az itemeknek. Ez egy spirál és nem tuti.
Ha tetszik én is végigvittem már. Mivel mással lehetne nekem kedvet csinálni a farmoláshoz ha nem azzal, hogy jutok ötről a hatra... játék addig van amíg játékos is van.(#1824) MCGaiwer
Ha van nálad 10 milla és nálam 10 milla és mi nem csinálunk mást csak ezt pénzért áruljuk, akkor a rendszerben perpill nulla van. Majd akkor lesz a rendszerben gold, ha valaki vásárolt tőlünk azzal a szándékkal, hogy azt az AH-ban elkölti. Ő teszi majd vissza a rendszerbe, ahonnan mi kiszívtuk.
Ha be sem lépsz ne mondd nekem, hogy az a gold a rendszerben van. Az a gold nálad van, nálad aki perpill nem vagy a rendszer része, mert be sem lépsz csak a számlád csekkolod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest