- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Topic zárva (indoklás az előző HSZ első pontjában), és 24 órán belül törlődik.
-
VladimirR
nagyúr
1: van egy sokkal felkapottab dio2-es tema, ott tobb sikerrel jarsz: Bővebben: link
2: back to hellfire - nagyon durva, de meg fejlesztes alatt all - gyakorlatilag a hellfire vilagaba csoppensz, viszont nagyon kemeny szornyek vannak - itt megtalalod mas modokkal egyutt: Bővebben: link
3: ez meg valami warcrafot mod (the hordes of chaos): Bővebben: link -
MUŁĐER
addikt
helló
milyen jó modokat tudtok a Diablo2-őhöz?nekem volt egy régen,több szörny volt benne,gyorsabban léptél szintet,de későbbi szinten voltak a cuccok (pl:30-as helyett 40 meg ilyenek),volt a Cow levelhez waypoint,új tárgyak stb...tök jó volt,de most nem találom.esetleg valakinek ismerős?vagy tud ajánlani valami másik jó modot hozzá? -
huszdavid
csendes tag
Csá mayerlaci! én imádom a diablót!
-
Trak
addikt
Használd a keresőt is legközelebb... Minek nyitsz egy új Diablo 2-es topikot, amikor van már jónéhány

Ezek közül válogathatsz:
Bővebben: link
Ide érdemes írni:
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
Milyen kariaid vannak?
-
baliii
senior tag
en szeretem a diablo 2-t, ha te is akkor nemertem miert akarsz csalni, foleg ugy hogy atbaszol masokat tradehekkel,ez a legszemetebb dolog...
amugyis van mar egy d2 topik, irkalj abba bar nem fogjak szeretni ezt a hackes temat az arcok...
ha hacket hasznalsz amugyis kibanolnak bnetrol a picsaba, es akkor annyi a dionak, singleben eleg gany jatek -
mayerlaci
senior tag
Vagy van itt aki esetleg d2 rajongo?Szivesen eldumalnék vele.
-
mayerlaci
senior tag
Sziasztok.Nem tudja valaki honnan lehet a d2-hez hackeket letölteni?(trade hack).
Aktív témák
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi 14T Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest