Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
#32577792 #1948 üzenetére
Azért gondolom, hogy lehet ilyen lefagyás, mivel különböző készülékeknél is olvasni ilyet, pl. az alábbi linken, bár más márkájú vcukormérőnél is írnak ilyet pl. Méry :
Idézet a fenti fórumról:
"Kedves fórumozók! Végre, hogy eltaláltam ide. Segítséget szeretnék kérni a következő témában. Érdemes-e Accu-Chek-re váltanom? Nem vagyok jogosult a tesztcsík támogatásra, így nálam az Accu Chek Active is szóba jöhet, és mivel sok jót hallottam róla (főleg a szomszédasszonyoktól) De szeretném tudni, hogy tényleg érdemes lenne e váltani? Mos Mérym van, de az néha lefagy. Bár mivel nem próbáltam mást, így nem tudom összehasonlítani. Egyáltalán mik a legfőbb szempontok a vércukormérő kiválasztásánál? Kényelem? Vagy ár? Pontosság? Fájdalom? Aksi? Ennek az Accu Chek megfelel? Mennyi az ára? tudja valaki?
Köszönöm előre is a segítséget
Szalma Mihályné
"amit kiemelnék a fenti szövegből :
"Mos Mérym van, de az néha lefagy."
-
laszlohu
addikt
Üdv,
adott egy vércukormérő : d-cont hunor
most jött vissza a garanciából, és az volt a hiba oka :
a készülék lefagyotthosszú távon mit lehet tenni, mármint mi a gyógymód ilyen esetben?
Esetleg van rajta reset gomb?
Köszönet
-
laszlohu
addikt
Jönnek az okos vércukormérők,
az első a Dcont Hunor, amire van TB támogatás,
magyarul olcsóbb receptre : -
laszlohu
addikt
Anyukám titkos recept szerint szokta házilag elrakni savanyúságnak a csemegeuborkát,
és a titkos adalék a kristálycukor, (persze felforralva),mi így szeretjük,
bár nyilván, aki cukorbeteg, az nem ehet kristálycukrot. -
laszlohu
addikt
válasz
[Prolixus] #498 üzenetére
Ez épp olyan, mint az édes-savanyú mártás, vagy a mézes-mustáros szósz.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok,
lehet, hogy blődséget írok, de szóbeszéd alapján teszem fel a kérdésemet,Egyik ismerősöm mesélte, hogy inzulinos, és 3 alkalommal az orvos túl magas vércukrot mért,
ezért átírta a receptet úgy , hogy 300 Ft helyett 10000 Ft - ba kerül az inzulinja a patikában.Erről szeretnék többet tudni, ugyanis a szóbeszéd az, hogy ez meg fog szűnni,
mármint mindenkinek egységesen, a példa kedvéért 300 Ft - ot kell fizetnie.
Ha tud valaki erről valamit, és hogy pontosan mikor törlik el ezt a rendeletet.Köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest