Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na megvolt a szokásos összeveszés kibékülés szitu zsuval, de amugy megvagyunk most én voltama hibás télleg, dehát 1 pasi pasiból van...a durvaszavakat meg nem komálja a lelkem.
holnap bmw tali minden igaz 4en megyünk.
változatos az idő xarul tok aludni remélem stabilizálódik a meleg száraz idő mert ez punnyasztó.
amugy szokásos napok,melokeresés, jo lenne már valami normális megint.
kéne bulicipő de drágák meg uj telo sok jelölt van.
Vettem 1 retro polot tök zsír még nem volt ilyenem, demár így se férnek el eddigiek se , mind1
Zsu is megy melozni jövő héttel, örülök tirplán mert kicsit életre nevelődik a hölgy, nem árt neki 1 kis strapa, személyiségének is jót fog tenni szerintem.
Tesojával egyre jobban megvok jo arc.
Ma volt edzésen jo volt de amugy xar vagyok most nem tom már mit kéne tenni.
Aktív témák
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest