Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-22 09:27:37

LOGOUT.hu

Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11201) l.skywalker válasza woker (#11199) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

A Haunted szerintem sem volt jó. Azóta sem mentem vissza a Derelict Leviathan-re, mióta kiesett az utolsó pattern. De a többit élveztem.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11202) saen válasza l.skywalker (#11200) üzenetére


saen
veterán

Én a régit jobban szerettem, főleg a Forsakent... De előtte is inkább Osiris/Warmind, mint a mostani. Ebben a játékban az a kör a vonzó, hogy pve-ben kiszeded a cuccokat, majd az endgame a pvp, de ez egyre kevésbé van így. Teljesen más irányba megy a játék, mint amit én megszerettem.

(#11203) bunfi


bunfi
őstag

Engem nem a szezononkénti contentmennyiség vagy a story ilyen-olyan volta flusztrál. Vannak, voltak, lesznek jobb és "kevésbé jobb" szezonok. A történet vagy teszik, vagy nem. Habár örülnék ha nem lenne minden karakter LGBTQ... mert ez nem feltétlenül szükséges és adekvát.

Ami engem nagyon zavar, ami ellene lehetne és/vagy szükséges lenne tenni. API kiesés, outliar skillű emberek pvp-ben (akik egymaguk eldöntik a meccsket), bad luck protection (pl. mostani IB armorok, amire egyébként már megvan a megoldás, questben kiesik a class item kivételével mindegyik, DE most úgy döntöttek, hogy nem aktiválják...), az állandó nerfhammer vagy túlpörög (de legalább már csak a Linearokat kell szénnénerfelni és akkor tényleg semmi normális DPS opció nem marad...) vagy nézik, hogy mindenkinek szétdurran az agya (Gyrofalcons, OEM vagy épp most a DMT/NTE). Ezek ellen lehetnek és kellene tenni, de ők vannak annyira arrogánsak és önteltek, hogy szarnak rá "nem dolgozunk az ünnepek alatt" jeligére.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11204) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Egyébként jobban belegondolva valószínűleg igazatok van, valószínűleg nálam sokkal jobban javítja az összképet, hogy mióta elindult a D2 az elmúlt két évben kerültem olyan közösségbe akikkel mindent ki tudunk próbálni és szinte minden elérhetővé vált. Emiatt nekem ez egy új élmény. Ill. az is sokat számít nálam, hogy míg korábban Xbox-on 30FPS-el játszottam, most PC-n két éve már 60-al és látványnak sem utolsó az akkori konzoloshoz képest.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11205) Gave válasza bunfi (#11203) üzenetére


Gave
addikt

Úgy látom a DMT és az NTE is csak a borzalmas hitreg miatt jön ki ilyen jól, a mostani Dark Decider AR-el volt egy 20-as streakem (meg is adta az emblemet, nem volt meg előtte) de tökre látszott, hogy megnyertem a hitreg priority-t a netkódban, a tipikus 3x gyorsabban sebzek mint az ellenfél.

Amúgy viszont egy AR durva hátrányban van a scout és pulse, vagy hand cannon hitreghez viszonyítva, így ha pl valaki megnyerte a prio-t és NTE campel, azt 1v1 esélytelen leszedni. valakinek be kell menni megzavarni, a másik player meg ha mákja van ki tudja snipolni vagy körbe szalad egy shotgun/fusionnel.

Szerintem a jelenlegi network annyira bizarr módon a régi konzolokhoz van írva, hogy bármi máson extrém kilengéseket produkál, tegnap is többszőr telibe nyomtam fusionnel az ellent és még a pajzsa se ment le :DDD . Nem is akármilyennel, hanem damage framessel:

(#11206) bunfi válasza Gave (#11205) üzenetére


bunfi
őstag

Részben igen, de alacsonyabb a TTK-juk, jobb damage dropoff rangeük és lehet velük corner peakshotoloni. Ezt egy AR-rel nem tudod megcsináni.

A netkód meg... szerintem bünteti ha jó a kapcsolatod. Mert a laggereket jóval nehezebb megölni...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11207) bunfi válasza bunfi (#11206) üzenetére


bunfi
őstag

The Iron Banner Experience

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11208) Gave válasza bunfi (#11207) üzenetére


Gave
addikt

Tökéletes, kb összefoglalja mire lehet számítani, nekem megvan a 2 reset, armor triumph/seal meg bugos szóval :D.... :))

(#11209) l.skywalker válasza bunfi (#11207) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Mondjuk én nem játszottam sokat, nem vagyok nagy PvP fan, de ilyenekkel nem találkoztam. Ez azért durva :Y

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11210) Gave válasza bunfi (#11207) üzenetére


Gave
addikt

Nekem még jönnek hozzá a horror hasztalan csapattagok is freelanceben, ..akkora fun, hogy eszméletlen, 3-an nem tudnak fedezni 1 ellen... :D :))

(#11211) l.skywalker válasza Gave (#11210) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Minden körben volt nálam 2 AFK. Ez is egy farm...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11212) Gave válasza l.skywalker (#11211) üzenetére


Gave
addikt

De legalább a shader jó, olyan mint ha le lenne izzadva minden :C

(#11213) sp8787 válasza Gave (#11212) üzenetére


sp8787
addikt

A zoldes resze azert furcsa, videokon jobbnak tunt mint eloben.

(#11214) Gave válasza sp8787 (#11213) üzenetére


Gave
addikt

Hunteren néztem csak eddig, ott csak a térde lett zöld. Fura igen.

(#11215) bunfi


bunfi
őstag

Valahogy száz évente egyszer alakul úgy, hogy bármelyik pvp játékmódban ne legyek 1-2-3. hely valamelyikén, pedig 1.0 average dogshit szar vagyok. Persze a csapattársaim még rosszabbak, és ha nagyritkán megkapom azt, aki az előző meccsben nem hagyott élni, akkor jön a helyére a másik csapatba egy még nagyobb ász.

Nem értem én azt, hogy hogyan működhet úgy egy matchmaking rendszer, sbmm ide vagy oda, hogy 50 trials meccsből elveszítek 36-ot? Pedig próbáltam egyedül, ketten, hárman, konzolos cimborával, de csak annyit sikerült elérnünk, hogy mikor hárman voltunk megkaptuk Lanzát és kis csapatát, hogy gennyesre legyen szo... Mondjuk IB Freelanceben is volt szerencsém LIRIK ellen veszíteni kétszer egymás után. Fura ez, de mindegy...

Egyébként a festékek nem négy színűek, hanem 6 és teljesen random, hogy a két rejtett árnyalat látszik/mennyire látszik. Legjobb példa a [Jacarina].

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11216) sp8787 válasza Gave (#11214) üzenetére


sp8787
addikt

Mondjuk itt minimalis helyen latszik. Van viszont olyan ornament ahol nagyon zavaro.

(#11217) Gave


Gave
addikt

Ezt csak így itt hagyom. :DD

(#11218) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

"As a preview of things to come in Lightfall, we have some exciting updates coming soon.

Tomorrow, all standard Armor Mods are unlocked for everyone! With big changes coming to buildcrafting in Lightfall, we want to give everyone a chance to enjoy all mods in their current state."

Kivezetik a modokat vajon teljesen?

Live-Die-Respawn

(#11219) sparklyth válasza oriic (#11218) üzenetére


sparklyth
csendes tag

Szerintem a modok igencsak szerves részei a build craftingnak, ami viszont az rpg egyik alapköve. Szerintem nem fogják kivezetni, esetleg egyszerűsíteni. Nagyjából kb mindenkinek megvan már minden, így a nee lightoknak sem kell várni honapokat akár éveket mire a rotation odaér ahhoz amit szeretne vagy meg nincs meg neki.

(#11220) bunfi válasza sparklyth (#11219) üzenetére


bunfi
őstag

Buildcrafting? Van itt olyan? A legtöbb egyáltalán nem működik az end game contentben, talán csak a kalapácsdobálás. A többit nagyjából el lehet felejteni... seasonal modok jönnek, mennek. Match game. Championok. Elemental singe. Így elég nehéz...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11221) sparklyth válasza bunfi (#11220) üzenetére


sparklyth
csendes tag

Szerintem van. Bár azt is aláírom, hogy nem tökéletes. Nem csak endgame contentet kell nézni ;) . De ha csak arra szorítkozunk is, pár példa: solar well warlock, omnioculus hunter, az általad említett kalapácsos titan. Nagy kedvencem az invis arc hunter :))
A seasonal modok meg kb csak erősítésnek vannak. Azokból kb csak a champion modokat használom.
Érthető, ha veteránoknak/régi motorosoknak ez unalmas mert nem elég változatos...

(#11222) woker válasza bunfi (#11215) üzenetére


woker
aktív tag

Csak nem neked is olyan érzésed van, hogy a rendszer odadobja az átlagos/átlag alatti játékosokat a proknak az állítólagos card based matchmaking ellenére? Első hétvégén gyakorlatilag nem volt olyan ellenfelünk ahol ne lett volna legalább 1 flawless/guilded flawless, ráadásul a klánból volt egy másik csapat is ugyan abban az időben (skillből azért kicsivel jobban állnak, de nem 2+ trials k/d sweatlordok), ők meg mindig kaptak zsinórban 3 könnyű meccset mi meg szinte csak olyanokat akik ellen a tracker szerint kevesebb mint 10% esélyünk volt és 14 meccsből nyertünk összesen 2-t, szóval ahhoz képest 50-ből csak 36-ot bukni egész jó arány...

Első hétvégén nekünk is volt szerencsénk Lanzához meg a top 0,1%-os haverjához amikor épp carryzték a klántársát... sikeresen összeszedtünk 1 killt az egész meccs alatt :DDD

(#11223) Gave


Gave
addikt

Ezt azóta kijavíthatták volna azért szvsz. :))

(#11224) bunfi válasza Gave (#11223) üzenetére


bunfi
őstag

Hát ötletbőzézett Cosmo redditen, karmautcalánykodással karöltve. Paul Tassi is csinált egy kis szösszenetet, sajnos ez nem volt benne :D

https://www.youtube.com/watch?v=lAf3pIGzQhk

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11225) Gave válasza bunfi (#11224) üzenetére


Gave
addikt

redditet pont nem figyeltem a napokban, van még pár ilyen cuccom amin értelmetlen a masterwork.

(#11226) bunfi válasza Gave (#11225) üzenetére


bunfi
őstag

Igen, sajnos. Viszont a solar legenday linear fusion rifle problémát megoldotta a Cataclysmic. Pedig farmoltam eleget a wrathborn huntot érte...

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11227) Gave


Gave
addikt

Heist Battleground farmoláshoz van valakinek valamilyen cheatsheetje ami a damage buffokat illeti?

Már sokat sikerült faragni a playlist runokon (hero szint), de még picit szeretnék. 25 percről sikerült 15-18 körülre levinni kb, amikor a csapattag is aktív, Lament és fusion rifle, +HC stunnolni. De érzem, hogy lehetne ez még sokkal jobb is. Void Warlock Vortex Bombbal / Ophidianssal perpill.

(#11228) bunfi válasza Gave (#11227) üzenetére


bunfi
őstag

[link]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11229) Gave válasza bunfi (#11228) üzenetére


Gave
addikt

Ezt ismerem, gondoltam van valami jó receptje itt valakinek, de ha nincs hát nincs :D. 15 perc nem olyan rossz amikor éppen segítenek a randomok.

(#11230) bunfi válasza Gave (#11229) üzenetére


bunfi
őstag

Nincs recept, csak glitchek (pl. Retrofit Escapade + void volatile).

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11231) woker válasza bunfi (#11230) üzenetére


woker
aktív tag

Már az se, a tegnapi patch nerfelte a volatile rounds-ot.

Egyébként az a véletlenszám-generátor írás se nagyon megy bungónak: A tegnapi patch valóban növelte a redborder droprate-et a DSC-ben, ezzel csak annyi a probléma, hogy akinek eddig is dobta annak most egyenesen f*sta a deepsight fegyvereket. Van egy klántárs aki vagy 4-5 redbordert kapott amikor farmoltuk Atraks-ot kb. 1,5 óráig amikor a DSC volt a featured raid, miközben mindenki más úgy átlag 0-t (de ő még anélkül is kapott rendszeresen kapott 1-2 redbordert miközben mi nem, hogy redbordert, de fegyvert sem kaptunk), tegnap patch után -nem vicc- 10+ redbordert kapott a ládákból 3 full run alatt miközben a többség legfeljebb egyet, de volt aki még annyit se.

(#11232) norti válasza woker (#11231) üzenetére


norti
addikt

Egy keveset játszottam én is tegnap és kaptam közben hármat, ami meglepően sok volt.
Artifact mitől resetelődött? Azt láttam, hogy két mod inaktív lett a mellvérten, de nem olvastam még utána.

(#11233) Gave


Gave
addikt

Classic Trials Experience'tm :C

Az, hogy nekem 3 melee kell 2 helyett per kill csak hab a tortán :D.

(#11234) TheProb


TheProb
veterán

Jól sikerült a patch. Rá pár órára le is lőtték a játékot. :D
Mi DSC-ztünk volna, de hát finoman szólva sem volt könnyű dolgunk.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#11235) Gave válasza TheProb (#11234) üzenetére


Gave
addikt

Lehet, hogy ebből már csak holnap lesz valami. :DD

(#11236) oriic válasza TheProb (#11234) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Rollback...nagyon jó, hogy pont bounty-ztam és így ment minden a levesbe... :W

Live-Die-Respawn

(#11237) woker válasza oriic (#11236) üzenetére


woker
aktív tag

Nekem az első piros trustee-m ment a levesbe...

(#11238) l.skywalker válasza TheProb (#11234) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Ma délután 13:00 előtt nem is lesz online a játék. És még akkor sem biztos.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11239) TheProb


TheProb
veterán

Kíváncsi lennék, mi a tökömet sikerült így elkefélni egy sima weekly resetes patch-el... :U

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#11240) saen válasza TheProb (#11239) üzenetére


saen
veterán

Ez azért egy nagyobb patch volt, de így is nagyon ciki.

(#11241) l.skywalker válasza TheProb (#11239) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Ami a mi oldalunkon volt látható, hogy nagyon sok Triumph, amit korábban már megcsináltunk visszaált "teljesítetlen" állapotra, emiatt rengeteg Seal completion is kuka lett. Illetve vannak fent videók, hogy pl. DSC Raid-ben mik voltak - brutális server delay etc.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11242) l.skywalker válasza saen (#11240) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Simán kinézem, hogy csúszik az egész Lightfall ezek után és hirtelen megint előkapnak egy fizetős "31 éves" expansion-t.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11243) TheProb


TheProb
veterán

Aztecross elég jól összefoglalta a játék állapotát...

#11241l.skywalker: Igen, erre céloztam, mikor írtam, hogy szívtunk DSC-ben.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#11244) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Kijött egy új Hotfix és a szerverek is élnek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#11245) Balazs_


Balazs_
aktív tag

Sziasztok!
Csak, hogy jól látom-e: most akarok visszatérni ~2 év kihagyás után a játékba, néztem a normál és deluxe edition-t. Létezik, hogy csak akkor éri meg preorderelni a deluxe-ot, ha kell a deluxe fegyver és az emote, mert ugyanannyira fog kijönni ha most előrendelem, mintha megveszem az alapot, aztán silverből a raidet + szezonokat?

(#11246) saen válasza Balazs_ (#11245) üzenetére


saen
veterán

A deluxe-ra pc-n azért már voltak ilyen 20%-os akciók, nem tudom más platformon mi van, de ezt is érdemes számolni. A fegyver pedig már ma is használható és elég erős, lehet két év kihagyás után jól is fog jönni.

(#11247) Balazs_ válasza saen (#11246) üzenetére


Balazs_
aktív tag

Közben rátaláltam a régi jó barátomra: IsThereAnyDeal és már látom, hogy azért szépen akciózva van most is.
A Deluxe hozzáadott értéke a 3 season pass (3x10€) és a dungeon key (20€), ugye? (Preorder cuccok nélkül.)

(#11248) ldave válasza Balazs_ (#11247) üzenetére


ldave
félisten

A teljes csomag akkor éri meg, ha végig is játszod azt az egy évet. Ha ennyi kihagyás után esetleg megunod újra pár hónap (hét) alatt, akkor kidobott pénz lesz, vagy pedig kényszer, hogy játssz, hisz már kifezetted.

A Slime draws near! Command?

(#11249) TheProb válasza ldave (#11248) üzenetére


TheProb
veterán

Én is ettől félek, hogy hamar megunom és akkor megy kukába a deluxe ára. Viszont ha mégsem, akkor meg rohadt nagy ráfizetés a base game-en felül megvenni mindent.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#11250) Gave válasza TheProb (#11249) üzenetére


Gave
addikt

Pont ez a cél egyébként, hogy úgy érezd rosszul jársz ha nem veszel meg mindent egyben. Bungie-tól amúgy sem ritka az ilyen "túljártam az eszükön is" mentál hack, igazából rohadt nyilvánvalóak, csak a legtöbben úgy vannak gondolom, hogy még így is relatíve olcsó függőség, és sok időt el lehet lenni vele a hibák és a monotonitás ellenére.

Hála a tragikusan rossz rng dropratenek, a tervezett rank 100 helyett már nekem is benne van 220 a szezonban, és több kör Crucible reset az IB loot miatt. :DDD

Bár már régen letehettem volna, mert csak alt kariknak farmolom az exotikokat meg 4 színben a maxos Class geart. :B :o

LF is ha jól feltételezem az első 2 hónapban szuper lesz, aztán a többi meg random grind "csakmert".

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.