Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-22 09:27:37

LOGOUT.hu

Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11251) ldave válasza Gave (#11250) üzenetére


ldave
félisten

Érdekes az egész mentalitása, most egy szezonban bejön 5-10 gyártható fegyver, amiből talán 2-3 lesz az, ami megtalálja a helyét a kedvenc loadoutjaink egyikében, de mégis ott a kisördög, hogy legyen már meg az összes recept, emiatt aztán megy tovább a grind.

A Slime draws near! Command?

(#11253) TheProb válasza Gave (#11250) üzenetére


TheProb
veterán

Nem érzem én egyáltalán rosszul magam, de csak a dungen key 20€-nyi silver, ami már majdnekm kapásból a DE felára. Amúgy elmegy bármelyik felmenőjébe az a kampósorrú, akinek ez kipattant a fejéből. Megveszel éves szinten egy kieget, de még külön fizess 20€-t, ha 1-2 szaros dungeon-ba is le akarsz menni... :U És akkor nagyon szalonképesen fogalmaztam meg az indulataim.
Hasonlóan gusztustalan érzéseim a Blizzard/Activision kapcsán voltak/vannak.Persze tudom én, hogy lehet mantrázni a "ha megveszed, abból nem tanulnak" kaliberű sorokat. De ez szerintem nem így működik vagy nem így kéne működnie. Természetesen aki akar játszani, az így is, úgy is meg fogja venni. De pofátlannak nemtom miért kell lenni. Bungo valami különösen tenyérbemászóra vette a témát, mióta "F2P" lett. Úgy lett F2P, hogy 25x annyit fizetsz, mint előtte.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#11254) xbdream


xbdream
csendes tag

Sziasztok most kezdtem el ismét PS4 után PS5-ön a Destiny 2-őt a Witcher Queenel. Egy kérdésem lenne. Hogy lehet a járművel közlekedni hiába nyomom a touchpadot és utána a négyzet vagy X gombot nem ugrik be a járműbe. PS4 – en így vol, ha jól emlékszem.

Amúgy brutál jó, hogy jóval kevesebbet tölt. Viszont a sztori módban is 60 fps-el fut? Folyékony és gyönyörű, de nem érzem annyira gyorsnak. Lehet hozzászoktam a PS5 alatt a Performance módhoz ; )

Köszi.

(#11255) Gave


Gave
addikt

Duality utolsó részen mindegy melyik láncot lövöm ki dps phase előtt? Másoknál Youtubeon több sebzést láttam, nekem a bell buffal is alig van. 500k ment bele kb :DDD .

(#11256) oriic válasza Gave (#11255) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Csak egy kérdés. Miért nem Witherhoard+Linear kombóval lövöd? Solo Operative mod be van rakva?

Live-Die-Respawn

(#11257) Gave válasza oriic (#11256) üzenetére


Gave
addikt

Solo Operative van igen, bár valamiért a képen pont nem mutatja a buffot..hmm. Először Lineart akartam vinni, mert amúgy is a Rain of Fire exotic van a karin, csak aztán túl sok volt a respawn. Witherhoardot elvileg nerfelték, vagy annyira azért nem ? :D

Riptide, Glaive, és a Machinegunnal könnyen kitakarítom a fényes oldalt, viszont dps meg nincs. MG egyik előnye, hogy ammot is többet kapok, de lehet csak placebohatás.

Melee + Sniper resistem van, de aztán a kolosszus (Arc slug) lőtt ki a levegőben 2 bannerrel a bell felé <-- tipikus Warlock sors :))

Szerk: Mi ajánlott az energy slotban a Wither és a Linear mellé?

[ Szerkesztve ]

(#11258) oriic válasza Gave (#11257) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Witherhoardot elvileg nerfelték, vagy annyira azért nem ? :D"

A tócsa idejét, de attól még jó. Takarítani, meg procolni a boss-t is. Plusz ott a Weakened Clear, amit be tudsz tenni a solo operative mellé is, az elég sokat tud segíteni.

"Szerk: Mi ajánlott az energy slotban a Wither és a Linear mellé?"

Solar Lock vagy. Szóval egyértelműen Calus Mini tool, vagy ha távolra is lőni akarsz akkor BXR.

Én amúgy simán Starfire Protocol-t ajánlanék exotic-nak, már csak a dupla gránát miatt is, plusz ha kifogysz heavy-ből még mindig végtelen gránátod van kvázi.

Live-Die-Respawn

(#11259) Gave válasza oriic (#11258) üzenetére


Gave
addikt

Összekattintottam ezt, most már csak az a kérdés, hogy dive, hp gránát és icarus dash, glaive perk nélkül miként maradok életben. :D

(#11260) oriic válasza Gave (#11259) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ó, csomó lehetőség van életben maradni. Aspectnek beteszed Touch of Flame (ez a dupla gránát robbanás miatt kell), mellé meg a Heat Rise-t. Utóbbinál ha megeszed gránátot HP-t kapsz. Modnak ruhákba mehet elemental ordnance, bountiful wells, elemental charge, mellé meg két heal thyself mod. Utóbbi helyére mehet egy Well of Life is akár, ez egyéni döntés. Ha a BXR incadescentes, akkor a robbanások miatt mehet még egy Explosive Wellmaker is. (bár a két 5 energy-be kerülő Class item mod miatt utóbbira már valszeg nincs lehetőséged) Sisakba két ashes to asset, hogy hamar legyen Supered. Hja és empo rift, abból ölj, hogy nonstop jöjjön vissza gránátod, ha nincs épp Supered.

Én nagyjából most így állok PVE-re, valszeg ez lesz a Day1 Raid buildem is, csak majd még farmolnom kell hozzá néhány Artifice slot-os rucit a 0 energy-be kerülő Lightfall modok miatt :D

szerk: Ha valamilyen oknál fogva csak a sisakba csak egy ashes to asset modot tudsz tenni, akkor mehet mellé a Sharp Shooting mod, mert az ad bónuszt a veist stinger traithez a linearodnál.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#11261) Gave válasza oriic (#11260) üzenetére


Gave
addikt

Igen, kell a hely minimum az ammo findernek, well makernek és a well of lifenak, emellett necces a többi, szerintem lesz egy plusz class gear csak a solo ops és a weakennek, amúgy a alapban csak stat és solo ops, aztán majd kiderül, hogy 90 resilienccel is megmaradok e a boss dps közben :D. BXR Demolitionist/Blunt Executioner van.

Empower riftet is azon gondolkotam, hogy kiveszem amég a sötét oldalra ugrálok, aztán bosshoz vissza rakom, ott meg talán ha nagyon necces akkor ellövöm a supert is. Heat Rising érdekes állatfajta, jó buffokat ad, de nem olyan egyszerű lekapcsolni a glideot, én általában ugrás helyett célzással kapcsolom le, az ilyenkor nem működik, mindegy, kis hozzá szokás kérdése lesz.

(#11262) oriic válasza Gave (#11261) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Cuccokat nyugodtan cserélgetheted, a weakened clear úgyis csak boss-hoz kell. A Solo Operative az kötelező viszont. Bármit pakolgathatsz, viszont a 100 resi alá ne menj, az a 40% az túl sok hogy lemondjon róla az ember PVE-ben.

BXR nem a legjobb, de demo miatt használható folyamatosan legalább. Nincs kraftolva inca-s Mini-tool-od? BXR mé nincs még lekratfolva hm? ;]

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#11263) Gave válasza oriic (#11262) üzenetére


Gave
addikt

1-2 napja lett meg a minitool receptje, még jó, hogy rálestem mi hiányzik. Dares pakkból alig kraftoltam, a gránátvetőt biztosan, mert azt pvp-ben szinteztem és az életreszóló élmény mint tudjuk.. :D.

(#11264) bunfi válasza oriic (#11262) üzenetére


bunfi
őstag

Mindjárt csak 30% :DD

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11265) oriic válasza Gave (#11263) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Vendor deepshight fegyvereket ne felejtsd el kivenni, most már nem hetente, hanem naponta lehet egyet fókuszálni.

#11264 bunfi
Hja, még egy hétig élvezhetjük, aztán meg kell szokni a 30-at :D Mondjuk kíváncsi vagyok a Strand mennyit ad majd hozzá a védekezéshez.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#11266) bunfi válasza oriic (#11265) üzenetére


bunfi
őstag

Hát... szerintem ugyanannyira szituációs lesz, mint a stasis. Nomeg a PVP-t még csúnyábban haza fogja vágni. De ez már csak ilyen.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11267) Gave válasza oriic (#11262) üzenetére


Gave
addikt

Arc Warlock sokat dobott nekem az első 2 Duality encounterben, szerintem a Warlock egyik legnagyobb gyengéjét lehet "fixelni" vele, ami nálam a "felszálló kacsa hatás" :D , Titanon és Hunteren nincs ilyen ellenállás vagy mi amikor ugrok velük.

Amúgy te Strafes vagy Burstös vagy inkább? Én mostanában inkább Strafet használom, mint ha picivel gyorsabban mennék így átlagosan.

(#11268) oriic válasza Gave (#11267) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Csak a burst. :D

Live-Die-Respawn

(#11269) saen válasza oriic (#11268) üzenetére


saen
veterán

Burst gyors, strafe pontos. Attól függ, hogy mi a cél.

(#11270) Gave válasza oriic (#11260) üzenetére


Gave
addikt

Ezzel sem sikerül sajnos, földön ragadt pakk, boss stomp => killed by Bungie's coding skillz.

(#11271) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Trials meccsek számára nem vagyok büszke. :D

Live-Die-Respawn

(#11272) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Srácok mi a különbség a lightfall alap és annusl pass-os kiadása között?éves bérlet gondolom,de kerülök bármi hátrányba ha a simát veszem meg?(PS5)

(#11273) ldave válasza Bazsi747 (#11272) üzenetére


ldave
félisten

Ha csak a Lightfall kampány és raid érdekel, akkor nem kerülsz igazán hátrányba az alapkiadással. Ha viszont a későbbi szezonok, dungeon-ök is érdekelnek, akkor érdemes a drágább csomagot venni, mert így még mindig olcsóbb, mint később külön véve a szezonokat.

A Slime draws near! Command?

(#11274) saen válasza Bazsi747 (#11272) üzenetére


saen
veterán

Lightfall alapban gondolom egy szezon van és nincs dungeon, a deluxe-ban mind a négy szezon és a két dungeon is benne van. Miután pár nap van az évből, a szezonoknak már nincs nagy jelentősége, de a dungeonok érdekesek lehetnek és azok maradnak is.

(#11275) Gave válasza oriic (#11271) üzenetére


Gave
addikt

Nem rossz a Witherhoard használatod se, épp nemrégen kaptam egy kis sokkot amikor láttam a kollégám level 600-as Osteoját. :))

Dualityről most letettem, nem ment már a Boss valamiért, én rontottam el általában pánik mozgással, Lament+Fusion és Icarus build maradt inkább végül, ezzel jutottam legmesszebbre.. későn olvastam csak, hogy nem jó a bellt használni, mert lesz plusz sniper, emiatt sok kísérletem bedőlt.

Az lenne jó, ha a Boss reagálna vagy a blind, suppress vagy a slow, freeze státusz effektes dolgokra, így soloban lehetne nyerni pár extra másodpercet :/.

(#11276) Bazsi747 válasza ldave (#11273) üzenetére


Bazsi747
aktív tag

Értem,köszi

(#11277) bunfi válasza oriic (#11271) üzenetére


bunfi
őstag

A konzolos poolban nincsen vele komolyabb baj... ellenben a PC-sel... hát. Ott akad.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#11278) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Az hogy van hogy osiris-en 20 meccsen folyamat egyet sem nyertünk,állatok vannak itt vagy mi.?

(#11279) Gave válasza Bazsi747 (#11278) üzenetére


Gave
addikt

Igen, meg amúgy sem érdemes komolyan venni, mert a networking része a játéknak kb a "bot és kötél" tech szinten van. :))

(#11280) saen válasza Bazsi747 (#11278) üzenetére


saen
veterán

Kb már csak a top játékosok játszanak. Ha nem vagy az akkor nem sok esélyed van. A többség várja a lightfall-t és épp mást csinál.

(#11281) Gave


Gave
addikt

Meglepően nagy előny ebben a játékban amikor az ellenfél 200ms-el előtted halad, és 2x tovább tart a shieldje lol. :D

(#11282) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Legtöbbször azt sem látom hogyan halok meg,sima pvp-ben 10 ből 9 szer eső vagyok,de inkább hanyagolom ezt az osirist,kicsit nevetségesnek érzem így,keddig kibírom.

(#11283) Gave válasza Bazsi747 (#11282) üzenetére


Gave
addikt

Tipikus túl moderáció, pedig ez érdekes poszt volt: :C

Kicsit szomorú, hogy a játékosok sem veszik lazábbra ismervén a rendszer gyengeségeit, dehát e van. Előbb is bent volt QP-ben egy PvPs Adept weaponnel, shotty hc-t le nem rakta volna persze :)) . Nálam Quick Playkor az van aminek PvE-re kell craft szintezés :DD

(#11284) oriic válasza Bazsi747 (#11278) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Trialson? Persze, főleg szezon végén. Ott tanyászik a tryhard emberek többsége, akik legtöbbje meg szereti is szivatni a népet (kártya reset pl) Ha nincs összeszokott csapatod, nagyon kicsi az esély, hogy eljuss 7 winig, ha nincs Freelance a hétvégén. (bár utóbbiban is a solo istenek roppant idegesítőek egy idő után)

Live-Die-Respawn

(#11285) Gave válasza oriic (#11284) üzenetére


Gave
addikt

"pvp isten" = valaki aki napi 6+ órát ugyan azt a 4x4 pixelt campeli ohk-val :P.

Ezek nem istenek hanem elmebajosok akiknek szótárt kellene használni a "szórakozás" megértéséhez - szvsz. :D

(#11286) oriic válasza Gave (#11285) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ezt egyéne válogatja, nálam ők a Dunemarcheres arc titánok, akik mást nem tudnak, mint rámdeshelnek, vagy belémcsapódnak és pofán ütnek. :D

Live-Die-Respawn

(#11287) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Igazatok van,nem is lihegem túl,ezért is szeretem ezt a játékot mert annyi mindent csinálhatok amihez éppen kedvem van.Mondom egyszer kikapcsolom a crossplay-t úgy hátha könnyebb lessz,úgy meg nem engedi a játék alapból,ez is új volt nekem,pc-istenek ellen nehezebb gondolom.

(#11288) Xaels


Xaels
félisten

[link] tegnap én is így jártam.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#11289) sting2 válasza oriic (#11260) üzenetére


sting2
addikt

Én is köszönöm, holnap ez lesz az első amit megcsinalok. :R
Arti slottis rucit hol lehet nagy eséllyel?

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#11290) oriic válasza sting2 (#11289) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Plusz slotos ruha mindig a Master Dungeonból esik, azt kell farmolni. Ez hetente rotálódik, sajnos most pont nem elérhető egy sem. Kivéve a legutolsó, a Spire of the Watcher. Annak van Master módja, ott esik is plusz slotos ruha, de a visszajelzések szerint azok statjai nem mindig a legjobbak.

Mi a Duality boss-t farmoltuk pár napig.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#11291) sting2 válasza oriic (#11290) üzenetére


sting2
addikt

Ohh, Duality az nem is rossz attól még nincs csömöröm hálisten, ezt megjegyzem.
Bond vagy Karos vonatkozásban is van valami bevált tipped?

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#11292) Gave válasza oriic (#11290) üzenetére


Gave
addikt

Bármelyik encounter dobja az artifice armort vagy csak a vége? Pl: Ha csak Avarice Ogre farmolunk ?

(#11293) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Dungeon-t miért érdemes csinálni?Sosem voltam még bent.Ugyan úgy dobhat bármit?Látom az külön füzetős ha nem olyan kiadást vettem.

(#11294) oriic válasza Gave (#11292) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Egyben válasz sting2 üzenetére is:

Ha artifice slot-os ruci kell, akkor az a lényeg, hogy master módot kell menni, azok csak és kizárólag ott esnek (erre írtam, hogy ha pl Duality kell, akkor meg kell várni hogy az adott héten az legyen a soros dungeon). Alapvetően a boss-t szoktuk farmolni, mert ott minden eshet, de mindegyik dungeonnek megvan a saját loot pool rendszere. (vagyis melyik encounternél mi esik)

Grasp of Averice
Duality
Spire of the Watcher

#11293 Bazsi747
Egy részről ez is egy kihívás, illetve a Dungeonokban vannak olyan armorok és fegyverek, amik csak ott eshetnek, sehol máshol (exotic fegyverek is) Plusz amiről fentebb is beszéltünk, az artifice slot-os ruhák is itt esnek master módon. Ennek lényege, hogy kap egy mod helyet, ahova extra modokat lehet betenni. (jövő szezontől már plusz statokat adó modokat is)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#11295) Gave válasza oriic (#11294) üzenetére


Gave
addikt

Köszi. Mi a helyzet a bónusz chesttel, pl. Spireben az ugrálós részt "aránylag" könnyen el lehet érni. Ott is dobja ha megvan már kollekcióban?

(#11296) oriic válasza Gave (#11295) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A bónusz láda mindig azt adja, amit már abból a dungeonból kiszedtél. (mármint random dob valamit azokból) Viszont artifice armort azt nem dob tudomásom szerint, azt csak az encounterek teljesítésével lehet szerezni legjobb tudomásom szerint.

Live-Die-Respawn

(#11297) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Security drónokat csak akkor tudom lelőni ha kapok egy küldetést?Mert így simán semmi sem történik ha meglövöm.

(#11298) oriic válasza Bazsi747 (#11297) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Bármikor kilőheted, de kell hozzá a Revisio Zero pulse rifle.

Live-Die-Respawn

(#11299) Bazsi747 válasza oriic (#11298) üzenetére


Bazsi747
aktív tag

És tényleg,köszönöm

(#11300) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

107 GB update Xbox-on :D

Live-Die-Respawn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.