Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-22 09:27:37

LOGOUT.hu

Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10751) Gave


Gave
addikt

Ez jó mecscs volt, ilyenkor bánom, hogy nincs meg az az Impact masterwork xd

(#10752) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Kanyar ütés :DDD

Live-Die-Respawn

(#10753) Roland861010


Roland861010
addikt

Így nem lehet normálisan pvp-t játszani.

Videó

(#10754) oriic válasza Roland861010 (#10753) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Kezdőként nem igazán kellett volna Comp-ba menned szerintem :D

Live-Die-Respawn

(#10755) Roland861010 válasza oriic (#10754) üzenetére


Roland861010
addikt

Ami ingyenes ott mostanság mindig ez van.
A klánba vannak egész jók és ők is inkább el engedték a pvpt.
Vagy csak ritkán játsszák .

Tegnap csak kék ruha volt gyereken és nem lehetett le lőni.
1380 körül volt a powere.

Volt hogy direkt el bújtam egy kis ficakba amerre még a madár se jár és simán tudta hol vagyok.
Jött a gránát és a kill..

(#10756) maajsz válasza Roland861010 (#10755) üzenetére


maajsz
senior tag

A pvp elég retek állapotban van amúgy is, de itt még a connection elég szörnyű ahogy látom. Szerintem inkább 6v6-ban kezdj el gyakorolni, főleg ha kontrollerel játszol ahhoz ki kell alakítani egyfajta mindset-et, mert nem feltétlen tudsz olyan szinten körbemozogni, mint MnK-al. Egyébként trialson kívül sehol nem számít a power level pvpben. Cheaterek meg sajnos még mindig előforulnak.

Így double primaryvel meg nem szabad csak úgy beugrálni/berohanni emberek közé compban, főleg ha prok is meg teamben is vannak. Akkor minimum egy normális shotit fel kéne csapni, látod az ellen is LoW-al rohangál, azzal 2 burtsből ledarál elég tisztes távból (még így a nem tudom hanyadik nerf után is). ADS-elve, meg cornerek körül nem szabad botwalkolni, mert azonnal kapni fogod az áldást, főleg ha a többiektől elszakadva egyedül vagy. Másrészt amíg nem tanul bele jobban az ember a pvpbe, off metával nagyon szenvedés lesz. Az smg-k pl mostanában jók, medium távon szépen rá tudod ragasztani kontrollerrel, azzal egy elég jó ttk-t el lehet érni. Ráadásul ha jól tudom a kevéssé jó smg-k is kapni fognak egy jó kis buffot, így majdnem mind használható lesz. De mindenképpen valami special + primary kombót kéne keresed, mert anélkül nagy hátrányban leszel alapból.

Szó mi szó egyedül elég kínszenvedés beletanulni a pvpbe, főleg most hogy a population olyan alacsony, hogy jó eséllyel a legtöbb meccsen bedarálnak. Meg szerintem jelenleg a pvp az egyik létező legrosszabb állapotban a D2 történetében. Nem mondom eddig is voltak bőven elb@szott dolgok, de a void3 óta nagyon sok. Pedig most is igazítottak 1-2 broken cuccot, de van még helyette bőven. Szóval legjobb ha kialakítasz magadnak egy buildet, amit úgy érzel fekszik neked és elkezdesz akörül játszani. Utána meg abból kiindulva szépen lassan lehet fejlődni más irányokba.

(#10757) redhunter válasza Roland861010 (#10755) üzenetére


redhunter
senior tag

Az tuti hogy ez a fegyo választás nem a legszerencsésebb ide.Ezzel full esélytelenül indulsz még sima pvp-n is nemhogy trialba ahol azért vannak predatorok bőven.

PSN - RedFoxHun

(#10758) saen válasza Roland861010 (#10755) üzenetére


saen
veterán

Én ebből a videoból azt látom, hogy nagyon kezdő vagy még. Nem ismered a fegyvereket, sem a sajátodat, sem az ellenfélét, hogy mik az erősségeik/gyengeségeik.
Minden fegyvernek megvan az a távolság amin érdemes használni és tartani kell ezt a távolságot. Simán hagytad, hogy meglepjenek nagyon sokszor, vagy kinnt repültél a levegőben, könnyű célpontot nyújtva. Meg kell tanulni, hogy mit lehet és mit nem büntetlenül csinálni. Power meg nem számít comp-on.

(#10759) l.skywalker válasza saen (#10758) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

:K :K

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10760) Gave válasza maajsz (#10756) üzenetére


Gave
addikt

Ezt egészen üdítő volt olvasni, a általános "ne legyél kezdő/láma" helyett, köszi :C

Megnéztem a videót: Killek shotok:
- Exotik Shoti
- 2x Ritual Vanguard Shoti
- 1 Hunter Melee
- Messenger Trials Pulse
- Adept Palindrome Hand Cannon ( sok szerencsét erre alternatívát találni :D )

Nagy hátrány a Warlock lassú mozgása szerintem, kellene a Transversive Steps és folyamatosan sprintelni, de még valószínűleg így is lassú lenne sprinten kívül az alacsony Mobility miatt.

Ha jól tudom akkor Hand Cannon és a hozzá tartozó Unflinching (Ruha), Reloader(kéz), Targeting(Fej) modok hasznosak ( vagy amit használsz éppen ).

Amég nem vagy talpon sokat akár mehetne a dupla special ammo is. Shoti + Fusion

Ha valami ilyesmit össze tudnék lootolni, talán segítene:

(#10761) l.skywalker válasza Gave (#10760) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Meg összességében ez gyakorlás kérdése. Roland861010 túl van ~80 meccsen a PvP-ben, mások többezer meccsel már "érzik" a PvP-t. Én évekig szenvedtem, mondhatni golyófógónak mentem be. Mára már számomra elfogadhatóan mozgok a PvP-ben ~2ezer meccs, de még mindig bénának számítok.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10762) maajsz válasza Gave (#10760) üzenetére


maajsz
senior tag

Nyilván tisztázni, hogy kezdő vagy sokat nem segít. Ráadásul most úgy érzem, annyira beszűkült a játékosbázis, hogy kevés a most belekezdő ember és azok (de még a régebb óta játszók egy jó része is) erősen tartózkodik a pvp-től. Szóval most beletanulni lehet, hogy sokkal szenvedősebb, mint 3-4 éve. Kísérletezni is jóval nehezebb, annyi az elb@szott broken cucc, hogy az emberek 80-90%-a valamilyen meta crouch-al nyomja. Így még egy tapasztalt és jó játékosnak is nehéz off meta fegyókat tesztelgetni.

Én a Forsaken megjelenésekor keztem bele (31-2 évesen), azóta is javarészt soloban tolom, szóval nem voltak soha ilyen endgame god rolljaim, de úgy gondolom azokon kívül is van elég decens gear a játékban. Most járok szerintem kb 3 ezer párszáz óránál bnettel együtt, de az utóbbi években annak inkább nagyobb része pvp volt és most sem mondanám magam valami über jó játékosnak. Köszönhető ez annak is, hogy a D2 előtt semmilyen online kompetitív tapasztalatom nem volt, a pvp nálam kimerült a haverokkal való lanolásnál a CS, Quake3, CoD UO meg ilyenekben. Online maximum Warcraft 3-al nyomtuk de azt sem sokat.
A Destiny meg szerintem alapból sosem volt beginner friendly, semmit nem rág a szádba a játék, sőt egyes dolgok még utána olvasás után sem teljesen tiszták. (lásd pl a nemrég megjelent shoti videoból mik derülnek ki több ezer óra tesztelés után).
Ráadásul most így utólag, hogy már jobban értem az egészet, visszanézve, hogy akik most a top pvp playerek/streamerek azok nagyja már mind ott volt kb D1 day 1. Szóval nekik már évekkel a D2 megjelenése előtt volt egy olyan tudásuk a játékról, értem itt főleg a pvp részét, de persze az egyéb pve mechanikákról is, hogy azt nem egyszerű behozni.

Szóval én tanácsként azt tudom mondani, hogy az elején meg kell próbálni intelligensebben játszani, az ego challengeket/pushokat teljesen elengedni (sőt az egot kompletten, nekem ez volt a legjobb dolog amit megtanultam a pvp során), kicsit lassabban játszani és csak lehetőleg csak azokat az engagementeket bevállalni ahol látsz reális esélyt a killre. Ez utóbbit persze leírni így könnyű, mert itt jön a neheze, hogy felmérd, hogy az ellen milyen class/gear/skill(/cheese/meta sbt :D). 6v-ben ez nehezebb, de ott nem is akkora tét, compban meg trialsban sokkal fontosabb, de ott könyebb memorizálni.
A legfontosabb meg szerintem a timing meg a positioning. Ha pl jól helyezkedsz és jó időben lépsz ki és akár kicsit off guard kapod az ellent, lehet neki akár sokkal jobb aim-je akkor is hatalmas előnyből indulsz és ha nem is tudod offolni, visszalépsz cover mögé és jó eséllyel befejezheti egy csapattárs. De ez az a rész ahova szerintem kell az óraszám a játékba, kinek mennyi attól függően, hogy mennyire jó az intuíciója az ilyenekhez.

(#10763) ldave válasza maajsz (#10762) üzenetére


ldave
félisten

Annyira, hogy talán az első héten voltam utoljára Crucible meccsen a Witch Queen megjelenése óta, az előtt pedig hasonlóan a Beyond Light első heteiben. Destiny 2-ben töltött többszáz (ezer?) órám pár százaléka lehet pvp.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#10764) oriic válasza Roland861010 (#10753) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Korábbi képeiden látni hogy akadnak azért jó fegyvereid. Hazaérek és leírom hogy miket érdemes hasznalnod majd. Vagy legalábbis kipróbálnod.

Live-Die-Respawn

(#10765) Roland861010 válasza oriic (#10764) üzenetére


Roland861010
addikt

Köszi szépen !

(#10766) maajsz válasza ldave (#10763) üzenetére


maajsz
senior tag

Végül is legtöbben azt mondják, hogy ez egy pve game, a pvp csak bonusz. Szerintem a bungie is elfelé hajaz. Igazából kompetitív szerintem sosem lesz. Amikor olyasmi volt, asszem D2 Y1 akkor meg mindenki azért nyígott mert lassú, primary only, csak a teamshot. Jött a gyorsabb gameplay, több ability, vissza a special/heavy és máris többen lettek. Viszont ezeket nyilván jóval nehezebb perfekt balanszban tartani.

Amúgy 1-2 éve meg vagyok győződve, hogy szándékosan hoznak be mindig új broken dolgot, hogy ráharapjanak az emberek, majd nerfelik, majd jön a következő és így tovább. Úgy néz ki ez a körforgás bevált nekik, legalább is eddig.
Egyébként én sem várnék el egy kifejezetten kompetitív pvp-t, mint CSGO, Val, Halo stb, mindössze annyit, hogy ne kelljen a meccsek felén tépni a hajad mindenféle broken cheese miatt.

(#10767) l.skywalker válasza maajsz (#10766) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Én személy szerint csak a lootért megyek PvP-be. Vannak élvezetes időszakok, de összeségében ha nem a KD arány növelése a célom, teljesen jól elvagyok. Márpedig nem az a célom :D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10768) Gave válasza l.skywalker (#10767) üzenetére


Gave
addikt

Én is csak azért mennék, de valahogyan nem adja át az érzést ami miatt megtetszett a játék, a Gambit még úgy ahogy átadja, általában ott is inkább az Invader párbajokon dől ki, főleg a Gjallycheese miatt kapom fel a vizet. Mondjuk az sem tetszik mikor 3 Necrotic tap után, 1 sima meleevel levágnak :DDD .

Lenne legalább egy régió előfilter, meg egy skill előfilter, utána szerintem egész jó lenne amúgy, bár gondolom aki most már olyan szinten van, hogy simán letapos 20:1-re, annak meg a mostani klassz..., hogy miért azt nem tudom.

(#10769) maajsz válasza Gave (#10768) üzenetére


maajsz
senior tag

Állításuk szerint van is, a QP connection based, a comp meg skill based MM. Az más, hogy a lobby balancing legtöbbek szerint most rendesen el van k*rva. Vannak emberek akik kifejezetten élvezik a másokon való átgyaloglást és full stacked teamben jönnek be 6v6-ba azt villámgyorsan lemercyznek. Ezek szoktak lenni a KD farmoló ego gyerekek, akiknek erre áll vagy nem tudom.
Compban viszont van freelance, szóval az elején én inkább azzal próbálkoznék, ha érdekel a "ranked" része. Bountykat viszont simán tudsz QP-ben, vagy bármelyik másik playlistben is farmolni. Rumbleben meg még tanulni is egész jól lehet, mert nem kell hat felé figyelni, csak ott meg ugye hátbakaphat a nevető harmadik.

(#10770) woker válasza maajsz (#10769) üzenetére


woker
aktív tag

Mondjuk ez a connection based matchmaking is akkora bullsh*t bungó részéről, hogy csodálom, hogy nem szakad rájuk a mennyezet minden alkalommal amikor leírják.
Nálam pl. szinte mindig van 1 token ruszki a meccsekben (azért néha beesnek amcsik/ázsiaiak csak, hogy izgalmas legyen) akiknek azért legendásan szar a kapcsolatuk nyugat felé, de volt olyan meccsem is ahol 3-4 kontinensről voltak bent emberek. Egy picit talán javult a minőség amióta kértem public ip-t a digitől, de még mindig rendszeresen látok olyan, hogy lövök valakit és nem sebződik miközben én meg elhanyagolható idő alatt halok bármilyen resilience mellett.
És igen a lobby balancing, ami mondanám, hogy egy vicc, de annak túl durva lenne. Amióta belenyúltak, hogy "javítsanak" rajta azóta brutálisan megnőtt az egyoldalú meccseim száma (és nem azoké ahol letaroljuk a másik csapatot) mert mindegy, hogy QP vagy freelance IB, a másik csapatba valahogy mindig több jobb játékos kerül akik ellen esélyem nincs.

(#10771) oriic válasza oriic (#10764) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Na ezt jól elfelejtettem munka és egyéb dolgok miatt, emiatt elnézésedet kérem. De most pótlom. A korábbi képeid alapján elsőként megpróbálkoznék a helyedben egy alábbi összeállítással.

Piece of Mind a kinetic slotba. Kezdésnek bármi jó, de ha esetleg Perpetual Motion+Elemental Capacitor (Void class esetében) traiteket kapsz hozzá, az csak extra. (Ezt ugye lehet kraftolni is, szóval idővel saját magad meg tudod csinálni a kívánt összeállítást)

Special slotba amit tudok tanácsolni az valamilyen közelharci fegyver legyen. Shotgun a legjobb, vagy esetleg fusion, de ha ezek közül egyik sincs, akkor egy SMG is megteszi, mondjuk Funnelweb, az jó darálós lett szerencsére.

Heavy slotba kvázi bármi, gránátvető, vagy rakétavető jöhet, ha megvan akkor nyilván Gjallahorn. :D

A lényeg, hogy távolsági lövéseknél a pulse rifle-t használd (Ha megvan, akkor érdemes lehet MOD-ként a full auto-t betenni, így folyamatosan lőhetsz vele, anélkül, hogy felengednéd az egeret), ha közelebb ér valaki, akkor válts azonnal SMG-re.

Stat oldalon láttam hogy az exotic No Time To Explain is megvan. Kineticbe az is jó fegyver lehet, főleg ha mondjuk ARC Warlockkal vagy és mellé még használod a rift aktiváláskor felbukkanó kis arc soult is, ami automatikusan lő.

Persze ez csak egy tipp a részemről (Többiek úgyis kijavítanak majd esetleg), válogathatsz próbálgathatsz más fegyvereket is, de én személy szerint azt szoktam tanácsolni, hogy mindenképp érdemes úgy összerakni egy loadoutot, hogy legyen közelharci és távolsági fegyvered is egyszerre. (Később akár Sniper+SMG, vagy Hand Cannon+Fusion/Shotgun, vagy ha merész vagy akkor pl. Sidearm :D ) :R

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#10772) Gave


Gave
addikt

Eljutottam végre a Gambit Malfeasance küldi 6/7-re, itt Invadert kell lőni, ez idővel majd megyeget felfelé. Ami már nehézkesebb: x4 invadelni kellene, elég problémásnak tűnik mint 0.001% pvp jatékos. Van valakinek tippje?

Gondolom a Power slotban a tracking rocket alap, mellé talán 1 sniper/lfr + shotgun? A gond az, hogy kevés idő van, és mostanra azért eléggé eszes lett a nép, már kiszaladgálnak a pálya szélére és összegyűjteni őket már elég nehézkes :D.

[Warlock]

Redditen ajánlották a top solar icarus buildet, de attól tartok, hogy simán kilövik a lassú mozgása miatt.

(#10773) saen válasza Gave (#10772) üzenetére


saen
veterán

Nem kell ezt túlgondolni, csak játszál. Majd jön olyan ellenfél aki ellen menni fog. Sniper + Gjallarhorn a gyilkos kombó, de sok más is működhet.

(#10774) l.skywalker válasza Gave (#10772) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Ahogy saen mondja: Gjallarhorn most a leghatékonyabb ill. a Xenophage ha megvan.

Illetve egy jó szuper is hasznos lehet pl. a Nova ha épp egy helyen van az ellenfél csapata.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10775) ldave válasza Gave (#10772) üzenetére


ldave
félisten

A teljes ellenfél csapat kill-t és ha jól emlékszem nova bomb + xenoval csináltam, de nekem nehezebb volt az invader azonnali leölése, ott random oda kell menni valamelyik várható spawn pontra, aztán super vagy heavy az arcába azonnal.

A Slime draws near! Command?

(#10776) l.skywalker válasza Gave (#10772) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Illetve ma reset utántól megszerezhető a Heir Apparent machine gun, amelyik shield-et rak rád lövés közben. Az is egy jó opció lehet.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10777) Gave válasza l.skywalker (#10776) üzenetére


Gave
addikt

Köszi, igen kell valami olyasmi amit be tudok gyűjteni magamtól is, mert a 2 ismerős akit hoztam még nem tart ott, hogy farmolja nekem a lootot xd. Egyedül meg hát, ..na nem vagyok egy sztár játékos.

Most néztem Itt, hogy pvp-ben az empowering rift + luna csizma elég jó kombó, ez jobb mint a Void Child? Sajnos elveszteném a weakening gránátot is, szóval nem tudom megéri e..

saen: nekem mindent túl kell gondolni, sajnos ösztönre hülye vagyok, de köszi, hogy a legjobbat feltételezted. :))

(#10778) l.skywalker válasza Gave (#10777) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Riftben állni elég statikus lenne

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10779) maajsz válasza Gave (#10772) üzenetére


maajsz
senior tag

Konkrétan az egyik ha nem a leggyorsabb mozgású class a top tree dawn az egész játékban. A dashelést kicsit gyakorolni kell, hogy megmaradjon a momentum de bele lehet jönni. A reddit poszt mondjuk nem tudom mikori, az mert az icarus dash ugye nerfelve lett, tehát már nem tudsz egymás után kettőt dashelni.

Viszont szuper közben ugye jobb klikkel zoomol, air move-al meg dashel és egy zoom - dash - zoom kombóval kb a pálya másik oldalán is lehetsz :D. De invade közben valószínű jobban jársz a novával meg valamilyen trackinges heavyvel.

Nagyon a riftre alapozni először szerintem nem éri meg pvp-ben. Nyilván jól jön de inkább az alapok, mint helyezkedés, időzítés gunplay a lényeges. 6v-ben ráadásul elég sok irányból jöhetnek, így még nehezebb a riftet jó helyre rakni. Illetve aki nem 2 bites (és ez főleg igaz compra meg trialsra) nem fog ész nélkül beleállni egy riftben ülőbe.
Az a sidearmos vidi jól mutat, de kíváncsi vagyok hány %-a a gameplaynek azok a jól sikerült killek. Még 100-as recoval sincs állandóan rifted nem beszélve, hogy egy jól helyezett gránáttal elég könnyen kiütnek belőle, főleg ha empowering és nem is healel.

A gambit quest stepeket meg igazából teammel lenne a legkönnyebb, hagynak invadelni meg kinyírni az invadert, de nem tudom találsz e ilyet mostanság. Emlékszem azzal a résszel én is szívóztam kicsit, de akkor még nagyobb volt arra is a playerbase.

(#10780) Gave válasza maajsz (#10779) üzenetére


Gave
addikt

Nagyon sokat játszottam Void classt, Icarust még gyakorolni kell, Arc meg talán a playlist Vanguard erejéig volt rajtam. Szerintem teszek majd 1-2 portál kört mindegyik kittel, csak hát akik ellen megyek eléggé torzítani fogják az eredményeket...

Azon gondolkodtam még, hogy megérné e teljesen leszerelni a gránátot Invadeléshez, az elvisz egy csomó pontot, hogy (110-10)-re kijöjjön, ezeket átpakolni mobility, resiliencre talán.

#10778l.skywalker: Igaz :R

(#10781) maajsz válasza Gave (#10780) üzenetére


maajsz
senior tag

Invadelésnél szerintem mindegy, elég rövid ideig vagy ott, bemenni úgy is full charged abilitykkel meg superrel érdemes. Locknál lényeg, hogy 100-as legyen a reco-d, abból jön a rift is. Mivel a void új, így szerintem azzal érdemes inkább próbálkozni, sokat segítenek az aspectek meg fragmentek. Elég sok trackinges dolgot össze tudsz hozni, nova, heavy rocket meg pl a túlchargeolt axion boltok. Ezek mellé meg valami cheeses cuccot (lemonarch, lorentz) betolsz és azokkal is könnyebb egy egy pick, főleg pl emp riftből.
Vagy gyakorold a blinket, azzal is elég jól össze lehet zavarni őket (beblinkelsz közéjük és nova pl) és van hozzá exotic helmet is amivel gyakrabban meg messzebbre tudsz ugrani.

(#10782) Gave válasza maajsz (#10781) üzenetére


Gave
addikt

Ezek jó tippek, köszi. :R

(#10783) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Destiny 2: Season of the Risen - Guardian Games Trailer - YouTube

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10784) pulffy válasza l.skywalker (#10783) üzenetére


pulffy
őstag

Mikor ér véget az event?

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#10785) saen válasza pulffy (#10784) üzenetére


saen
veterán

Három hét múlva.

(#10786) pulffy válasza saen (#10785) üzenetére


pulffy
őstag

Mint a season... Köszi.

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#10787) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

5. win után ilyen csapattársak freelance Trialsban. :(

Live-Die-Respawn

(#10788) maajsz válasza oriic (#10787) üzenetére


maajsz
senior tag

Én elengedtem a flawless üldözését. Már annak is örültem, hogy soloba be lehet cueolni, most meg hogy van freelance a bounty gyűjtögetés is talán még egyszerűbb. Amúgy pont azon morfondíroztam, hogy bungoék igazán bevezethetnének valami individual reward systemet, ahol az egyéni teljesítmény jutalmaznák. Ebben a játékban lehetsz akármilyen béna, ha jó teambe vagy és segítenek hozzáférsz minden high end meg adept cucchoz. Más meg lehet ezerszer jobb, de ha solozik és a team balansz s3ggbe k*rja vagy lfg-n nem talál normális társakat akkor b@szhatja az egészet.

(#10789) sp8787 válasza oriic (#10787) üzenetére


sp8787
addikt

Ezt a lesajnalast sose ertettem.
Szerinted ha nem lennenek ilyen playerek akkor ,hogy lenne magas a tobbieke?

(#10790) l.skywalker válasza sp8787 (#10789) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Non Flawless pool van már hétfőn és ez a játékos nem kerülhetett volna bele mert már volt Flawless a héten

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10791) Gave válasza sp8787 (#10789) üzenetére


Gave
addikt

Az egész PvP-nek nincs szvsz értelme Destinyben, annyi, hogy Bungie szereti a sportot és nem akart csinálni egy külön játékot rá, így olcsóbb és gyorsabb volt. Mindeközben a PvE vonalon már 4-5 hetes DLC után "szárazság van".

Ha belegondolsz a katonaság sem úgy gyakorlatozik, hogy "na ma az újonnan felvett Gyurit és Petit fogjuk lekaszálni egy mesííngun humvveeval miközben ők pisztollyal futnak a mezőn előlünk." Aztán majd az orvos visszavarja a kezüket-lábukat ha még van rá mód :DDD

Értem, fentezi játék, nem kell sokat várni...

(#10792) saen válasza Gave (#10791) üzenetére


saen
veterán

Abszolút nem értek egyet. Az a folyamat, hogy a PVE-ben kiszedett cuccokat használod PVP-ben az kifejezetten jó ötlet és tök van értelme, csak a megvalósításon kéne csiszolni. PVP nélkül a játék jó eséllyel már nem létezne, voltak időszakok amikor csak az volt, semmi más.

(#10793) l.skywalker válasza Gave (#10791) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

"Mindeközben a PvE vonalon már 4-5 hetes DLC után "szárazság van" "
Az új szezon május 24-én indul, az utolsó 2 hét jön. De most is van mit csinálni ha élvezed a játékot.

Ég már mind a 4 fáklyád a toronyban? Benne vagy a top10%-ban? kiszedted az összes új GG Triumph-ot és Medált? :) ;]

És lehet farmolni a GG strike/NF nyersanyagot, exotic-ot stb.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10794) redhunter


redhunter
senior tag

Sziasztok,a medálokat érdemes megtartani fullon vagy lereszeteli úgyis ha nem pakolom be őket?

PSN - RedFoxHun

(#10795) saen válasza redhunter (#10794) üzenetére


saen
veterán

Nem érdemes tartogatni, nagyon kicsi a max mennyiség és mennek a kukába utána. Nincs értelme tartogatni.

(#10796) l.skywalker válasza saen (#10795) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Mármint a Medallion Case nullázódik weekly resetkor?

Mert én direkt kerestem ezt GG induláskor, de nem írta a Help page
Destiny 2: Guardian Games – Bungie Help

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10797) redhunter válasza saen (#10795) üzenetére


redhunter
senior tag

Ok,köszi.

PSN - RedFoxHun

(#10798) saen válasza l.skywalker (#10796) üzenetére


saen
veterán

Nem nullázódik, ezt nem írtam. Annyit, hogy alig néhány medál lehet nálad max.

(#10799) l.skywalker válasza saen (#10798) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Ja oké. A "mennek a kukába" zavart meg.
Mert én smart titán vagyok. Nem rakom tovább, hanem gyűjtöm :D

Érthető már a harmadik hely :|

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#10800) oriic válasza sp8787 (#10789) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Szerinted ha nem lennenek ilyen playerek akkor ,hogy lenne magas a tobbieke?"

Nem a játékosokkal van gondom (illetve de, ilyen global stattal nem biztos, hogy a játék legnehezebb PVP módját kellene tolni, ott a sima :D), hanem a rendszerrel. Én nagyon nem vagyok jó játékos (lásd statom lentebb), de azért elvárnám, hogy nagyjából az én képességeimhez többé-kevésbé hasonló playereket dobáljon mellém (ELO, stat, kártya vagy bármi alapján). Főleg úgy, hogy a flawless körömben voltam még az 5. győzelemnél (még mercy is megvolt) a két tag pedig csak lövöldözött, mert már bukták a flawless kártyájukat. (és freelance-ben nálam mindig ez van valamiért, miközben haver meg simán 3. kártyán elment Lighthouse-ba... :D)

Amúgy is peches vagyok szerintem, mert kis túlzással csak ilyen társakat kaptam, miközben ellenfeleim 1-2-3 KD-sak voltak végig. De szenvedek tovább inkább, mert gyakorolni amúgy jó a trials én meg szeretem ha fááááj. ;] :))

#10790 l.skywalker

Ez nem a hétvégi statjuk, hanem a global statjuk, szóval egyik sem ment még flawlessba most.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.