- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
prekox
csendes tag
A FindWindow csak akkor jó, ha van az ablaknak felirata, de amiket én keresek azoknak nincs felírata, vagy ha van, akkor az sűrűn változik. Ha az ablakokat tudnám azonosítani, akkor a GetWindowText függvénnyel le tudnám kérdezni a tartalmukat (feliratukat), ezek textboxok.
-
prekox
csendes tag
Sz'asztok!
Egy Windows-os program főablakának gyermekablakait szeretném lekérdezni (a handle-jük kellene)! A progit nem én írtam, csak értékeket szeretnék kimásolni belőle programból!
Valahogy biztos meg lehet csinálni, mert a Delphihez tartozó WinSight32 az megmutatja a gyermekablakok handlejeit, viszont ha a viszgált program valamiért újraindul, akkor a handlek megváltoznak és így a programom használhatatlan! (nincs szándékomban kártékony programot írni)
Császtok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest