- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prekox
csendes tag
A FindWindow csak akkor jó, ha van az ablaknak felirata, de amiket én keresek azoknak nincs felírata, vagy ha van, akkor az sűrűn változik. Ha az ablakokat tudnám azonosítani, akkor a GetWindowText függvénnyel le tudnám kérdezni a tartalmukat (feliratukat), ezek textboxok.
-
prekox
csendes tag
Sz'asztok!
Egy Windows-os program főablakának gyermekablakait szeretném lekérdezni (a handle-jük kellene)! A progit nem én írtam, csak értékeket szeretnék kimásolni belőle programból!
Valahogy biztos meg lehet csinálni, mert a Delphihez tartozó WinSight32 az megmutatja a gyermekablakok handlejeit, viszont ha a viszgált program valamiért újraindul, akkor a handlek megváltoznak és így a programom használhatatlan! (nincs szándékomban kártékony programot írni)
Császtok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest