Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nagyon szépen köszönöm, megkaptam, már én is válaszoltam.
A tieddel csinálom végül is, mert bár Alan-nak is nagyon köszönöm,
az övének egy része kivitelezhetetlen. Legalábbis ilyen bénácskának.
Hogy teszteljem más op. rendszeren, mikor én egyedül nem tudom átvinni az adattáblákat más gépére, max, ha újra megcsinálom. (még azt sem tudom, hogy hogy futtatom a védésnél, mert az itthoni szervert 2 napig telepítettem, és egyszercsak működött. De hogy hogy, azt nem tudom. Ugyanígy fórumosok magyarázgatták, míg meg nem unták, hogy ebbe és ebbe a fájlba írd át ezt és ezt a sort. Na de ez a jövő zenéje, még van 4 hetem ezen agyalni.)
Nem tudok máshonnan a saját gépemre bejelentkezni, úgyhogy a máshol kipróbálás, az is egy jó nagy mese lenne.
Ezeket az SQL teszteléseket metódus teszteléseket le tudom írni.
Már csak az nem világos, hogy hogy bizonyítom be, hogy úgy történt? Screenshotokkal? Pl. Amikor 1-et lépett az előzőhöz képest a dolgozó kód, akkor az jó, hogy a kiinduló állapotban az utolsó dolgozó kódja 16-os volt juhhé, már 17-es! Tehát jól működik.
Mert én mindig az SQL Explorert használtam valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő