Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Elvileg szerintem nem neked kell bizonyítanod, hogy jó, hanem nekik, hogy rossz. A programod ott lesz mellékelve, az a bizonyíték, ha akarják, kipróbálhatják.
Tudom, hogy egy kicsit elvetettem a sulykot, de mit csináljak, belelkesedtem, mert tetszik a munkád. De szerintem sincs már idő arra, hogy mindent teljesen végigcsinálj, csak az a lényeg, hogy te ismersz tesztelési módszertant és ezt ők is lássák. Szóval nem kell annyira aprólékosan, mint amit itt írsz (16 -> 17), hanem inkább olyanokat írj le, hogy a bonyolultabb SQL utasításokat milyen tesztadatokkal próbáltad ki, a futási időben felépített SQL-ek minden ágát kipróbáltad-e és ha igen, milyen paraméterekkel. Aztán egyszerűen megállapítod, hogy erre is, arra is működött. S persze képernyőfotók mindig jól jönnek
, ha még van idő a cicomára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, ha még van idő a cicomára.